Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomic

addikt

Segítségeteket szeretném kérni.Rendszer leépítés miatt sajnos megváltam az udp 411 lejátszómtól.Kellene nekem egy lejátszó ami kiváltja a tv belső lejátszóját, mivel még egy mkv formátumú film is feladat neki(Pana St60).
    Itt jött az ötlet ha esetleg egy htpc-t raknék össze. Mivel a laptopom is elég régi és cserélni kellene így jött az ötlet,hogy összekötném a kellemest a hasznossal. A laposom sem viszem sehova ez látta el a lakásban a "PC" szerepét. Szóval ha a htpc összerakása mellett döntök akkor a tv-n való minimális szörfözés a neten nem akadály.
    Amire kellene az az,hogy a NAS-ról le tudja játszani a virágbolti filmeket. Lemez nem lenne csak hálózat.
    Viszont megszoktam a volt lejátszóm képminőségét és ez alá nem mennék. 3D nem érdekel,viszont a 4K lassan-lassan igen.Bár ez még ráér egy évet szerintem.
    AVR hozzákötése egyenlőre ?-jel. Zene hallgatás szinte semmi nem lenne.
    Milyen konfigot tudnátok nekem ajánlani erre a célra? Alaplap,proci,vga, mi kell ehezz?Mennyi lenne az a keret amivel érdemes lenne egyáltalán nekikezdeni?

Vagy marad az "elavult" másik teszkósabb verzió,hogy beszerzek pl egy Popcorn 400-t és azzal elvegetálok.

Amim van: SSD ,4gb ddr3 ram 2100mhz,i3 2100 proci.

Új hozzászólás Aktív témák