- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Segítségeteket szeretném kérni.Rendszer leépítés miatt sajnos megváltam az udp 411 lejátszómtól.Kellene nekem egy lejátszó ami kiváltja a tv belső lejátszóját, mivel még egy mkv formátumú film is feladat neki(Pana St60).
Itt jött az ötlet ha esetleg egy htpc-t raknék össze. Mivel a laptopom is elég régi és cserélni kellene így jött az ötlet,hogy összekötném a kellemest a hasznossal. A laposom sem viszem sehova ez látta el a lakásban a "PC" szerepét. Szóval ha a htpc összerakása mellett döntök akkor a tv-n való minimális szörfözés a neten nem akadály.
Amire kellene az az,hogy a NAS-ról le tudja játszani a virágbolti filmeket. Lemez nem lenne csak hálózat.
Viszont megszoktam a volt lejátszóm képminőségét és ez alá nem mennék. 3D nem érdekel,viszont a 4K lassan-lassan igen.Bár ez még ráér egy évet szerintem.
AVR hozzákötése egyenlőre ?-jel. Zene hallgatás szinte semmi nem lenne.
Milyen konfigot tudnátok nekem ajánlani erre a célra? Alaplap,proci,vga, mi kell ehezz?Mennyi lenne az a keret amivel érdemes lenne egyáltalán nekikezdeni?Vagy marad az "elavult" másik teszkósabb verzió,hogy beszerzek pl egy Popcorn 400-t és azzal elvegetálok.
Amim van: SSD ,4gb ddr3 ram 2100mhz,i3 2100 proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest