Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
bajnokpityu #41224 üzenetére
A vicc az, hogy az 525-öt 1-2 évesen, használtan vettem, használtam aktívan vagy 5-6 évet és semmi ilyen frissítési vagy más gondja nem volt. Sajnálom, hogy kikoptak a régi szériák.
Én is néztem ilyen wifi2ir cuccokat, nomeg egy rakás újabb eszközt már direktben wifi-n is lehet kezelni. Plussz van egy ár telefonban ir adó is. Ezért sem értem, hogy droidra miért nem hoznak össze vmi jó kis kombinált sw-t. Ir+wifi-vel. És nyilván programozhatóságban is nagyságrendekkel jobb egy ilyen eszköz mint egy évtizedes hw. Vagy nem tudom mi lapul egy Harmony-ban, de gyanítom nem a legfrissebb cucc. Megjelenítésben, felületben nyilván megint rengeteg a lehetőség egy sima távhoz képest.
Bónusz, hogy integrálni lehet a telefon egyéb app-jaival is. Nem rossz pl, hogy Yatse-nél megjelenik a hangouts üzenet a Kodiban.
De amit eddig kipróbáltam droidos progit mind félig működött/instabil volt. Szóval itt sem az adó részén vérezne el a dolog sajnos.
A Harmony kiforrottsága kéne. És az sem rossz megoldás amit a HUB-bal csinálnak, hogy tudod wifin, okostelóról irányítani, de van mellé egy fizikai gombos, dedikált táv is.
szerk: Nem néztem szét kickstarteren, de biztos, hogy a wifi-ir blasterek mellett, amik léteznek, tennék még egy érintős+fizikai gombos hw-t - ez 5Ft - és mellé egy jó sw-t - ez nehezebb, de nyilván csak programozás és kódbázis kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest