- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vorosmarti
senior tag
A gamesrepublic 1-2 éve megszűnt (talán tavaly januárban), majd pár hónapja újraindult. A régi felhasználókkal nem lehet már belépni, úgy tűnik h teljesen tiszta lappal indultak. A bezárás előtt 1-2 hónapig le lehetett tölteni minden adatot, ami kötődött az account-hoz. Az is lehet h most más a tulajdonosi kör, és amiatt alakult így.
-
Pro Steam vagy Pro Standard lesz, de érdemes a Steam kulcsot választani, azzal biztosan több gépre telepíthető (én már megvettem a Pro Personalt egy-két éve, az ingyen adott Steam kulcsot is):
Personal or Company, unlimited computers, primary user is you and Steam is installed
A Lastpass Premium meg totál felesleges mától, ingyenes lett a funkciók nagy része
-
wesker24
senior tag
Én volnék az !
Grim Dawn erősen Év játéka lesz ebben az évben ha kijön Év végén a full release.
És sokkal jobb mint a Titan Quest volt minden tekintetben.
Eddig csak 120 órám van benne és ez csak 1 karakter és még van legalább 15 féle varáció ami közül választhatsz.
Ugye alapból csak 4 Class volt (Soldier, Occultist, Demolitionist, Nightblade)
Ehhez jött egy újabb Class az Arcanist ami Pure Mage karakter és a következö major Update-ben jön
egy újabb Class a Shaman character class.Annyi újdonság van benne hogy a Titan Questben a fele nem volt meg.
Már játszható full 3 Chapter ami iszonyatosan hosszú van benne Faction System ahol választhatsz kinek az oldalára állsz és ugye a választott frakció adja a temérdek Bounty Questet.
Van bent egy Nemesis Boss system ez egy fajta Ultimate Boss aki véletlenszerűen tűnik fel a térképen állandoan rád vadászik nagyon erös Monster szinte sebezhetetlen de ha egyszer sikerül valaha is legyőzni akkor Legendary cuccokat kapsz tőle.
5 nehézségi fokozat lesz elérhető és ugye mondanom se kell hogy már Veteran fokozaton nagyon nehéz a játék. ( Normal, Veteran, Nightmare, Ultimate) és csak Mazoischtáknak Hardcore).
Van benne Crafting System több mint 200 recepttel amiböl nagyon jó cuccokat lehet craftolni csak a megfelelö nyersanyag kell hozzá és egy temérdek gold.
A Skill system és jelentős változáson ment át mert ugyanis egyes skilleknek vannak további újabb al skilljei
Ott van még a Constituition System is egy fajta health regenaration system ami vissza tölti az életed egy részét.
Jelenleg kitolták a max szint limitet lvl 50-re és ugye a végleges játékban lvl 75 lesz a max szint.
És ugye most vagyok lvl 50 és már 10 szinttel magasabb szörnyekkel jönnek ellenem.
Ott van még a több emeletes Steps of torment Challenge Dungeon szintén csak mazoischtáknak.
A Grim Dawn mapja óriási olyan nagy XXXXL-es mapok vannak benne hogy csak na rengeteg easter egg rengeteg secret area secret dungeon van benn ami nincs a térképen.
Csak egy Dungeon kipucolása 1,5-2 óra és ez csak egy dungeon a sok közül olyan óriási térképje van hogy több mint fél órába tellene ha elmennél A-ból B-be és még csak nem is néztél szét seholsem.
A következő Major Update-ben jön a Final Chapter 4 és már a Chapter 3 olyan volt hogy ihaj kezd egyre durvábban nehezedni a játék lassan 3,5 éve csinálják ott voltam az Alpha release-nél és a Beta Release-nél hát a régi és a mostani különbség ég és föld és még csak be sem fejezeték a játékot, minden egyes Major Update-el új dolgot tesznek a játékba.
Rengeteg Unique Loot van benne vannak benne Unique relic receptek is , van benne Kétkezes harc rendszer is minden féle fajtából.
Jelenleg egy full maxos lvl 50-es Pyromancer-em van (Occultist+ Demolitionist) aki tükön ülve várja hogy jöjjön a Chapter 4 !
És ugye ott van még a Multiplayer is ahol együtt lehet menni questeket csinálni lehet egymással tradelni cuccokat mindenkinek saját personal Lootja van nincs olyan hogy elveszem mástól a Lootot mert nekem jobban kell.
-
zsotesz81
senior tag
Nekem annyira nem tetszik, szerintem kevés a kaszt és nincsenek szerintem jól kiegyensúlyozva mint a TQ-ban volt. Olyan igazi varázsló kaszt kb. egy db van. Nem érzem azt a nagy változatosságot a különböző karakterekben mint ami volt a TQ-ban. De lehet csak én öregszem és már másak az igényeim
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest