-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
üzenetére
R*hadj meg
(egyértelműen, határozottan, a szavak kizárólagosan pozitív értelmében)!
Hát így kibabrálni velem... olyan szinten felcsillant most a szemem.
Feszülten figyelem innentől a visszajelzéseidet ezzel a konfiggal kapcsolatban. De basszus, ekkora szívást, hogy már nagyjából összállt nálam a dolog (de kb amolyan "ha nincs ló" alapon), jön egy olyan rendszer, amit mindig is szerettem volna - mikor elkezdtem foglalkozni vele, még nem igazán volt jelen ez a platform, azóta meg nem néztem.
Persze most az érdekelne igazán, hogy akár egy 5150 is elég lehet-e ugyanerre. (mivel másra nem használom, nem adnék érte 3k+t)Kb 17k egy Asrock AM1H-ITX + 12k egy 5150.
Igaz, hogy ugyanennyiért vettem a mostani FM2+ rendszert is, de mATX és most még pluszban vehetnék hozzá egy picoPSU-t is kb 15-ért.
Most akkor azért a 15-20-ért veszek inkább egy tuti ITX kuckót, eladom a mostani lapot és CPU-t és veszek egy ilyen szettet.Áááá....

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(egyértelműen, határozottan, a szavak kizárólagosan pozitív értelmében)!