- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunChris
senior tag
-
bobalazs
nagyúr
-
TheNewDawn
addikt
A Rogue Trader az kiváló döntés volt
Mondom ezt úgy hogy januarban megvettem Epicen 6000 Ft ért, aztán végigvittem act 1 és act 2 felét úgy 30 óra alatt, aztán pár napra félretettem és nem volt lelkierőm folytatni. De most hogy mondom, újra kellene installálnom, csak lehet célszerűbb new gamet kezdenem .
És amúgy nagyon tetszett, csak ugye egy CRPG nél ha pár nap kimarad akkor utána nagyon nehéz folytatnod, mert oda a flow . -
Frod
addikt
Nem csak ez a játék, a Warhammer event kapcsán átnéztem mindkét áruházat, és elképesztően durván veri az Epic a Steam-et árakban.
Pl a fenti példa Rogue Trader, de a Chaos Gate is másfélszer drágább, a Space Marine 2 preorder meg konkrétan vicc 15e Vs 26e.
De anno az Alan Wake 2 a megjelenés hónapjában volt 11e - én meg vehettemElső gondoltam nekem is az, hogy valamiféle régiós árazás lehet, de azt ugye az EU kipurgálta, szóval passz
-
huskydog17
addikt
Működik az, csak a megfelelő feltételek mellett: kizárólag RRP, azaz listaárból von le 17%-ot, vagyis ez egy 17%-os kupon, ami a teljes árból jön le. Ha egy olyan játékon akarod alkalmazni, ami a kivétel listában van, vagy amin alapból 17%-nál nagyobb akció van, akkor nem fog működni.
Amúgy igen, nem sokat ér, mert túl sok a kivétel (100 játék) és kizárólag a listaárból von le 17%-ot. -
TheNewDawn
addikt
Kiváló választás a King Arthur is
Régóta a célkeresztemben van, csak egyrészt még nem ment a 20$ os árszint alá, másészt nemsokára jön ki hozzá egy jó nagy kiegészitő, a Legion X meg teljes season pass, aztán szerintem ezt megvárom vele és majd egyben akciósan. Vagy akár idén az se kizárt hogy az alapjáték bekerül Humble Choiceba, mint most a Marvel Midnight Suns amiről szintén nagyon jókat olvastam, meg hát az i hasonló műfaj csak más téma
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
#Korrepetáció
Most egy ilyen régi ninjának kezdjük el magyarázni, hogy mi merre mennyi? Hogy miként kell használni a GGDeals kereső szűrőt?
#Akció
Lula: The Sexy Empire -75%
5,49€1,39€ HL GOG -
AoE2 felújított része elég jó, az első része viszont szerintem nem, mert bizonyos játékmechanikák már nagyon elavultak az utóbbiban, és nem lettek javítva.
A Black Mesa jó, de mai szemmel így is nagyon elavult a grafikája. Nem tudom milyen játékokra gondolsz még (a Titanfall 2-t és Surge 2-t nem ismerem). -
Golden9
veterán
Eredeti játékok OFF topik. (Megy a balhé topik.
)
-
TESCO-Zsömle
titán
De amúgy mik ezek a 200€-s 3D puzzle szarok?
Erősen pénzmosás szaga van a dolognak. -
Segal
veterán
A kiadónak is az az érdeke, hogy minél több helyen kapható legyen, csak az utóbbi időben többen nem tudnak ellenállni az Epic ajánlatának akik gazdagon fizetnek az exluzivitásért, de persze mivel sok embernek steamre kéne valami ezért manapság eléggé megkerülhetetlen platform. Az igaz hogy mire odaér eleve akciózva szokták adni, de ugye ott eleve gazdagon fizetni kell Gabe bácsinak is a "steam adót" így összeségében tutira jobban jönnek ki a kiadók.
A lényeg hogy 1 évet mindenképp érdemes várnod, mert maximum akkor jönni szokott steamre is. -
Golden9
veterán
Amit bekarikáztál, azt az árat az Augmented Steam teszi oda (Elfelejtetted?), ami meg szintén nem a magyar régiót figyelheti. Szerintem.
-
phenomHUN
senior tag
off off:
1. Semmi probléma nem lesz belőle a Steamnél, a pénzt pedig vissza tudod kérni ott ahol vetted a kódot.
2. Válaszd a 0-t, olcsóbb lesz a game, és valószínűleg úgysem fizetik be hongkongból az adót akkor sem, ha te ráfizettél.
Szerviz díjat így is dobnak rá, ami általában 1-1,5 euró.
-
-
vorosmarti
senior tag
"Hú elég sokáig eljutottam a Victor Vranba, de azóta se vettem elő már, összességében csalódás, inkább éreztem azt hogy valami platformer ugribugri ügyességi játék mint sem akció H&S"
De jó ezt látni, nem sűrűn találkozom ezzel a véleménnyel, de az első perctől ez volt nekem is a véleményem
A Titan Quest-ek szerintem zseniálisak és a Van Helsing-eket is nagyon szerettem. Ott egy kicsit tönkrevágta nekem az élményt a sok tower defense szakasz, de ez csak ízlés kérdése.
-
csaba951
veterán
Bocsánatot kért a kiadó és a fejlesztő az elbaltázott XIII remake miatt
Például, mert a címen kívül mindent megváltoztattak. A 2D-s képregényből csináltak egy 3D-s játékot. Ez egy dolog, de ezt se dolgozták ki. Kb. koncepció szinten (alfa verzió) lett kiadva a játék. Alapvető játékelemek nem működtek, bugtenger volt az egész. -
Egon
nagyúr
A kívánságlistámon levő 5 játékból 4 akciós, de ami a legjobban érdekelne, mindössze 15%-ot kapott (a legjobban leakciózott is "csak" 70%-ot), így meg fog maradni a pénzem...
AoE 2 definition edition pl. kapott 50%-ot, de nekem 5 EUR-nál nem ér többet, szóval majd 75%-on behúzom előbb-utóbb. -
reelc
veterán
Tegnap fejeződött be az a 10 hónapos időszak, amiben gyakorlatilag javították ill. befejezték a játékot. Ennyi idő telt el a megjelenése óta. Rengeteg patch volt ezidő alatt. A tegnapi azért volt akkora, mert ebben már új tartalom is van. Pl. a Steam adatlapján eltudod olvasni a híreket.
Valóban, EA-ban volt annyi, és senki helyében nem számítanák a közeljövőben ilyen árra.
Ahogy írtam tegnap este jött bele új tartalom, talán ráérős streamereknél meg lehet nézni, milyen is lett. Az új tartalom miatt változott a neve.
Nekem összességében csalódás volt a játék. Ha lesz kedvem visszarakom, megnézem milyen lett.Egyéb infók a topikjában lesznek, amint játszani kezdenek vele a játékosok.
-
-
cskamacska
addikt
Epic exkluzív volt, az meg ugye Epicen exkluzíve minden más.
más
Steam - BLUE ISLE CATALOG 1,69 euró azaz -97%, várhatóan későbbi bundliban sem lesznek ezek olcsóbbak
benne
Citadel: Forged With Fire
Valley
Slender: The ArrivalFALLBACK 1 euró -90%
GoG - Witcher zakció
Witcher 3 GOTY 15€, de ha megvan a Witcher 1-2 akkor 12,5, és ha emellé becsúszik egy Adventure Game és Thronebreaker is, akkor 10+0,6+8-ra jön ki. A teljes Witcher sorozat (1+2+3 GOTY+adventure+Thronebreaker) most 20 euró ugyanitt összekettintva(W3 alapjátékot és külön kiegészítőket ki kell lőni). -
TheNewDawn
addikt
Ahogy írták, Hellblade van game passban, ne adj ki érte annyit.
Wolfeinstein nem rossz ajánlott szerintem, a legújabb Sherlock nem nagy durranás és máshol olcsóbb jóval, ahogy a Vampyr is ami amúgy jó kis game és 6.5 euró Epicen.
Fallout 4 szintén van máshol olcsóbb, 7-8 ért többet nem adnék érte. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest