- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Jinxb1rd #50977 üzenetére
MOndja ezt vki szintén ugyanannyi hozzászólással
A jatekaim számát nem tudom honnan vetted, mindenesetre ennyi ordas hazugság után még egy már mit számit
Ja milyen meglepő, hogy szeretnék játszani a megvett jatekaimmal
Amúgy bontásról van szó, azért sietek de szerintem nem tartozik rád
Szerencsére amúgy a te hozzászólásod aztán full ontopic volt és értelmes, own goal 100% completed
-
l.skywalker
titán
válasz
Jinxb1rd #50919 üzenetére
Itt talán kevesebb az OFF: Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
Crus
őstag
válasz
Jinxb1rd #50777 üzenetére
DLC az szigorúan endgame, de vigyázz, hogy amikor az alapjátékban végeztél mindennel is, nehogy NG+-t kezd, hanem akkor érdemes menni egy bizonyos korábban már levert boss utáni részhez. (Amikor azt a bizonyos bosst levered akkor meg nyilván arra érdemes figyelni, hogy ne kezd el a bosst... hint: "tojás"+kéz=endgame.)
A DLC endgame karakterrel is elsőre komoly pofonnak tűnhet, de no para, csak gyűjteni kell egy bizonyos itemet és akkor egyre könnyebb és könnyebb a dolgod.
Az alapjáték elsőre 120-130 órányi kaland, a DLC rutinnal 45-50. 30$-t bármikor megér, ha bejön a stílus, az nem is kérdés.
-
-
chatran
őstag
válasz
Jinxb1rd #49843 üzenetére
Egész korrekt a Valve-től:
"Az Episode One és Episode Two a dobozban. A Half-Life 2 mostantól az alapjáték mellett tartalmazza a teljes Episode One és Episode Two kiegészítőket is. Ezek a főmenüből érhetők el, és az egyes részek befejezése után automatikusan továbblépsz a következő kiegészítőre."Így még jobban megéri ingyen.
-
Bajgunar
senior tag
-
5150head
senior tag
válasz
Jinxb1rd #49519 üzenetére
A Stardew Valley pont most volt 50% akcióban, de még teljes áron se drága és ez is elég sikeres game.
-
Golden9
veterán
válasz
Jinxb1rd #47756 üzenetére
"Elsősorban felülnézetes érdekelne? "
Nem, inkább FPS.
Serious Sam 4 -80%
38,99€7,79€ HL Steam
#Akció -
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz
Jinxb1rd #47569 üzenetére
Nem tudom, nem vettem meg, de ennek nincsen csak VR kiadása, Steamen is a sima verziója a "VR támogatott", és ott van még az idézet a GOG-os értékelésből.
#Akció
Space Crew: Legendary Edition -100%
24,99€0€ HL Steam -
i2k
őstag
válasz
Jinxb1rd #44973 üzenetére
Nem (csak) az ikonért csinálod...
Azzal, hogy a Half Life 2 ismert, és néha nem is nagyon könnyű helyzeteiben plusz teherként magaddal kell vinned a checkpoint-rendszeres mentés/betöltés rendszerrel elkészített játékban a törpét: a játék még nagyobb kihívást nyújt(hat, ha bevállalod)...Emlékeztetőül:
A játékban akár egy folyosó közepén is kaphatsz egy "Loading" képernyőt, amivel a mögötted lévő terület elérhetetlenné válik - így, ha véletlenül rossz helyre teszed a törpét... -
Silverboy
aktív tag
válasz
Jinxb1rd #41094 üzenetére
Ezt se mondanám 350h egy mobile 1060-al, átlagban 40-50FPS-el, közepes grafikával..., 30 felett már átlagba mindenkinek bugmentes volt a körömbe, majdhogynem nulla hibával... 1x telefonhívásos egyszer T-pose-os hiba volt. Memória és SSD a fő kérdés, mit tud bent tartani... 32GB kb mindent is...
Egy jósolást kérnék esetleg:
Life is Strange: True Colors közelgő steam vásáron olcsóbb lesz mint a szürkezónás CDkeys-es? (mert azért 60órót nem ér, de egy 30-40-ért elvinném). -
TheNewDawn
addikt
válasz
Jinxb1rd #41092 üzenetére
Nem is azzal van a baj hogy élvezted, sőt, sokan élvezték amúgy a már felhozott Far Cry 6 vagy WD Legionst vagy sorolhatnám, amik ugye közepes értékelést kaptak. Inkább azzal, hogy pl én is élveztem sok játékot előző években, de mégsem mondanám rájuk ( 100 ból 97 re biztosan nem) hogy húúúú ez 1001/1000 az évezred játéka, hiper giga mega über, toromymagasan ver mindent, semmi hiba nincs benne, és sorolhatnám 1000 ével, hogyan lett beharangozva ugye a CP 2077. Ehhez képest meg egy korrekt játék lett iszonyatosan sok hibával és nagyon jó és élvezhető storyval, aka 7/10.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Jinxb1rd #36086 üzenetére
Hogyne ment volna, méghozzá már kereken 1 éve is, fél évvel a megjelenés után, ugyanúgy BF akció keretében vettem tavaly GMG en 12 euróért .
Egyébként majdnem jól jósoltam , annyi, hogy nem kellett hozzá 1 hónap, elég volt hozzá 1 nap hogy a RE 3 is 12 euró legyen .
Nem ellenőriztem, de gondolom HL. Ez már nálam is határeset .
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Jinxb1rd #36079 üzenetére
Hát, gl&hf ahogy szokták volt mondani, szerintem lesz ez 1 hónap múlva 15 vagy 10 is, én továbbra sem adok 10 nél többet egy 4 órás játékért, amit együltömben végigjátszom.
Mondjuk kétségtelen, az 5 óra pozitív tartalom jobb, mint az 50 óra grind.GMG n amúgy 16€ a CONTROL ULTIMATE edition. ( És Steames
)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Jinxb1rd #32981 üzenetére
Kedvem nekem is lenne, csak épp az 1 ért azért mert goty meg enhcnaced meg uber hiper turbozott faszsetudja milyen edition nem vagyok hajlandó ilyen 10-15 eurókat kifizetni
Főleg hogy a handsome collectiont 4 ért sikerült behúzni.Ugyanígy vagyok amúgy a Dark Souls szériával dettó... A 2 megvan abból is, a 3 at pedig csak azért nem vettem meg soha ( pedig 12ért is ment már a deluxe is és ha 1 meglenne tuti lecsaptam volna rá) mert a fostalcsika felujitott változat miatt az 1 et ilyen 15-20 ért kinálgatják, hát anyád.
Bár ha már gamebillet , pont most néztem hogy 7.69 ért megy a borderlands 1 .
[link]
Előbb utóbb csak megérkezünk, majd 5 ért jó lesz egyszer, a DS 1 el egyetemben. -
cskamacska
addikt
válasz
Jinxb1rd #32751 üzenetére
Rá kell ülni a hörcsögre, hogy ne tudjon szörcsögni.
Vagy ingyé játékokat kell impulzus vásárolni helyette.
Pl most van Indiegala-n Stalingrad nemsztímes
Lehet jelentkezni Men of War II: Arena csukott bétára
Már tart, nem biztos hogy azonnal, de folyamatosan engedik be az embereket. Meglepően tűrhető MMO lesz a MoW-ból, nem is gondoltuk volna.
aztán van.. időnként Enlisted pre-alpha játéktesztMost már bármelyik évtizedben megtörténhet, hogy a War Thunder, az eredeti elképzeléseknek megfelelően, összfegyvernemi MMO játékká válik WoT koppintás helyett.
Van Project Genesis teszt, ha az oldalon nem megy épp a kulcsosztás, Discord csatornájukon lehet kérni kulcsot.
Űrlövöldével keresztezett FPS, Battlefront II rajongók, és életunt Star Citizenre várakozók előnyben.
-
eami
veterán
válasz
Jinxb1rd #31046 üzenetére
még úgy is best buy lehet, ugyanis ha elfogyott akkor nem lesz többet.
azt már csak offba, hogy itthon a posta is csak fele ennyiből vinne el egy ilyen motyót, ez meg futárral jön hollandiából.
-
fatal`
titán
válasz
Jinxb1rd #30925 üzenetére
Én a CDG-n regisztráció nélkül fizettem. És soha nem mentek kártyaadatokat sehol.
(#30926) FunPro: Szerintem azért is nehéz kérdés ez, mert egy fizikai boltban, ha elárazzák a terméket, kötelesek annyiért odaadni. Bár ott egyértelműen a kisker hibázik. Itt jó kérdés, hogy mi történt.
Mindenesetre, ha törlik a rendelést, akkor törölték.Akkor majd később megveszem leárazva, valószínűleg drágábban.
-
-
törölt tag
válasz
Jinxb1rd #30786 üzenetére
Az a helyzet, hogy pénzben úgy jössz ki ezzel, hogy ha más oldalon vásárolnál, simán beleférne, hogy max. 4-5 játékonként buksz egyet a refund hiánya miatt, ahhoz képest hogy ha Steamen vásárolod. Érted, pl. más oldalon megveszel 5 játékot 20€-ért, azért kb. 4 játékot tudsz Steamen 25€-ért. És ilyen árkülönbség általában simán van. Bár ha minden második játékot refundolsz, az más, nekem még soha nem kellett ehhez folyamodnom, szóval nem tudom.
Ha hasonló áron van az adott játék, akkor persze érdemesebb Steamen.
-
cskamacska
addikt
válasz
Jinxb1rd #30778 üzenetére
Teljesen változó. Mint írták legtöbb játék esetében azonosak az őszi és téli leárazások, de a kiadók ettől sokszor eltérnek, hogy a korábbi pár napos, vagy a későbbi két hetes vásárt tartják fontosabbnak.
más
Crusader Kings II: Sword of Islam DLC ingyenes ma estig
Az alapjáték ugye Free 2 Play lett DLC-vel pedig bent is marad a listábanCompany of Heroes 2 - Victory at Stalingrad Mission Pack DLC a Sega oldaláról
elvileg az alapjátékot is adja a DLC-vel együtt, ha még nincs meg
bizonytalan mikor veszik le, mert a hétvégi Steames ingyen COH2 akcióhoz tartozott -
TheNewDawn
addikt
válasz
Jinxb1rd #30778 üzenetére
Teljesen véletlenszerű, tavaly az őszi vásár pl nagyon jó volt, a téli meg szutyok.Őszin volt pl Far Cry 4 minden verziója HL, le is csaptam rá.
De egyébként NAGYON NAGYON ritka hogy bármit is érdemes steamen venni, a többi oldalon ( GMG , 2game.com, Voidu, Gamebillet, Humble, Fanatical stb) ilyenkor minden általában sokkal olcsóbb még.
-
reelc
veterán
válasz
Jinxb1rd #28816 üzenetére
Mert a Borderlands Game of the Year Enhanced áprilisban jött ki, a Steames adatlapján felsoroltak pár dolgot, mi változott.
Előtte a régit kilehetett fogni jó áron, és akinek az megvolt, ingyen megkaphatta az újat. Bár nem tudom volt-e feltétel, hogy elég volt az alapjáték, vagy GOTYnak kellett lennie a réginek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest