- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rs123
csendes tag
Sziasztok,
A korábban jól összerakott gépemet próbáltam fejleszteni, ami nem teljesen jött úgy össze, ahogy szerettem volna.
RX580 8Gbos videókártya volt eredendően a gépben, ami jól tette a dolgát, de 4k->1080p és HDR->SDR leskálázásnál nagyon hangos volt a hűtője. Gondoltam, lecserélem egy erősebb kártyára, azzal majd megszűnik ez a probléma. Vettem is egy RX5700XT-t. Na, ez nem zajos (ráadásul ez félpasszív, be sem kapcsol a ventije).Viszont ugyan azon beállítások mellett 8-10 percenként elkezdi ismételni a frame-ket. A renderelési idő 20ms körüli, viszont azt vettem észre, hogy a present queue és CPU queue elkezd kiürülni és akkor jön elő ez a jelenség.
Felemeltem a CPU, GPU queue méreteket maximális étékre, az sem segített. Beállítottam kévésbé erőforrás igényes algókat, ugyan az a helyzet.Van tippetek, hogy mi lehet az ok, és mit lehet vele kezdeni?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged