- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #51528 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan.
Nekem máig a 3. rész az etalon, a többi (az első részt leszámítva) nem jött be (7. részt nem próbáltam). -
Lackki
őstag
válasz
TheNewDawn #51524 üzenetére
homeworld 3hoz képest epic game
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #51051 üzenetére
Relatív. Nekem amennyi órám van a GTA IV-ben és V-ben, az alapján simán jó ár/érték aránya lehet. Vice City sem kevés, de az nincs logolva, azt még warezban vittem végig anno, azóta csak játszogattam vele, de most a remasterrel lenyomom újra, és abban is meglesz az óraszám. Ezek azok a játékok, ahol nem untam a mellékküldetéseket sem, bár a gyűjthető cuccokat itt sem erőltettem.
-
attiati
veterán
válasz
TheNewDawn #50986 üzenetére
már tudjuk a wishlist-ed első helyezettjét -
csaba951
veterán
válasz
TheNewDawn #50976 üzenetére
>Most 72+ óránál vagyunk és sehol semmi.....
Ok, és ebből mennyi volt a péntek délután és a hétvége?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
TheNewDawn #50976 üzenetére
Mert mivel leszel előrébb a 24 órával vagy 48 órával? Mennyivel leszel előrébb az életben, hogy a support előbb intézi el a problémádat? Most írtad hogy eddig 7 ticketnél nem volt problémád. 1-nél kicsit csúsznak és már nyavajogsz. Ráadásul nekünk, itt offba, felesleges off értelmetlen problémával és hozzáállással. 8000 hozzászólásod van itt, 8000-nél több vásárolt játékkal. 3 napot csúsznak... Ez most komoly tényleg? Hova sietsz.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #50964 üzenetére
Egyszer beszéltem nem is keveset egy Humble supportos ürgével. Az pl. azt mondta, hogy a PP riporttal óvatosan, mert utána azzal az accal, már nem tudsz többé Choice-t venni. Más bundle-t igen és store vásárlást is, de Choice-t nem.
-
csaba951
veterán
válasz
Szerinted hétvégén foglalkozott valaki a te kis e-maileddel?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Ha azt irja hogy 7 nap akkor nem fogjak 2 nap utan elolvasni neked.
-
Healbacsi
őstag
válasz
TheNewDawn #50959 üzenetére
A checkout oldalon, amikor kivalasztod mivel akarsz fizetni, akkor a jobb oldalon felul latod mennyit fogsz fizetni, sot, meg felajanlja, hogy tegyel ra 1-2 eurot is.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
https://support.humblebundle.com/hc/en-us/requests/new
Payments > Refunds > Paid wrong amount for bundle
HA még nem fedted fel a kulcsokat.
-
AnonymusX
őstag
válasz
A support fog tudni segíteni neked. Visszatérítik a többletet.
-
sto1911
veterán
válasz
TheNewDawn #50893 üzenetére
Azokból mindet futásra lehet bírni modern rendszereken?
-
sto1911
veterán
válasz
TheNewDawn #50846 üzenetére
Megveszed steamen, refund, megveszed olcsón ha kell. Profit.
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #50844 üzenetére
Hmmm akkor hogy "Alex Mörfi" törvénye beigazolódjön, vedd meg a következő csojsz előtt 1 nappal, aztán másnap mehet a refund,( ne játsz vele 2 órát) hisz ott lesz a csojszba.
Mindenki jól jár. -
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #50832 üzenetére
Valahogy nekem is ez az érzésem. A Harry Potter játék szinte állandóan akciózva van. Nekem a másik nagy tippem a Last train home
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #50832 üzenetére
Én is ezt hittem az Indiegala ár után, de olyan gyorsan levették, hogy elbizonytalanodtam.
-
warcat
veterán
válasz
TheNewDawn #50625 üzenetére
Elfelejted pedig anno kibeszéltük, hogy azon kevés játékok egyike, amiknél elérhető (volt?) nekünk a régiós kedvezmény. Muve.hu-n 5199 FT a Season pass teljes áron, Steam kód.
Nyilván ez olcsóbb. -
válasz
TheNewDawn #50619 üzenetére
A Voidfarer Edition-ban elvileg benne van még ezeken felül a Deluxe Pack.
Bár az nem tudom megéri-e az árkülönbözetet? -
Ereshkigal
őstag
válasz
TheNewDawn #50596 üzenetére
"sajnos rengeteg ismerősömmel megesett már"
Most már veled is... tehát érdemes változtatni.
Az sms-es és e-mailes 2fa nem elég biztonságos. (Persze a sima jelszavas védelemtől jobb.)1. Kell egy jelszókezelő alkalmazás (pl.: bitwarden), elmentegetni minden oldalt benne, új, hosszú, random jelszavakat generálva; legyenek bennük speciális karakterek is. Én mindenhova max. hosszúságú jelszavat szoktam generálni, ami általában 20-128 karakter. Feltehető telóra és böngésző pluginként is.
2. Kell egy (T)OTP alkalmazás. Ebből is van sok, én itt inkább offline párti vagyok, pl. Aegis. Minden weboldalon beállítani kétfaktoros azonosítást, ahol lehet, és hozzáadni az Aegis-hez. (Itt mindenképp csinálj néha egy kódolt biztonsági mentést és azt "tedd el" valahova, ezt lehet online és offline is.)
Innentől kezdve csak két jelszót kell megjegyezned, a jelszókezelőét és a (T)OTP alkalmazásét. Ezek is legyen hosszúak, de jól megjegyezhetőek. Nekem az egyik pl. halandzsa versike a gyerekkoromból, amit tesómmal találtunk ki anno. Nem szótározható, más ember nem találja ki.
Elsőre bonyolultan hangzik, de pár nap alatt megszokható.
Lehetne még fokozni a biztonságot hardveres (FIDO2) kulccsal, de egyelőre ebbe nem kell beleugranod.
-
Egon
nagyúr
válasz
Egymillió módon lehet "feltörni" egy jelszót. Az erős jelszó attól véd, hogy brute force támadással megszerezhessék (szélsőséges esetben akár próbálkozással). Lehet hogy a másik azonosítási formát használták ki OSINT információszerzéssel, ha azonosítottak valahogy. Vagy éppen ha a Jézus szíve BT-nél is ugyanazzal az e-mail címmel és jelszóval regeltél, és azokat törték fel.
Btw ha volt két faktor, akkor nem értem, hogy miképp léptek be vele Kazahsztánból - vagy csak próbáltak belépni? -
AnonymusX
őstag
válasz
Ilyenre valók a jelszókezelő programok. Amennyiben nem akarod böngészőbe beépülővel megjegyeztetni (pl. bitwarden), vannak offline programok is, mint pl. keepass (és változatai).
Ismerőseidnek meg hiába az erős jelszó, ha benyeltek egy keyloggert vagy esetleg megadták a jelszót egy adathalász linken, amiről azt hitték, hogy az adott szolgáltatáshoz tartozik.
-
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #50594 üzenetére
Kétfaktoros authentikációt villámgyorsan bekapcsolni, és jelszócsere mindenhol.
Azon is érdemes lamentálni, hogy miképp "szerezhette" meg a jelszavad bárki is: megadtad ugyanazt a jelszót máshol? Olyan gyenge jelszó volt, hogy amiatt tudták törni? Adathalászat? Keylogger van a gépeden? Stb. -
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #50590 üzenetére
Nekem is volt egy hasonló eset_ Xbox Series X|S - GAMEPOD.hu Hozzászólások
Nekem akkor zárolták a fiókomat és 2 napon belül feloldották
-
MasterMark
titán
válasz
Microsoft support: +36 80 01 85 90
-
Gabás
addikt
válasz
-
attiati
veterán
válasz
TheNewDawn #50587 üzenetére
A históriás lovak mellé befér egy hatvan millás paci
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
TheNewDawn #50587 üzenetére
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
TheNewDawn #50585 üzenetére
Remélem csak viccősz
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
TheNewDawn #50530 üzenetére
EU4 életciklusának vége, a Stellaris DLC-k még pörögnek. Most fog épp harmadjára(?) gyökeresen megújulni a játékmenet.
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
TheNewDawn #50520 üzenetére
"ennyiért le érdemes rá csapni tényleg"
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Szerintem lassan jön az alapár csökkentés, aztán jó R* szokás szerint kezdik elölről: 10%, 15%, 20%, 25%, etc.
-
thomasa
senior tag
válasz
Csak 3 év múlva nem ennyi lesz a deviza.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ofc, nem vitas, ennyiert vennem en is. Garantaltan bemenne 100ft/ora ala a ROI
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
TheNewDawn #50516 üzenetére
*majdnem HL, ha price bug is számít
-
mcwolf79
veterán
válasz
TheNewDawn #50516 üzenetére
Ezekhez (ehhez és a GTA5-höz) kell a Rockstar launcher? Gondolom Rockstar fiók kell hozzá, de lehet Steamből indítani, vagy kell hozzá telepíteni a Rockstar launcher-t?
-
Healbacsi
őstag
válasz
TheNewDawn #50499 üzenetére
Igen, az Etail lekerult a GG deals oldalarol a sok negativ feedback miatt. Elvileg official oldal lenne, de sokaknak volt vele gondja.
[Oct 8, 2024 We have decided to remove Etail Market from GG.deals due to negative feedback from our community and unfavorable reviews found on other sites and review aggregators.]
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #50454 üzenetére
nem, nem rakták jól helyre. Azt nem lehet helyrerakni. Kijött hozzá egy patch, de továbbra is a modolt lesz a jobb.
pl s. a modolva
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #50447 üzenetére
Hell Let Loose az Epicen.
-
peetyy
őstag
válasz
TheNewDawn #50447 üzenetére
GTA4-nek örültem volna
Multis ugribugri nekem sem jön be. -
válasz
TheNewDawn #50383 üzenetére
Imádtam ezt a játékot anno. Emlékszem a barátaim testvére Amerikából hozta és 7 floppyn volt és sorba kellett berakni a telepítéshez. Nem tudom a remake milyen lett, kár hogy stream-es, a céges gépen se az epic, se a stream nem frissül, valószínűleg a proxy beállítások miatt, ezért szeretem a gog-ot, mert ott letöltöm offline és rendszergazdaként feldobom és tudok játszani, ha nincs meló.
-
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #50383 üzenetére
Az eredeti részt a világ legjobb játékának tartom, de (éppen ezért) nem merem megvenni a remake-et.
Btw a Sim City meg a Prince of Persia 89-es, a Dune 2 (gondolom nem az első részre gondolsz) 92-es, a MoM viszont 94-es megjelenésű játék, ebből is látszik, hogy régen mennyire más volt a kínálat... -
attiati
veterán
válasz
TheNewDawn #50311 üzenetére
Jagged Alliance 3 az egyik leginkább alulértékelt játék.
Hogy várta mindenki, hogy méltó remaket kapjon. Aztán alig volt visszhangja, pedig nagyon jól sikerült. -
D_r_u
tag
válasz
TheNewDawn #50352 üzenetére
De, jelenleg is megveheted. GOG-ról nem került le a Remastered megjelenésével, illetve ahogy látom, Indiegalán is vásárolható még külön a régi verzió is. Persze kérdés, hogy ezek meddig maradnak elérhetőek (a GOG-osra látok esélyt, hogy hosszú távon is), illetve ezekre nem valószínű, hogy valaha is lesz bármilyen kedvezmény, míg a Remastered kapja majd a százalékokat.
-
L_ajos
őstag
válasz
TheNewDawn #50346 üzenetére
Jó mellé lőttél a "hasonlatoddal".
Köze sincs az adott szituációhoz... kb le is jött hogy mi a gond a "fanyalgókkal" -
Tizedes1
aktív tag
válasz
Képzeld, én a Diablo 1 játékkal kapcsolatban érzek hasonlóan.
Warezen játszottam, tetszett , Ezt Vedd Meg cd-3000ért meg is vettem.
Majd a hellfire nem Blizzardos kiegyensúlyozott miatt csak warez volt, kijátszottam.
Erre ,mikor végre a Battleneten megjelenik az 1.resz, nincs remastered, nincs legalább 720p, se egykor upgrade,mint futás, automatikus cucc felszedés (egy két ingyenesen elérhető upgrade mindezt, sőt, plusz karaktereket is tud)De.
8euróért megvettem BF-kor, s install után még szórakozni kellett volna,hogy elinduljon.
20perc küzdés után, 0 upgrade es kuzdés után maradt a refund.D2R viszont bitang jó lett, nagyon szeretem, s minden pénzt megért ( 14euró a d3 necrójával együtt)
+1: streamen 3200 ért Nessaj gameplay alapján a Death Stranding sima verzióját vettem meg legutoljára.
Évente , olykor-olykor én is veszek egy -egy játékot. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #50353 üzenetére
" olyanokat kaptunk pl tavaly hogy Marvel Midnight Suns meg Guardian of the Galaxy, előtte meg ugye Death Stranding, ill 2-3 éve teljes Tomb Raider széria)"
És? Ja, akkor már kötelező hogy folyamatosan "drágább" (ami akcióban csak kb 10 dolcsi) ajándékokat adjanak ?
Te nagyon el vagy tévedve...
Arról nem beszélve hogy az Marvel's Midnight Sunst idén kaptuk, a Marvel's Guardians of the Galaxy-t is.
a 2-3 éve a Tomb Raider széria meg mennyi lehetett akkoriban, akcióban? 10 dolcsi?
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Az Epic beharangozta hogy fullos AAA+ ajándékok lesznek? Merre?
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #50353 üzenetére
Nem tudom másképp leírni: Nem mindenkinek van ott cirka 7 éve accja, amikor a Tencent még mögéjük se állt. Vannak olyanok akik idén regeltek, nekik nagy öröm az ingyen "ismétlés". Pötty.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #50350 üzenetére
Te 20 játékot vettél. Te. Tömegek meg nullát. Milliós számban vannak az Epicen olyan accountok, melyek belépnek, aktiválnak, kilépnek, vagy a 12. accra is gyűjtenek, néha meg eladják fű alatt ahol tudják. De ez egy más téma...
Mert mindegy is mennyit vettél, vagy nem vettél, mert akkor is kaptál a Spartól egy rakás alkalommal neves whiskeyt, kenyérpirítót, svájci csokit, meg bio banánt... mindezt több százszor!
Ergo aki itt azon nyivákol, hogy jaj az ingyen adott akármi az mótvá', meg nem felel meg az ízlésének az teljesen el van tévedve. De nagyon. Nagyon nagyon.
-
echterion
nagyúr
válasz
Idén mi még ennyit se kaptunk. Most sírjak / sírjunk?
Kétféleképp lehet nézni a poharat: félig tele vagy félig üres. Az év végi bónusz tipikusan az a dolog, amivel nem szabad számolni, mikor az ember munkát vállal valahol. Olyan feltételekkel kell elfogadni, ami akkor is jó, ha csak az alapfizetés és a fix juttatások vannak meg az adott évben / hónapban. Különben csak megkeserítik az embert ezek a bónuszok és az eredménye az lesz, hogy nem tudsz örülni neki, plusz mindenki köcsög lesz, aki feletted dolgozik.#50347TheNewDawn: A HZD-t én 2022-ben vettem meg, pedig már platináztam PS-en, de 1500-ért nem tudtam ellenállni neki, mert szeretem a robotdínóvadászatot. Most kicsivel több, mint 3000-ért upgrade-elhetnék, de jelenleg nincs olyan pc-m, amiért érdemes lenne, szóval még várok vele.
-
Crus
őstag
válasz
Pokolian rossz analógia, legyen itt egy közelebbi:
Bemész a Sparba, de kb. sose veszel semmit, de ők minden héten adnak neked valami értékeset (hol top kategóriát, hol kevésbé), aminek véletlenül se járt le a szavatossága csak azért, mert nem idén jelent meg... Néha olyasmit adnak, amit már kaptál, de akkor ez ott nem neked szól, hanem azoknak akik újak.497 db. játék az pont annyi, hogyha valaki cirka 7 éve vett egy komoly PC-t, akkor azzal a mai napig folyamatosan úgy eljátszogathatott, hogy közben egyetlen fillért játékokra nem kellett költenie.
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #50332 üzenetére
1 vagy 2 éve megvettem csomagban az első és a második részt, de sokat nem tekertem beléjük, a 2. részben van 20 órám az első még annyi se és az is rontott a helyzeten, hogy februárban rákaptam a fortnite-ra és a játékra szánt időm nagy részét az töltötte ki.
maross: hát azért karácsonykor legalább kihagyhatták volna az újrázást, jöhetett volna akár megint valami indie cucc, wierd westet még megnéztem volna.
Az mondjuk most furcsa hogy off-ba lett téve az előző hozzászólásom, pedig a mém alá direkt, tettem HL dealt is hogy a kép szép színes maradhasson.
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #50322 üzenetére
GG deals szerint HL: Divinity: Original Sin - Enhanced Edition PC - steam 3,99€
-
myckey
veterán
válasz
aucs, megint a control
-
shapphire
aktív tag
válasz
\○/
Hurrá. Nem tudjátok, engedi a kliens többször is a könyvtárhoz adni? Jó lenne.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #50319 üzenetére
Mondjuk nem te találtad el, hanem a rediten írják, vagy te vagy a No-Meeting5381? Ő volt szerintem az első aki írta a szivárogtatónak h valszeg ez lesz
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #50319 üzenetére
Na ez már tetszene.
-
zsiz
őstag
válasz
TheNewDawn #50295 üzenetére
Amit én kaptam listát, aszerint Maffia II The Definitive Editon lesz ma. Itt a lista, aki nem akar spekulációkat olvasni a későbbi napokra, ne nyissa meg
[kép]
-
DaVE-1
senior tag
válasz
TheNewDawn #50304 üzenetére
Részemről ez azt mutatja nagyon leálltak az eladások. Alig jelent meg + xboxra még csak később fog de már lassan fél ár alatt szórják... baljós előjelek.
Mondjuk ha már most bőven nyereséges akkor viszont totál érthető,hogy minél előbb a lehető legtöbb pénzt akarják bezsebelni.SenorGrande: Ubi sok játéka meg még 80-85%-al is 10 eurok az se jobb
-
SenorGrande
senior tag
válasz
TheNewDawn #50304 üzenetére
Hogy a tökömbe jutottunk el oda, hogy bő 40%-os leárazás után még mindig 40€ egy játék.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #50297 üzenetére
A gg.deals-en mára GTA Trilogy Definitive Editiont írnak, esetleg Mafiát.
-
gyimger
őstag
válasz
Tavaly karácsonykor meg túlterhelődtek a szerverek a Death Stranding DC alatt, most meg... Semmi.
-
goccer
aktív tag
válasz
Erre már én is azt mondom, hogy az. A karácsonyi AAA cím (ami igazából inkább AA) legyen pont ismétlés, az kellemetlen. Mondjuk miután még egy ismétlés nem volt idén, benne volt a pakliban :S
-
myckey
veterán
válasz
TheNewDawn #50288 üzenetére
Minimum ? Atya gatya
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #50269 üzenetére
Hát nem tudom mi ez, adatlap alapján eleve multi free tú pléj.
Szerintem a Mória volt eddig a komoly dobbantás, bár az is inkább valami kúúp és multi móka, bár még nem vágtam bele -
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #50273 üzenetére
ja, visszanézve volt h rosszabbakat kaptunk jóval, illetve még csak 4 ajándék volt kb.
Mibevagytokmegin?
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #50273 üzenetére
Én a Farming Simulator 2022-t várom a 3 húzós nap egyikére.
-
shapphire
aktív tag
válasz
Hát eddig... nagyon gáz. Nyilván ingyen van úgyhogy kuss van. Meg van élett az AAA alatt is, de valamit kellene dobbantani.
-
myckey
veterán
válasz
Ledzsöndári...remelem viszi a gépem
-
goccer
aktív tag
válasz
TheNewDawn #50245 üzenetére
TW-re nem rímel annyira, de meglátjuk
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #50216 üzenetére
Nagyon szuper játék én alig bírtam abbahagyni. Aki szereti az tbs/rpgket valamint a sötét középkori hangulatot feltétlen próbálja ki, ennyiért ajándék
-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #50216 üzenetére
November 27-én is ennyi volt, nem elárazás lesz ez.
-
Sefneni
őstag
válasz
TheNewDawn #50205 üzenetére
Tegnap volt róla szó a Redditen a GamingLeaksAndRumours threadben: [link]
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #50192 üzenetére
Prime-on adták 2022 nyarán
-
goccer
aktív tag
válasz
TheNewDawn #50185 üzenetére
Illetve benne van a Gamepass-ban / EA playben, amit lehetett 300Ft-ért pörgetni 3 hónapig a régi szép időkben. Persze meg kellett tervezni előre, hogy legyen elég idő kitolni
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #50180 üzenetére
Andromeda nem volt ingyen sehol, az allyouplay pedig nem jó vétel, emlékeim szerint szürke.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
TheNewDawn #50118 üzenetére
Ingyen, es legyen steames is? Vannak igenyek
-
evitiguF
senior tag
válasz
TheNewDawn #50097 üzenetére
Epicen mikor volt free? Biztos ez?
nem látom a könyvtáramban, és a listában sem, ami összegzi az eddigi játékokat.
[link] -
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #50088 üzenetére
Amúgy nem értem, hogy ha valaki vesz egy kódot, miért nem aktiválja azonnal. Én mondjuk az ilyeneket mindig beaktiválom, van amit több kliensben is megvan.
De pont a lenti/fenti esetek elkerülése miatt azonnal aktiválok mindent. Bár múltkoriban találtam pont a Humble-n aktiválatlan kódot, régebbi is volt egy évnél, gond nélkül tudtam aktiválni. -
AnonymusX
őstag
válasz
TheNewDawn #50085 üzenetére
EA mostanában akárhányszor akciót csinál 1-2 játékot mélyen leáraz. Nem érdemes olyanokra repülni, amelyek nem az 1-3 eurós határon belül vannak, mert bekerülhetnek
Legutóbb például végre Steamen is 0,99 euró volt az Alice 2
-
DaVE-1
senior tag
válasz
TheNewDawn #50085 üzenetére
Grid-el engem a világból ki lehet üldözni. Én mindent megértek azt is hogy az egész univerzumban kb az a pár db versenypálya van. De hogy egy kb 100+ futamos játékba ugyanazon a pár pályán kell bohóckodni az engem kiakasztott. Ráadásul full unalmas is volt pont emiatt hogy nagyon kevés a pálya és milliónyi a futam
Az hagyján de az összes rész ugyanez -
myckey
veterán
válasz
TheNewDawn #50076 üzenetére
már vártam, dear !
-
Viktoár
addikt
válasz
TheNewDawn #50078 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Egy ideje nézegetem, én is úgy gondoltam hogy most érdemes lehet behúzni de inkább rákérdeztem.
-
válasz
TheNewDawn #50014 üzenetére
Ez most nem Steamre van, hanem az Amazon saját játékáruházába. Steam kódot már elég rég láttam, általában GOG-ra kód formában, Epic fiókba és Amazon Games-re adott játékok vannak.
-
zsiz
őstag
válasz
TheNewDawn #50011 üzenetére
Nem kódot ad, Amazon Games accountra teszi egyből.
-
Goert
tag
válasz
TheNewDawn #49640 üzenetére
American Truck Simulator-ra benevezek én is
-
myckey
veterán
válasz
TheNewDawn #49529 üzenetére
van az úgy...nem vagyunk egyformák.
-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #49505 üzenetére
Jacques-Foches
-
IntelKiller7
veterán
válasz
TheNewDawn #49275 üzenetére
Akkor Xboxon jartam a legjobban. Ott csak 320-at von le.
-
fatal`
titán
válasz
Gamesplanet az nem steam, van, akinek esetleg számíthat (bár mindenképp kell mellé az ubi kliens).
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Elvileg jon offline mod hozza hivatalosan, szoval a szerverektol nem kell tartani.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
TheNewDawn #49155 üzenetére
Nekem a lengyel Amazon Prime asszem 3200 Ft évente, itt ajánlottak PH fórumon. Annyi, hogy lengyelül van sok filmcím és leírás, de ami magyar szinkronos ott általában magyarul.
-
zsiz
őstag
válasz
TheNewDawn #49157 üzenetére
Na jah.. nekem is a lengyel vagy milyen éves előfizetésem van, amit egyszer itt dobott be valaki a topikban, ha jól emlékszem. Gondoltam behúzom a játékok miatt, hátha. De nem nagyon érte meg, 90%-át elosztogattam vagy lejárt, de a maradék, amit beaktiváltam, hogy talán, hátha majd egyszer... na azokkal se játszottam
Filmek, sorozatok meg hidegen hagynak teljesen. Úgyhogy részemről nem is lesz megújítva.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
xbox Game Passok ára is megy fel jövő héten azoknak akiknek régebb óta megy az előfizu.
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #49157 üzenetére
Akkor használd! Vannak rajta filmek dögivel. Jobb, mint a Netflix. Mondjuk ezzel még nem tettük magasra a lécet.
-
Frod
addikt
válasz
Ez még mindig teljesen baráti a többihez képest, igazából eddig volt irreálisan olcsó.
-
sheep
addikt
válasz
TheNewDawn #49012 üzenetére
Küldtem pü-t
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest