Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz bajnokpityu #41224 üzenetére

A vicc az, hogy az 525-öt 1-2 évesen, használtan vettem, használtam aktívan vagy 5-6 évet és semmi ilyen frissítési vagy más gondja nem volt. Sajnálom, hogy kikoptak a régi szériák.

Én is néztem ilyen wifi2ir cuccokat, nomeg egy rakás újabb eszközt már direktben wifi-n is lehet kezelni. Plussz van egy ár telefonban ir adó is. Ezért sem értem, hogy droidra miért nem hoznak össze vmi jó kis kombinált sw-t. Ir+wifi-vel. És nyilván programozhatóságban is nagyságrendekkel jobb egy ilyen eszköz mint egy évtizedes hw. Vagy nem tudom mi lapul egy Harmony-ban, de gyanítom nem a legfrissebb cucc. Megjelenítésben, felületben nyilván megint rengeteg a lehetőség egy sima távhoz képest.

Bónusz, hogy integrálni lehet a telefon egyéb app-jaival is. Nem rossz pl, hogy Yatse-nél megjelenik a hangouts üzenet a Kodiban. :) De amit eddig kipróbáltam droidos progit mind félig működött/instabil volt. Szóval itt sem az adó részén vérezne el a dolog sajnos.

A Harmony kiforrottsága kéne. És az sem rossz megoldás amit a HUB-bal csinálnak, hogy tudod wifin, okostelóról irányítani, de van mellé egy fizikai gombos, dedikált táv is.

szerk: Nem néztem szét kickstarteren, de biztos, hogy a wifi-ir blasterek mellett, amik léteznek, tennék még egy érintős+fizikai gombos hw-t - ez 5Ft - és mellé egy jó sw-t - ez nehezebb, de nyilván csak programozás és kódbázis kérdése.

Új hozzászólás Aktív témák