- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Ha már budget és HTPC, akkor gondolom valamelyik Raven APU-ban gondolkodsz dVGA nélkül. ?
Abban az esetben mindenképp kelleni fog a dual channel, ezt vedd számításba. Már, ha a 4K / HDR és így a MadVR is képbe kerül.
2933-as RAM-okat én alig találtam már, ami volt az sem szerepelt a kinézet alaplap kompatibilitási listáján. De épp ezért érdemes a Raven-es Topic-ban olvasgatni, kérdezgetni, mert most is írtak pár olyan RAM-ot, ami gond nélkül megy akár 3200MHz-en is 2400G-vel, pedig nincs is az alaplapi komp.-os listán. Persze az alaplaptól is nagyon sok függ, csak úgy lehet biztosra menni RAM ügyben, ha ennek utánanézel.
Nálam a B450M MORTAR van kinézve egyelőre, bár szerettem volna olcsóbbat, de egyelőre nem találtam másik olyat ami minden kritériumomnak megfelelne és még azért megfizethető (egyik fontos ilyen a HDMI 2.0a kimenet, ezt jó alaposan le kell csekkolni, ha fontos a 4K /HDR is). Egy ASUS-nak vagy Giga-nak jobban örülnék, de azok lehet még drágábbak lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest