Hirdetés
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Nincs megállás akkuméretben
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Szerintem van a "dedikált" (vagy direkt) HTPC és az olyan PC, amit más egyebek mellett (akár a szokásos dolgok, akár még a Játék is, sőt akár NAS is lehet) simán és legalább ugyan úgy lehet HTPC "célra" is használni. Ekkor a használat határozza meg, hogy éppen micsoda, tehát akkor egy "mindenes" PC is HTPC, amikor éppen arra van használva. De ez már kicsit szótekergetős téma, engem nem is annyira érdekel ki minek hívja, csak írtam, hogy én így látom.
(#53865) Sefter: mert ki van gyomlálva szoftveresen a sok felesleges sallang, vagy eleve cél op.rendszer van rajta.-> Mit kellene annyira kigyomlálni és milyen cél oprendszer kellene hozzá, hogy jobb legyen egy átlag "sima" PC-nél videólejátszásra? És mitől lesz jobb? Szebb lesz a kép, jobb lesz a hang, kevesebb lesz a framedrop?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest