Hirdetés
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Elegge uj vagyok a temaban... jobban mondva mar eddig is hasznaltam egy mini PC-t amolyan mindeneskent a TV-re kotve, de nem a mozi elmeny volt az elso.
Ez most vegre megvaltozott egy rendes megjelenito 65` 4K beszerzese utan.Medialejatszon (majd 6 evig Popi) eltem, de mivel kellett egy "kozossegi gep" igy jott helyere egy kis Asus VM60-as
Sokakkal ellentetben nekem a Kodi nagyon profinak tunik es rengeteg a beallitas benne amit nem tudok, nem ertek igy VLC-t hasznalak2 kerdes amivel eddig nem is foglalkoztam:
- A Win10 alapbeallitasat (kijelzo) mire ajanlott/erdemes allitani? Eddig ugye FullHD volt, de most a 4K-val ez valtozott. Maradhat vagy irjam folul azt is 4K-ra?
Igazabol eddig csak BD50-eket toltottem es elegendo forras hianyaban azthiszem ez meg marad is igy egy kis ideig...- A masik kerdesem pedig, h a VLC mennyire valtja ki a KODI-t ha amolyan Plug&Play stilust keresek? Ha semmenyire akkor van esetleg mas ajanlott alternativa?
Segitsegeteket elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Home server / házi szerver építése
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest