- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X7 Pro Vs Poco X7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Hamar letettem arról, hogy a kuckó mini ITX legyen. Vagy nincs, vagy rohadt drága, de akkor sincs. De miért fontos, hogy ITX legyen? Reggel még én is így gondolkodtam, de mire lefolyt a KV a torkomon, rájöttem, ezt tudnám elsőnek elengedni.
Nekem háznak Thermaltake Core V1 lesz (valószínű, de még nem 100%) Táp ugye ebben az esetben mindegy is, mivel normál ATX méret belefér. Ezen felül, az ITX alaplap sem kötelező. mATX is belefér, ha éppen erről van szó. És akkor nem gond a több SATA csatlakozó sem.
Az a helyzet, hogy arra jöttem rá, hogy sok problémát megold, ha lemondok a kompakt méretről. Kiindulva a HTPC házamból, ami csak egy picivel kisebb ennél, de csak 1x 5.25 + 1x 3.5 ami befér, plusz ugye pico PSU ami megint árnövelő. Ráadásul, Te 4 bayt akarsz. (4 bay = nagy baj
)
Max majd jól elrejtem. Erre nem kell rálátni a távval. De amúgy nem csúnya, szóval maradhat is. Picit nagyobb a HTPC házamnál, de azért nem vészes. (Dimensions: 260mm x 276mm x 316mm (W x H x D))
Legalább kényelmesen elfér belül a 2db HDD + az SSD adott esetben.Köszi a topikot. Kerestem, de pont nem ezen a címen. Homeserver ... hmm jaaaa. Akár az is lehet ... Minden esetre, azért elkezdem követni.
Gombinyó
Miért lenne 2 fiókos Synology?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mazda topik
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen széket vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)