Hirdetés
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SunMount3r #53878 üzenetére
Én is arról beszéltem (HTPC otthoni felhasználásra).
Win10 nem biztos, hogy az egyik legjobb alap, sok a sallang, a felesleges komponens egy mezei installban, ezért léteznek a különböző ingyenes és fizetős optimalizáló szoftverek.Nem kell elhinni, hogy a felsorolt hardverelemektől jobb lesz. Keresni kell az alkalmat, hogy ki tudd próbálni.
A kábel témát nem akartam idehozni, mert ahogy eddig tapasztaltam a milliós kábeleknek is megvan a maguk helye. De nem az átlagember rendszerében. Oda tényleg fölösleges.
Szerencsére nem kell olyan sokat költenünk, hogy átlag feletti kép és hangminőséget érjünk el, ha van igénye, ideje és akarása az embernek. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy mindig van feljebb. Csak az már kemény pénzekbe fájna és ezt a legtöbben - teljesen racionálisan nem fogják meglépni, mert ennyit nem akarnak rákölteni.
A MadVR által használt algoritmusok tényleg nagyon jók, de a szoftver csak az egyik oldal, a hardver a másik. Az optimális ár/érték arány elérése a lényeg szerintem mindenkinél. Ebben tudunk itt egymásnak segíteni.
Én nem akarok senkire ráeröltetni semmilyen definíciót, meg kategóriákat. Ha valakinek kell pl. MadVR, akkor ahhoz erősen ajánlott a részemről is dedikált VGA kártya és ha már ilyen hardvert rak össze az ember, akkor miért ne használhatná akár játékra is, szíve joga. Én ilyen hibrid felhasználáshoz pl. dual, vagy tripla boot-os felállást csinálnék és akkor azt az installt választanám, amire épp használni akarom a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest