Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz SunMount3r #51457 üzenetére

Minden képen kell egy gép, már csak az egyéb funkciók ellátása miatt is.
    Viszont ezen a HTPC-nek kinevezett gépen nem fog menni semmilyen játék ez biztos, arra ott lesz az a gép amiről most írok (6600K) illetve ha kijön az új széria akkor majd meglátom, hogy 9xxx vagy egy 8700K legyen.
    Éjszaka már össze volt szedve minden, már majdnem rányomtam a megrendelés gombra, de megremegett a kezem :D
    Van bennem pro és kontra is az AMD kapcsán. Nem vagyok teljesen képbe, de pl az első ryzenes lapok nagyon haklisak voltak a memóriára. Ez nem tudom mennyit változott most az új 4xx lapoknál.
    Intel vonalon meg kb tök mind1 mit raksz mellé. Fogyasztás is eddig intel mellett szólt, egyedül ami szimpatikus volt az AMD esetén, hogy többnyire olcsóbbak voltak a konkurensnél, és mellé rendre erősebbek voltak IPC-ben.
    De ha a 2400G kevés lesz 4K-ra akkor igazából tök mind1, ha egy mezei 4 magos amd-t veszek bele akár használtan is gombokért, vagy max egy 2200G és megy mellé egy dVga amikor szükségem lesz a 4K-ra, plusz most, hogy a bányászat hanyatlik vga is van dögivel szintén akár használtan, de mivel tudok netto áron vásárolni így akár újonnan is.
    Azért örültem meg elsőre ennek az AMD-s holminak amúgy, mert a lap az elég korrekten felszerelt, és az ára sem vészes, és tudja a hdmi 2.0-t.
    Intel vonalon nem nagyon van hasonló, ahogy éjjel néztem.
    Szóval nem tudom mi lenne a jó megoldás :)

Új hozzászólás Aktív témák