- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz
KisApám #41168 üzenetére
Nincs ezzel szerintem semmi probléma, maximum legközelebb a vigyázol a megfogalmazással, hogy az érzékenyebbeknek ne okozz problémát.
Legalább látszik, hogy milyen szintű játékokat lehet kifogni, HA szerencséd van.
Meg ez inkább az AC-ért szól, hisz ránézve így a fényképre van ott több más komoly értékű játék is. -
myckey
veterán
válasz
KisApám #39665 üzenetére
Igen. Erre gondoltam, a gamersgate kapcsán. Ott most 7360 Ft, kuponnal még jobb lenne.
De Gamebillet is 6900 ft -ra jön ki, amit elsőre írtam. Így is úgy is HL már.(gondolom) Jó ez, akit érdekel.Én türelmetlenebb voltam, 13 -ért vettem, tavaly nyáron talán....aztán van benne 2 tucat órám, annyira nem játszom semmivel.
Mellé ott a RDR2 is, azzal sem játszom. elvétve csak.( ezt is 10 körül vettem, hónapokkal ezelőtt.)
Pedig száz meg száz órákat lehetne ezekbe a játékokba pakolni...de inkább belépek az Oriba, Northgard, Shadow tactics....Nioh complete, vagy ezekbe sem. Pedig ezek "fillérek" voltak, vagy ingyé. -
myckey
veterán
válasz
KisApám #39663 üzenetére
Igen, ebben benne van az is, amit írtam.
Csak én Isthere...oldalon néztem, hírlevelet olvastam.Gamersgate ad egyébként GG ....kupont. 7000 ft körül beszerezhető, + - száz forint eltérések..
Szürkét direkt nem írtam ide !
-
gejala
őstag
válasz
KisApám #36850 üzenetére
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy ezek a bundlik nagyon megtévesztőek. Itt nem úgy működnek, mint a többi játéknál, hogy beleszámítja, ami megvan. Ha megveszel egy bundlit vagy akár csak az alapjátékot, akkor onnantól kezdve nem tudsz bundlit venni.
Tehát érdemes valamelyik bundlit venni első körben az extra kedvezmény miatt. Most a 2021 bundle a legjobb és aztán veszel még egyenként olyan DLC-t, ami tetszik. -
gejala
őstag
válasz
KisApám #36850 üzenetére
Hát igazából azt, amelyik tetszik. Az alapjátékkal 2 mapot kapsz, egy közép-európait meg egy amerikai Pacific Northwestest, mindkettő erdős-hegyes-tavas.
DLC-ként van minden, Alaszkától és orosz tajgától kezdve, Patagónián és Sziklás-hegységen át Afrikáig.
A három kedvenc általában Silver Ridge (Sziklás-hegység), Yukon (Alaszka) és Vurhonga (Afrika) szokott lenni. -
JSaN
addikt
válasz
KisApám #27733 üzenetére
Sziasztok, tetszenek most az Origin akciok.
Kosarba mar bedobtam Titanfall 2, es SWBF2.
Mass Effect trilogian gondolkodom, kerdes: ez tartalmazza az osszes DLC-t?
Nem latok semmi infot, remelem azt a BW pont rendszert kiszedtek belole.
Ha nem akkor meg veszem sima ME3-t, az 1-2 dobozossan amugy is meg van a 2 CE-ben. -
csaba951
veterán
válasz
KisApám #26070 üzenetére
Nem értik az emberek, hogy hová pozicionálták, azért húzzák le.
Dirt (4) sorozat
Alkalmi játékosoknak. Assistokat bekapcsolva gyakorlatilag bárkinek lehet sikerélménye. Kikapcsolva viszont igenis van benne kihívás.DiRT Rally sorozat
Félprofi-profil szimulátor. A nehézségi szintje ott kezdődik, ahol a dirt kikapcsolt segédeivel végződik. Átlagembereknek, alkalmi játékosoknak nem ad sikerélményt, mert itt pontosan kell érteni és bemutatni, hogyan is kell egy rally autót vezetni.Azt vedd meg, amelyik élményre vágysz. És ne kérd rajta számon a másik termék tulajdonságait!
-
sepsi0
őstag
válasz
KisApám #24005 üzenetére
Nekem 3x kellet megvennem és hidd el nem tudod olcsóbban megúszni, sőt még drágább lett mióta az MS megvette. Még akciót sem láttam soha...
Viszont nagyot csalódtam benne, mikor az első kettőt megvettem. Semmivel nem nyújt többez, mint a "letölthető" változat.
Az online MS féle game még plusz havi 3 eur (Realms).
Szóval nem sok mindent adnak a pénzünkért, de én is megvettem mind a három fiamnak.... -
KubanitoS
veterán
válasz
KisApám #24005 üzenetére
Próbáltam rákeresni és számomra úgy tűnik, hogy a hivatalos oldalról érdemes beszerezni (amelyet te is linkeltél). Ott ki tudod választani melyik verziót is szeretnéd megvenni.
Szürkeboltból kb féláron látok windows 10 edisönt, csak ugye itt lehet remegni, hogy nehogy lopott legyen az aktiváló kulcs.
-
mepet
addikt
válasz
KisApám #21318 üzenetére
wow! nem semmi ez a humblebundle, azonnal megvenném, ha nem a hétvégén vettem volna meg a Dirt rallyt 10eurért steames leárazásban... Ráadásul nekem nincs meg egyik F1 sem, nem vagyok nagy fan, de mondom megkérdem a haverokat melyik verzióval szoktak multizni, mert azt azért megvenném. Mit tippeltek? Természetesen a 2013-al.
Asszem ez a bundle ott marad a bolt polcán.
-
sagem
addikt
válasz
KisApám #20703 üzenetére
a H1Z1 haldoklik, nem csak a PUBG, de a Fortnite is előtte van már, az pedig ingyenes. Ettől függetlenül vannak még játékosai, lehet meccseket találni benne, de hogy neked megéri e, azt neked kell eldöntened
Szerintem egyébként hamarosan tovább csökken az ára, az ingyenes Fortnite végképp betette nekik a kaput. -
-
KisApám
addikt
válasz
KisApám #17311 üzenetére
A használt (kódot már aktiválták) EURONICS játékra az UBISOFT-tól megérkezett a válasz (az EURONICS-tól eddig SEMMI):
a játékot amit náluk vettem (Activation Date)
2015.07.29. 18:45:04-kor már aktiválták.
Én 2017.04.21-én vettem náluk... hmmmm... csudijó dolog...Euronincs felé úgymond bizonyítékként megküldve az UbiSoft nekem küldött, hivatalos válasza.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a reakció az Euronincs felől...
Az a röhej, hogy az a külföldi cég hamarabb válaszol, mint az itthoni bolt.
Valszeg nem az ő hibájuk (???), de akkor is, ha "HIBÁS" terméket árusítanak, kérem vissza az árát, vagy egy ugyan olyan MŰKÖDŐ terméket kérek. -
huskydog17
addikt
válasz
KisApám #17311 üzenetére
Te legalább kaptál!
Ma délelőtt lecsekkoltam az Euronics oldalán a Watch Dogs-ot és azt írták, hogy a városban mindkét üzletben van. Bementem mindkettőbe: egyikben sem volt! Kérdeztem az eladókat, de ők ezzel nem tudnak mit csinálni, azt lehet megvenni, ami ki van rakva a polcra, nos minden ki volt rakva, de a WD nem. Amúgy a többi akciós címeknél nem az akciós ár volt a dobozon! Én nem tudom mit csinálnak, de ez így elég gáz amilyen káosz van náluk.
-
válasz
KisApám #17315 üzenetére
Te nagyon sötét vagy. Szerinted a kis üzletekben celofánolják be a szoftvereket? Esetleg a pult mögött Marcsi néni találja ki a kódokat, amit beleraknak a DVD tokba? Véletlenül sem a gyárban csomagolják a szoftvereket. Mire ez a játék a juronicsbe került, átment egy pár káeftén és bétén, csak, hogy tisztán láss. Hiába fogod cseszegetni a boltot ahol vetted, valószínű semmi köze a kulcslenyúláshoz.
-
Samus
addikt
válasz
KisApám #16798 üzenetére
Steam kulcs esetében nincs olyan, hogy csak adott oprendszerre jó. A kulcs a játékot aktiválja, a játék Steam adatlapján láthatod, hogy adott játék melyik rendszerekre elérhető. Minden esetben megkapod mindre, de telepíteni értelemszerűen csak az aktuálisra tudod (például Windows alatt nem tudod a Mac vagy Linux változatot még csak letölteni sem).
-
NyMRooD
őstag
válasz
KisApám #15961 üzenetére
Már rengetegszer le lett írva, hogy saját felelősségre nincs is vele gond, aprón is rengeteg vásárlás megtörténik és 99%-val nincs is gond. Ha én most vennék valamit G2A-n 10 ezerért és átvernének, gondolom nem fizetnéd ki nekem, amiért te ajánlottad (vagy ha egyszer te járnál így, utána hányszor vásárolnál még onnan?). Tudom tudom, aki nem megbízható embertől vásárol az így járt, de mond ezt annak aki feljönne ide megkérdezni, hogy valamelyik játék hol a legolcsóbb és megkapja ajánlatnak a G2A, na ő abban lesz, hogy az egy megbízható bolt és nem pedig abban, hogy egy piactér, ez vele a gond. Ráadásul még bejön a képbe az is, hogy a fejlesztők sem javasolják őket.
Nem vérpistikeként irtózom a g2a-tól, én is vásároltam onnan, de én tisztában is vagyok azzal, hogy mire kell odafigyelnem, azok miatt kellene itt hanyagolni, akik évente 1-2x esnek be ide tanácsért és nincsenek azzal tisztában, hogy ezeknél az oldalaknál oda kell figyelni.
-
válasz
KisApám #15773 üzenetére
Klassz..nekem is volt mar veluk ketszer problemam, pedig tul sokszor még nem vasaroltam naluk
. project cars digital editionhoz konkretan a digital edition dolgokat csak akkor kuldik ki, ha kulon emailt irsz nekik, ha nem vetted eszre, akkor koszonték szepen. Na es persze duplicate is volt mar, talan borderlandsnel. Nem ertem, egy hivatalos(nak tuno) boltnak miert van ennyi gond..
-
nimfas
addikt
-
echterion
nagyúr
válasz
KisApám #15173 üzenetére
Nekem a Rockstar-os van meg. A legutolsó frissitést napokig nem volt hajlandó felrakni (talán egy hét után sikerült). Letöltés után jött a hibaüzi, hogy hibára futott, letöltöm-e megint vagy abort. Újra leszedtem előlről az egészet (mind a 68 gigát), ugyanez az uolsó 710 megás peccsnél. Aztán egyszer véletlenül sikerült neki fel is telepiteni, amit leszedett. No, steam-en ez nincs, mert a steam-ből tölti le. És nem is ugrál a letöltés 200 kbyte/sec és 3 mega/sec között össze-vissza.
-
Mr.Csizmás
titán
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Eredeti játékok OFF topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest