Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Poco F7
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rs123
csendes tag
Sziasztok,
A korábban jól összerakott gépemet próbáltam fejleszteni, ami nem teljesen jött úgy össze, ahogy szerettem volna.
RX580 8Gbos videókártya volt eredendően a gépben, ami jól tette a dolgát, de 4k->1080p és HDR->SDR leskálázásnál nagyon hangos volt a hűtője. Gondoltam, lecserélem egy erősebb kártyára, azzal majd megszűnik ez a probléma. Vettem is egy RX5700XT-t. Na, ez nem zajos (ráadásul ez félpasszív, be sem kapcsol a ventije).Viszont ugyan azon beállítások mellett 8-10 percenként elkezdi ismételni a frame-ket. A renderelési idő 20ms körüli, viszont azt vettem észre, hogy a present queue és CPU queue elkezd kiürülni és akkor jön elő ez a jelenség.
Felemeltem a CPU, GPU queue méreteket maximális étékre, az sem segített. Beállítottam kévésbé erőforrás igényes algókat, ugyan az a helyzet.Van tippetek, hogy mi lehet az ok, és mit lehet vele kezdeni?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest