- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karel666
tag
Sziasztok. Adott egy HTPC ezzel a konfiggal:
asrock z68m-itx/ht
120gb ssd
2tb toshiba hdd
i5 3470
8gb ram
asus radeon r240
fsp400 60gln
codegen mx31-a2Kérdésem az lenne, hogyan tudnám elcsendesíteni a gépet a legolcsóbban. Mindenen a gyári hűtő van.
Pl a procit hány fokig egészséges felengedni. A videokártya hűtője is alapból 100%-on pörgött, de azt le tudtam venni, s így elfogadható. Jó lenne a procit és a tápot is valahogy csendesebbre bírni. Lehet-e szoftveresen, ha igen mivel? Ventilátor csere is szóba jöhet, ebben az esetben mire kéne cserélni?
(elvileg a biosban levettem a fun-t 1 fokozatra, ami a leglassabb elvileg, s a célhőfokot felemeltem mind a 2-nél 60-ra. (cpu,táp))win 7 64 bit az OP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Formula-1 humoros
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Borderlands 4
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- E-roller topik
- Suzuki topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest