Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, nem tipikusan HTPC a megoldás a kérdésemrem, de hátha. Szeretnék egy otthoni mindenevős/mindenes PC-t. Fő felhasználási területek:
- filmlejátszás (mkv, avi, iso, full hd főleg, 3D nélkül [még])
- napi netezés, szövegszerkesztés
- youtube, flash játékok
- nagy ritkán egyéb aktuális játékok (pl autós, nem mindent szétlővős mászkálós), de az sem baj, ha ebbe az irányba csak később fejleszthető a masina
- nagyon halk (passzív, vagy tényleg halk)
- nagyon kis fogyasztás (akár 0/24-ben is bekapcsolva maradhasson
- zenelejátszás (NAS/internet rádió, esetleg FM, ha van PC-be való kártya), de úgy, hogy a monitornak ne kelljen mennie hozzá (tehát valami távirányító kellene hozzá). Zenét hmdi-n (nem a monitoros), vagy inkább coax/spdif-en keresztül tudom átvinni.Próbáltam RPi-t, az filmre jó, de egyébre nem. Próbáltam kártyaPC-t (pl Odroid-XU), ami már sokkal jobb, de Linux alapú (heggesztés, faragás, hang problémák). Maradnék a Win iránynál, de itt a fogyasztás a kérdés. Nézegettem miniPC-ket (pl Intense PC), de itt nem tudom, mire elég az Intel HD Graphic 4000-es széria? Ehhez képest pl az Intel Iris Pro 5200 az mennyivel tud többet? Eygáltalán lehet erre a platformra építeni gépet itthon (pl beszerezhető-e ilyen proci/lap)
Remélem kb. átjött, mit is szeretnék kihozzni a gépből :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest