- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
AnonymusX #50233 üzenetére
Kár. Köszi az infót, de "kicsivel előtte" hiába mondja meg, akkor már megvárhatom a leleplezést is
Pláne, hogy redditre nem járok, így úgyis kimenne a fejemből, hogy megnézzem. Kiváncsi lettem volna, hogy várható-e valami érdekes is számomra. Ha esetleg valakinek lesz listája, mint az előző években, megosztaná majd itt? Köszi
-
TheNewDawn
addikt
válasz
AnonymusX #50087 üzenetére
Apropó ha már EA és ME Legendary Collection.... Ugye mint szinte mindenki akit érdekel a sorozat, sok sok éve végigjátszottam ( hogy mennyit fizettem a ME1+ 2+3 plusz a DLC bundlekért az inkabb hagyjuk bőven 100€ felett) de megvettem 2022 MÁRCIUSÁBAN 12€ ÉRT a Humble Choicet mert hogy egyszer majd jó lesz végigjátszani felújítva is.... Aztán volt ingyen ez Amazon Prime keretében és az Epic is adta ingyen. Amit NEM húztam be mert emlékeztem hogy hát nekem már megvan a Humble Choiceból....
Na most a mai napon gondoltam aktiválom- mert karácsony és újév között végigjátszom végre a Legendary Edition keretében. Na most 2,5 év után rá kellett jönnöm, hogy NOPE, mert a kód csak 1 évig volt beváltható
Hát ez tényleg LEGENDARY...FAIL
-
adrian94
őstag
válasz
AnonymusX #50052 üzenetére
Akkor valami nálam nem okés
Van Prime tagságom (a 30 napot azért írja mert nem ma csináltam a screenshot-ot):
Ha rámegyek egy játékra, ott legfelül azt írja, hogy aktiváljam a Prime-ot:
Illetve ha rákattintok a Get game gombra akkor is azt írja ki:
Ha rákattintok, hogy aktiválás, akkor azt kéri, hogy adjam hozzá a fiókomhoz a telefonszámomat (amit már megtettem), hiába frissítem az oldalt, mindig ezt a hibaüzenetet dobja:
Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
A Prime Video működik rendesen!
-
-
Crus
őstag
válasz
AnonymusX #48990 üzenetére
"egy játékért a choice nem megérős" - Nagyon gyakran vastagon az. Főleg ezekkel a 6€ körüli megoldásokkal, de amúgy is. A legrosszabb esetben eltradeled vagy elajándékozod asmi nem kell az általad preferált játék mellől.
A Callisto Protocol pedig éppen a Choice miatt ment már rettenetesen olcsón kulcsos shopoktól.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
AnonymusX #48990 üzenetére
Ja nem tudtam hogy annyira számít valakinek hogy a fiókon legyen a játék.
Én csak amiatt írtam akit érdekelt már hozzá tudott jutni és végig tudta játszani.
Mert pl ha egy 300ft-os game passba nem tolja le az ember pedig érdekli akkor minek kell a fiókjára? Dísznek? +1 sornak?
No mindegy mások vagyunk ,de ez itt erősen off így elnézést -
bluuzia
senior tag
válasz
AnonymusX #48368 üzenetére
Köszönöm szépen, sikerült!
Még valamikor meglett az első, azért nem sikerült a DLC-ket arra ráhúznom.Kedves FunPro!
Bármilyen meglepő, a keresőbe írtam be először, hogy Tell me why.
De mivel reelc hozzászólása nem tartalmazta a keresésem egyetlen részletét sem, így nem találtam rá. Persze, ha megnéztem volna, hogy D_r_u kinek válaszolt, előjön.
Ezt már nem tettem meg.
Remélem nem nagyon zavarodott össze emiatt a lelkivilágod. Ha igen, akkor sajnálom, hogy elrontottam a napod! -
-
KISDUCK
addikt
válasz
AnonymusX #46167 üzenetére
Ők milyen forrásból szerzik be a kulcsokat? Egy két itthoni kereskedőnél korábban feltűnt hogy szürkéktől vettek kukcsokat.
XL úgy jó lett volna ha 1-2 euróval tolja csak meg a bundle árát, ennyiért meg elleszek kocában a 11-gyel is.Crus: gondolom akkor DC fan vagy ha úgy bejött.
-
Zolás
addikt
válasz
AnonymusX #45283 üzenetére
Amíg nem futsz össze valakivel, aki egérrel tolja, meg valami fordító cuccal, hogy ne lássa a konzol, hogy nem kontroller van a kezében.
Viszont az eladható játék tényleg jó dolog. Új játékos mindig lesz, aki megvegye a régi játékokat, viszont ez pécén már nem működik. Aktiváld be mindenhova, és tartsd meg örökbe. -
Samus
addikt
válasz
AnonymusX #44956 üzenetére
Ne feledkezzünk meg róla, hogy közben lassan (tényleg nagyon lassan) MOD-ként készül a Blue Shift a Black Mesa alá. Az első 4 fejezet már kész, igen komoly iparosmunka. Sajnos a fejlesztés igencsak lassan halad, a negyedik fejezet 1 év alatt készült el.
De4d: a HL: Source igazából egy tech demo, az eredeti HL Source motoros változata, az égvilágon semmi sem változott a motort kivéve. Én speciel annyit vettem észre, hogy szebb lett a víz. A Black Mesa pedig Resident Evil 2/3/4 szintű remake, sőt, még annál is több, mert rengeteg helyen belenyúltak a pályadizjánba, az útvonalakba, véleményem szerint sokkal játszhatóbb lett, a Xen pedig -ami az első verzió (még a nem Steam-es) megjelenése után úgy 5 évvel készült el- valami hihetetlenül sikerült. Én szó szerint utáltam azokat a részeket, de a Black Mesa-ban az államat kerestem. Egyrészt a látvány miatt, másrészt az alapjaitól újraírt pályadizájn miatt.
-
reelc
veterán
-
l.skywalker
titán
válasz
AnonymusX #44698 üzenetére
Viszont ha valaki a Prime Evil Collection-t venné, figyeljen rá, hogy ne a D3 Prime Evil Collection-t vegye, hanem a D2 Prime Evil Collection-t, mert ugyanannyi az ára, de benne van a D2 is +1 wings és +1 pet:
Diablo II: Resurrected™ - Diablo II: Resurrected | Battle.net -
kigyi_23
addikt
válasz
AnonymusX #44533 üzenetére
Abba a bizonyos tömeges tiltásba belefutottam én is anno, de már nem tudom mi volt az, de megtérítették a teljes vételárat és később a fiókra is visszakerült a játék, mert a kiadó a negatív reklám miatt visszakozott. Ez egy szerencsés eset, de ajánlani ettől függetlenül egyetlen szürke helyet sem tudok. Nyilván lehet onnan vásárolni, de kalkulálja bele mindenki ennek esetleges következményét is, hogy bukó a pénz visszavonás esetén.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
AnonymusX #44512 üzenetére
Borderlands 1-2, Mafia II-III (+az általad említett két Bioshock), pedig az mind 2K volt, akiktől meglepő volt, de ők mondjuk megengedhetik, a CDPR pedig a CP2077 fiaskó után nyilván nem mert érte pénzt kérni. A Private Division nem tudom milyen lábakon áll anyagilag.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
AnonymusX #44161 üzenetére
Nem semmi, ez nekem új hogy nem kell hozzá. Az Amazon Primera meg mertem volna esküdni, elég durva memóriám van, főleg hosszútávú, 99% ban nem szokott cserben hagyni, de most tényleg lehet az 1% jött be.
Köszi még egyszer, így meg különösen már így is gondolkoztam a behúzásán de így hogy nem kell hozzá origin app, már veszem is instant este amint hazaértem -
TheNewDawn
addikt
válasz
AnonymusX #44159 üzenetére
Volt humble choiceba is meg Amazon primeba is ingyen , meg szürkeoldalakon is kb 100 ft ért, szóval ez csak STEAM re igaz mert ezek origines kulcsok voltak, mondjuk a Steam verzoó is kér origint és fut a háttérben, ugyanúgy mint az uborkaszoftos cuccok.
De ezzel együtt jogos teljesen a megosztás, ennyit simán megérhet hogy meglegyen ott, mégis egyszeűbb telepíteni meg átlátni meg mindent
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
AnonymusX #43424 üzenetére
Köszönöm szépen srácok! Áhh, az elmúlt pár nap (hét) nagyon sűrű volt, bocsánat, hogy nem olvastam vissza és nagyon szépen köszönöm az infót.
Szerk: egyébként meg kell állnom még. Tavaly nem vettem AC-t, azelőtt mindig ilyentájt és mindig megjártam. December elején-közepén volt mindig a legalacsonyabb ára, hátha is itt az lesz. Bár az is lehet jövő december lesz ebből inkább
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest