Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    Srácok help.

    Ugye nemrég összeraktam EZT a gépet.
    Minden flott, 2933-on stabil a gép, filmek mennek szépen viszont alig használom, és talán úgy érzem kicsit elhamarkodott volt a vásárlás.
    Ez utóbbi annyira nem aggaszt nem esek kétségbe ha esetleg fel kell dobni apróba, akár egybe akár bontva el fog menni.
    Egyre jobban azon vagyok, hogy az eredeti elképzelésemhez kéne visszatérni csak ott volt egy probléma amit nem tudom, hogy lehetne megoldani, úgy hogy ne ugyanott legyek árban, mint most a feleslegesnek tűnő htpc-vel.
    Az eredeti terv az volt, hogy mivel adott a jelenlegi asztali gépem amiről most is írok, (i5-6600K, Vega64) az az egyik szobában van, a TV pedig a másikba. Az a megoldás, hogy TV megy a géphez, vagy a gép a TV-hez nem játszik, illetve az sem kivitelezhető, hogy közvetlen kábelt húzzak.
    Így jött elsőnek az az ötlet, hogy mivel nemrég újítottam fel a lakást, és mindenhol van a falban cat6 kábel, illetve süllyesztett aljzat, vennék egy jobb minőségű HDMI extendert, ami 1080@60Hz esetén olyan 25-ből jönne ki, 4K@60Hz esetén olyan 40-50K környéke, és ezt beüzemelve meg van oldva a kép átvitele.
    Vezérlést megoldanám ahogy eddig is volt, Unified remote + telefon vezérléssel, illetve telefonra felrakott MPHC progival.
    A gondom inkább az, hogy eddig a felújítás előtt mikor másik szobában volt az asztali gép, addig minden egy helyen volt, és a gépre volt direktbe kötve a Genius SW-HF5.1 5000.
    Most viszont azt nem tudom rákötni, mert bár a TV-n ott lenne az optikai kimenet a hangfal szetten nincs, így ez kilőve.
    Ha a hangra lenne valami olcsó megoldás akkor lehet, hogy menne a gép, ellenkező esetben szerintem maradni fog.

    Valakinek esetleg valami ötlet, hogy lehetne ezt megvalósítani? :R

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák