- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz
FollowTheORI #45994 üzenetére
Szintúgy. Évekig elő voltam fizetve. Most lemondtam, még azt se irták, hogy "maradj légyszi" csak annyit, hogy " mész? Akkor csá "
Fordítva vannak ezek bekötve. -
l.skywalker
titán
válasz
FollowTheORI #45994 üzenetére
Én érdekes, hogy addig amig pauzáltam, addig nem kaptam soha semmilyen kupont. Egy ideje teljesen lemondom hónap elején és azóta kaptam sok kupont.
-
l.skywalker
titán
válasz
FollowTheORI #43354 üzenetére
Igaz. Sehogy se jó, de itt nem párezer volt a bukta nekik hanem darabonként 30ezer. Így érthető volt
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #42644 üzenetére
Nem fogják lelőni és nem "price bug", a Square Enix-Embracer Group dealhez lehet köze és gondolom gyorsan beszednek vele még annyi pénzt, amennyit lehetséges.
Legalábbis gyanús, hogy egybeesik ezzel és pont az érintett stúdiók játékairól van szó:
EMBRACER GROUP COMPLETES ACQUISITION OF CRYSTAL DYNAMICS, EIDOS-MONTRÉAL, SQUARE ENIX MONTRÉAL AMONGST OTHER ASSETS
Nem zárom ki, hogy este 7-től Steamen nem láthatjuk ugyanezt, de nem tudom, hogy működik ez a kulcsgenerálósdi/kinek mihez van ilyenkor joga és mihez nem, stb. -
guftabi96
addikt
válasz
FollowTheORI #40766 üzenetére
És már lehet is gombokért venni a Jedi Fallen Ordert.
-
Benir8
senior tag
válasz
FollowTheORI #39390 üzenetére
PC-n van 3 havi GamePass-om. Ultimatera akarom váltani, 4190 Ft-ot ír ki.
Van más módszer? -
Beniii06
addikt
válasz
FollowTheORI #38009 üzenetére
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
FollowTheORI #38005 üzenetére
Pontosan. Az akció valójában úgy hangzik, hogy ha valaki rendelkezik a PS4 -es Subnautica -val, akkor ingyen megkaphatja a PS4&PS5 -ös verziót is. Az upgrade szó félreérthető volt, de azért elég közel állt a valósághoz.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FollowTheORI #37943 üzenetére
És a Shenmue III is.
-
adrian360
őstag
válasz
FollowTheORI #37940 üzenetére
Classic-ot lemondani szerintem hülyeség emiatt. 99%ban ha nyomod a pause-t kapsz egy 2-4$ kedvezmény ajánlatot, tehát alapból 8-10$ között letudhatod a havi csomagot. A három havi fix 9$-ral ugyan ott vagy, de bukod a classic kedvezmény. Ami most jelenleg nem jelent persze szinte semmit, mert mindig megkapod a 12 játékot, de ki tudja mikor állnak vissza az eredeti elképzeléshez.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
FollowTheORI #36677 üzenetére
A komplett Deus Ex sorozatot kellett volna kiszórni, olcsón meg tudták volna biztos szerezni.
-
twollah1976
őstag
válasz
FollowTheORI #36532 üzenetére
IMHO tengeri malac.
-
válasz
Ezek tengerimalacok.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
-
válasz
FollowTheORI #32768 üzenetére
Csak nehogy utánanézzenek honnan van win10 licencem (gépházam matricájáról)
Amúgy decmberben kipróbáltam és el is felejtkeztem róla, nem is játszottam.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
FollowTheORI #28900 üzenetére
Sejtettem. Akkor bukta, vagy masik email cim.
-
Executioner
tag
válasz
FollowTheORI #28704 üzenetére
Igen mivel kis hazánk lakosságának száma megegyezik egy nagyobb városéval így garantáltan nincs itthon külön forgalmazója a játéknak. Ennek okán a borítón szokás szerint lesz cseh, szlovák és magyar nyelv is ahogy azt már megszokhattuk...
Az árat pedig biztosan emelni fogják! A Division 2 is jóval olcsóbban adták egy rövid ideig és csak később kapta meg a 18 ezres árát! -
Heavyrain
őstag
válasz
FollowTheORI #28704 üzenetére
Van már egy dobozos Zaklínač itthon, de a Cyberpunkból jobban örülnék egy angol vagy magyar doboznak
Majd megjelenés előtt rákérdezek az Alzánál, hátha akkor már tudni fognak valamit. -
peterszky
őstag
válasz
FollowTheORI #26082 üzenetére
GMG-n jobb árban vannak a Bethesda cuccok, mert az alap leárazás mellé adnak még 15%-os kupont is, így húztam be tegnap a Fallout New Vegas Ultimate Editiont.
-
A_Papa
senior tag
válasz
Köszi a linket!
Ez teljesen legális oldal?
A Fallout 4 - Season Pass Steam-es alapjáték alá beaktiválható?
köszi a válaszokat! -
csaba951
veterán
válasz
Köszi a híradást!
Fallout 4 - Season Pass;12,79 €
Fallout 4: Game of the Year Edition;14,89 €Mérhetetlen hálámat fejezem ki a kiadónak ezért az árképzésért! Ja, NEM!
#26086 Anonymus23
Én megjelenés után Digital Deluxe-ot vettem, de mire az első kiegészítő megjelent már végeztem az alapjátékkal és elő se vettem. Akik játszottak a dlc-kel azok nem győzték ekézni. Ez ugyebár egy több részre osztott sp történet. Epizódonként nem hosszú, de legalább sekélyes története van. EP 1-2-nek annyira rossz fogadtatása volt, hogy az EP3 már a készítőket se érdekelte, csak kényszerből adták ki. -
Anonymus23
veterán
válasz
A Wolfenstein II-nél van értelme a Season Passnak? A normál ugye 12,29 EUR, a SP külön 14,99 EUR, de a Digital Deluxe meg csak 16,89 EUR, azaz 4,6 EUR a SP, ami jó ár csak nem tudom, hogy amit ad, az értelmes dolog-e.
Köszi az infót (bárkitől, aki már próbálta)! -
Mosqu!to
addikt
válasz
milyen esti bsc szakdolgozati téma kérdés lehetőség? (wrong link)
-
vtomi2
őstag
válasz
Tippre azért nem lesz időd, mert szakdogákra készülsz
(rossz a link)
A BF most elég lesz pár hónapig nem kell mást venni mellé
-
TheProb
veterán
válasz
FollowTheORI #25414 üzenetére
Jah, csak azért nem vettem meg, mert erkölcsileg kiakaszt, hogy drágább a complete pack, mint a kieg önmagában...
(#25411) TheNewDawn: Ezt szoktam figyelgetni: [link]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
FollowTheORI #25356 üzenetére
Oh, de jó, hogy mondod! Az ára pont annyi mint a másik kettőnek együtt, ezért gondoltam. Korrekt elnevezések, na.
-
echterion
nagyúr
válasz
FollowTheORI #25162 üzenetére
Köszi, akkor este csapatok kicsit.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FollowTheORI #24872 üzenetére
Jó mondjuk én is single miatt vettem elsősorban, de ha már megveszek valamit, tuti pár órát azért le fogok ülni multizni vele, már csak kipróbálás céljából is. Azt mondják, ha valamlyen gammel több órát játszik az ember, mint amennyi euróba került, akkor már nem csinált rossz üzletet, márpedig esetemben a min 10 óra garantált.
-
Dilikutya
félisten
válasz
FollowTheORI #24868 üzenetére
A Battlefield 1 megér pár eurót, ezt az akciós 5-öt mindenképpen. Rövid, 5-6 órás single, és igazából kevés az igazi jó háborús hangulat, de az eleje egész jó. Meg kb. az egyetlen I. világháborús FPS a Codename: Eagle óta, amit amúgy szintén a DICE, vagy annak elődje fejlesztett. Sőt, igazából nem hogy FPS, de semmilyen más épkézláb játék nincs a témában single vonalon. De multiban is a Verdun az egyedüli említésre méltó. Pár éve volt valami vámpíros akció, de az meg nem háborús játék, a háború csak a háttér.
De összességében a Bf1 single jobban bejött, mint a Bf3-4. Más stílus, de a Hardline sem rossz, bár kb. a felénél tarthattam amikor lejárt az Access-em, és nem hosszabbítottam meg akkor. Legközelebb azt is berántom 5€-ban, annyit bőven megér.
Bad Company 2-t most kezdtem el tölteni, megvan régóta, de még valahogy nem vitt rá a lélek, pedig annak a single részét is dicsérik. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
FollowTheORI #24868 üzenetére
Én pl. tök élveztem akár a Bad Company 2, akár a BF1 kampányát, amit múlt héten toltam végig, multiban viszont sem a BF4, sem a most bétában kipróbált BFV nem jött be egyáltalán. Azzal mondjuk egyetértek, hogy csak azért nem érdemes teljes árat kifizetni. Szóval a mondandóm lényege, hogy nem vagyunk egyformák.
-
Dilikutya
félisten
válasz
FollowTheORI #23805 üzenetére
Kapható még a Standard. Csak most a Revolution olcsóbb.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #23805 üzenetére
Ugyanúgy ott van Originen, ahogy eddig, csak most nincs leárazva. És valószínűleg ugyanúgy 5$ lesz, ahogy a BF4 és a Hardline volt.
-
gyimger
őstag
válasz
FollowTheORI #23628 üzenetére
De, csak pl. ahhoz, hogy Bizarróval játsszak, kell pl. 6000 gem. WTF? Ez a Legendary kiadás, hadd játsszak már vele.
-
gyimger
őstag
válasz
FollowTheORI #23626 üzenetére
Már csak azt nem értem, miért veszek Legendary kiadást, ha úgy kell feloldani a skineket, mint egy mobiljátékban.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FollowTheORI #22661 üzenetére
haverral megvettük, ma kezdünk bele a coopba. eddig csak a bétával toltuk
-
Anonymus23
veterán
válasz
FollowTheORI #22661 üzenetére
A Survival az tipikusan egyedül feelinges, de lehet egyedül tolni az Undergroundot is.
Survivalhoz nem kell semmi előzetes gear, úgyis minden alkalommal gyakorlatilag nulláról indulsz, de 20-30 meccs után ez szerintem unalmassá válik.
Undergroundhoz viszont ugyanúgy kell a gear, amit leginkább coop küldetések alatt lehet megszerezni.De maga a játék igazából coopban a legjobb, még a DZ-ben is (ahol PvP is előfordul, de nem feltétlenül kell a bajt keresi). Vannak olyan küldetések, amiket nem is lehet egyedül megcsinálni a legnehezebb módban, de akár a legkönyebben sem, mert minimum 2 ember kell pl kapcsolót felkapcsolni, azonos időben túszokat bevédeni stb (az incursion küldetések ilyenek jellemző módon 4 db van belőle). A többit gyakorlatilag meg lehet egyedül is.
Viszont ahhoz, hogy egyedül le tudd tolni, eszméletlen sokat kell lootolni, ami megint csak coopban megy igazából. -
Crytek
nagyúr
válasz
FollowTheORI #22531 üzenetére
Nem. Szerintem akinek még nincs meg az a játék azt nem is érdekli
-
De4d
őstag
válasz
FollowTheORI #22531 üzenetére
Á előbb még belekerül az 1$-os bundliba
-
warcat
veterán
válasz
FollowTheORI #21091 üzenetére
Alapvetően nem,de gyakran a digitálist hozzáárazzák.Érdemes lesz nézni idén,ennyi.
Destiny 2 kapcsán (volt róla kérdés) mindenképp érdemes vásárlás előtt kideríteni,hogy elfogadja-e a battle.net EUban.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FollowTheORI #20929 üzenetére
Humble Store-ban kizárt, hogy magyar IP címmel dollárban vásárolj. Bundle-ok vannak dollárban, a store nem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FollowTheORI #20626 üzenetére
Köszönöm!
Végül is éves ~8 eFt-ért nem olyan rossz ez, ettől jóval többet költ az ember játékokra, aztán lehet soha nem veszi többet elő.
Mondjuk a legtöbb már a könyvtáramban van, ami érdekel az a Battlefield 1 és a Mass Effect Andromeda, azt ha meg akarnám venni is többe kerülne, és valószínűleg ugyanúgy nem játszanék egy végigjátszás után többet. -
ayo
Topikgazda
válasz
FollowTheORI #19156 üzenetére
én az első részt is a közepénél beuntam, de mégis sokan szeretik, szóval akinek az bejött és hiányérzete van, annak ez most ennyiért tuti vétel.
-
TheProb
veterán
válasz
FollowTheORI #18463 üzenetére
Ennyiért még én is behúznám, már csak az a gond, hogy nincs gépem, amin játszható lenne...
Bár lehet megérné előre behúzni, mert ez az eddig legjobb ár, asszem.
Viszont még sose játszottam ilyen műfajjal, elsőbb lehet a H1Z1-et kéne kipróbálni, az olcsóbb. -
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #18426 üzenetére
Akkor is ha nem mert minőségi ez a rész is, igen, amikor kiadták szar volt, bár én megvoltam a 30fps-sel is, azóta meg már kijavították szépen a játékot és nagyon jól is néz ki.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
FollowTheORI #18389 üzenetére
Köszi szépen mindkettőtöknek!
@Agyzuzo: majd beszámolok, mennyire volt idegesítő Chloe, szeptemberben térjünk vissza rá. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
FollowTheORI #18206 üzenetére
Hát persze
Tudod én dolgoztam marketingügynökségeknek és nem az volt a leglényegesebb, hogy a szolgáltatást, terméket eladjuk, hanem hogy rögzítve legyenek az e-mailcímek és a lehető legpontosabban legyenek csoportosítva.
Semmi sincs ingyen, hányszor kell elmondani? Mindennek oka van. És nem. A pénzes cégek nem ok nélkül osztogatnak játékokat.
-
echterion
nagyúr
válasz
FollowTheORI #17649 üzenetére
Beengedett...out of stock....akkor ez kifújt.
-
morfondőr
addikt
válasz
FollowTheORI #17649 üzenetére
Nálam sem megy! Köszönjük a botosoknak!
-
TheProb
veterán
válasz
FollowTheORI #16130 üzenetére
Only Nvidia. Azt már nem tudom milyen OS-en próbáltam utoljára, talán 8.1-en.
Ahogy látom továbbra sincs semmi infó a release-ről
Asperion
(#16131) ayo:
-
ayo
Topikgazda
válasz
FollowTheORI #16130 üzenetére
megnyugtató, hogy egy 980-as kártyán elfut...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FollowTheORI #16084 üzenetére
Mi történt?
-
válasz
FollowTheORI #15830 üzenetére
en kb fel-egy eve, nekem se volt gond vele
-
nimfas
addikt
válasz
FollowTheORI #15437 üzenetére
Elég sokáig baszakodott vele.....
kigyi_23: Akkor nem csak én szívok.
-
maestro87
őstag
válasz
FollowTheORI #14601 üzenetére
Én ezt nem értem mindennap nyitok (még nem felejtettem el nyitni), de ma hármat is nyithattam, köztük ezt is.
Egyébként lesz még valami értelmes a naptárban vagy továbbra is csak ilyen hülye gif-eket, meg koktél recepteket osztogatnak?(az UBI30-as játékok már megvannak.)
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #14601 üzenetére
Még előtte írtam, 16:00-tól volt.
-
reelc
veterán
válasz
FollowTheORI #14292 üzenetére
Értem amit mondasz, de van olyan lehetőség is, hogy egyszerűen kivárod az olcsóbb GOTYt, és azt veszed meg.
Így egyszer fizetsz mindenért.
Ha pedig ennél sürgősebb, akkor - a korábbi tapasztalatok alapján - rátudsz a dologra, hogy megint megszívtad.
Nekem soha nem volt még olyan játék, ami annyira sürgős lett volna, hogy 6e-nél többet adjak ki érte. Sem most, sem 10 éve. Az az összeg is a plafon. Tudom, hogy kisebbség vagyok ezzel a felfogással.De most látom ez nem az OFF topic.
-
reelc
veterán
válasz
FollowTheORI #14284 üzenetére
Gondolom úgy gondolták így éri meg nekik, elvégre az egyik DLC épp most fél éves, a GOTY 3 hónapos, ez utóbbi igen tisztességes leárazásban van, figyelembe véve az alapjáték korát is. Meg azt is, hogy nem bukott játék, amiből már bevétel sincs.
(#14285) x_o_n: Előrendelés, 1 day vásárlás, Early Access mind rizikós kategória, és úgy látszik, egyik fél sem tanul belőle.
Erre nem megoldás a hazudozás, a valótlan bemutatása, a sajtópéldányok visszatartása a megjelenésig, stb. Néha az jut eszembe, hogy a marketingesek felét inkább játéktesztelésre kellene átnevelni. -
x_o_n
veterán
válasz
FollowTheORI #14284 üzenetére
Igen,mondjuk ritka nagy szarrágás minden cégnél hogy azok szivnak akik megelölegezik a bizalmat és rögtön megveszik a játékot...
-
vitaro
senior tag
válasz
FollowTheORI #14030 üzenetére
De jó, Paypal utalás elment, de nem kaptam semmit, még egy visszaigazoló e-mailt sem. My Orders-nél sincs semmi. Délután azt hiszem kénytelen leszek beszélgetni egyet a customer service-szel...
@ZsZso: Éjfélkor vettem, a regisztrációs mail tényleg megjött 5 perccel később, azóta viszont semmi.
-
TBT
addikt
válasz
FollowTheORI #14038 üzenetére
Csak összejött!
Köszi!
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Ennyi is volt, már nem él az akció...
-
TBT
addikt
válasz
Paypal-t nem fogad el ez a hulladék?
-
-Solt-
veterán
válasz
FollowTheORI #13576 üzenetére
Annyit jelez, hogy csak PC? Hmm... köszi.
-
i2k
őstag
válasz
FollowTheORI #12800 üzenetére
"(mert az előállítás biztos, hogy drágult)."
Ez sem kőbe vésett, kemény tény - így meg aztán...
-
Dilikutya
félisten
válasz
FollowTheORI #12800 üzenetére
Valahol láttam statisztikákat a 90-es évekből. Arányaiban hasonlóan vezettek a konzolos játékok régen is. Egyáltalán nincsenek rossz eladások PC-n, Steamspy jó támpontnak. Szerintem nem az eladások csökkentek, hanem a piacok nőttek meg. A költségek tervezhetőek, bejáratott kiadók bejáratott címeinél a bevételek is, a mindenkori első részek szoktak rizikósak lenni, bár kimondottan bukott játékról nem nagyon tudok, a Watch_Dogz és a Titanfall is kap folytatást PC-n is. Olyan fiaskót, mint a Warner az Arkham Knight-tal, kevesen szenvednek el egyelőre, bár nem úgy tűnt, hogy a kiadók tanultak volna belőle - mindenesetre PC-n biztos, hogy nem hozott annyi bevételt, mint elődei.
-
bepken
veterán
válasz
FollowTheORI #12684 üzenetére
köszi, be is zsákoltam
az a bizonyos "mytery game" pedig a fantasztikus és utánozhatatlan: Square's Route című alkotás. (egyéb bundliszökevényre szívesen cserélem, ha érdekel valakit
)
-
genndy
addikt
válasz
FollowTheORI #12684 üzenetére
Kicsit félreérthető lett szerintem, mert kötelezően nem kell játszani semmivel, az csak ahhoz kell ha vissza akarod igényelni az 1 fontodat.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FollowTheORI #12435 üzenetére
az előbb az ebay is crashelt PP-vel, aztán kiírta, hogy nem elérhető, és fizessek kártyával. oldal bezár, újranyit, kosárba újra, és engedte a PP-t
-
x_o_n
veterán
válasz
FollowTheORI #12435 üzenetére
Nem csak néha, én már inkább Origin feltöltő kártyát veszek, ugyanolyan mint a steames, egyszerű,nem nyüglődik vele
-
NyMRooD
őstag
válasz
FollowTheORI #11345 üzenetére
Nem az a baj, hogy annyira kell (bár tetszett annyira a demo, hogy megvegyem, és még az Urban Trial Freestyle-t is felraktam), de kommunikáltak valamit, ami erősen félreérthető volt, sőt lényegében hazugság, de végül nemhogy azt nem kapjuk meg amit ígértek, hanem ami helyette van az sem működik. Ez szerintem dühítő (persze nem csak az ubi kommunikál félre) és ha még hozzá teszed, hogy kamuznak az E3-as bemutatókkal is és bug halmazokat adnak ki, hát egyáltalán nem sajnálom, sőt szerintem jót tenne a cégnek ha a Vivendi felvásárolná őket, a két alapító testvért (+ a teljes vezetést) meg úgy vágnák ki, hogy a lábuk sem érné a földet. Sajnálom, hogy ennyire rosszul csinálják mostanában a dolgokat, főleg, hogy nem egy kedvenc címem van náluk.
-
kalozhun100
őstag
válasz
FollowTheORI #11339 üzenetére
Amúgy ennyire fos a grafika vagy csak a demoban?
-
kalozhun100
őstag
válasz
FollowTheORI #11332 üzenetére
Hát én kevesebb, mint 15 próbálkozásból csináltam meg, de csak 2 pálya van
-
válasz
FollowTheORI #11332 üzenetére
oh...kicsit magasnak tunik a lec...
-
Marci79
senior tag
válasz
FollowTheORI #11326 üzenetére
Ezt csinálta velem is. Fullon kilőttem minden védelmet és így is csak 6 vagy 7 próbálkozás után engedett be a szerverre. Biztos túl vannak terhelve.
-
válasz
FollowTheORI #10739 üzenetére
Igazad van, beugrott: azóta a magyaráfa lett érvényes a steames vásárlásainkra (is)
Az forintromlás is létezik, de 2 év távlatában nem az volt igazán durva
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #10732 üzenetére
"Alapvetően azért szar, mert felment a játékok ára 40-50 euróról 60-70-re..."
Denuvo.
Mindig is megmosolyogtató volt olvasni a "Denuvónak hála visszaszorul a kalózkodás, ezért majd olcsóbban adják a játékokat" eszmefuttatásokat.
Nem kell meglepődni, ha ez 1-2 éven belül még emelkedik, az AAA játékok mellett az indie vonalon is picivel.
-
Varoz
addikt
válasz
FollowTheORI #10617 üzenetére
Vagy magának akarta csak.
-
Tékozló
tag
válasz
FollowTheORI #10423 üzenetére
Eltelt 45 perc de még mindig nincs közte. Már sokszor ki és beléptem, de semmi.
-
TBT
addikt
válasz
FollowTheORI #10347 üzenetére
Az jobb, mint a 16 000 forintos ár. Kár, hogy ehhez a mexikós dologhoz nem értek. Ajándékozás meg ugye nincs Originen tudomásom szerint...
Köszi az infót!
-
Dilikutya
félisten
válasz
FollowTheORI #10195 üzenetére
Ránézésre nem sokat javítottak rajta, szerintem akinek megvan az eredeti, annak 3€-t se ér.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FollowTheORI #10142 üzenetére
Két bukó csak elég lesz nekik ahhoz, hogy mondjuk a BL3-at ne vigyék el nagyon multis irányba. A Battleborn részben erre vonatkozó teszt is volt szerintem.
-
e=mc²
őstag
válasz
FollowTheORI #9799 üzenetére
Valoban. Mindenki utanaolvashat aki akar.
-
mozesapo
tag
válasz
FollowTheORI #9386 üzenetére
Szia!
A fizetésnél, kiválasztom fölül, hogy usd és ugyanannyi usd lesz mint euro volt. Far Cry 4-et így vettem meg 16 usd-ért a 16 euró helyett. Jó nem nagy különbség, de 40-50 eurónál már érezhető.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #9386 üzenetére
Azért megnézném, hogy ehhez a kijelentéshez maguk a kiadók mit szólnának.
-
válasz
FollowTheORI #8861 üzenetére
Neked is megvan a jatek, max nem tetted fel (HIBA!)
-
vader108
tag
válasz
FollowTheORI #8404 üzenetére
hát most ezt kaptam tőlük, már napokkal ezelőtt írtam de most válaszoltak
xD
Hello,
This game is restrict to purchase and activate only in Latin America. =/
Amit azért nem értek, mert haver Lords of The Fallent vett kb 2 hete és simán tudta Steamen aktiválni :S
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #8170 üzenetére
Jó hát persze vannak trükkös vásárlások továbbra is, enyém legalább nem régiózáras.
De ugye mindenki ott veszi ahol akarja.
Én X-en 13-at fizettem érte (GOLD)-ért a 30k helyett. (Argentin barát segítségével)
-
gabo91
aktív tag
válasz
FollowTheORI #8174 üzenetére
Ha pedig most kellene akkor, ubishop akciós az SP 12.5$
A CE (sp-vel) pedig 40$ kuponnal 32$....
-
leikomessi
aktív tag
válasz
FollowTheORI #8108 üzenetére
Csak megvenni nem engedi
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest