- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UEFI-ben tegnap éjszaka már szétnéztem. Nem találtam olyan menüpontot, ahol állíthatnám a kimeneteket, csak azt, hogy IGP-vel, vagy dedikált VGA-val induljon-e alapértelmezetten (+ IGP-nek szánt memóriát lehet még állítani).
Ez persze nem zárja ki, hogy valahol van még olyan eldugott menüpont az UEFI-ben, amivel mégis állítható a kimenet. Az alaplap Manual-ját ma reggel már átnyálaztam, nem nagyon találtam ilyet.
A két eszközt egyszerre rákötve még nem próbáltam. Talán ez segíthet.
Másik lehetőség:
Manual-ban azt olvastam még, hogy az alaplapi telepítő CD Xpress Install-ja telepítés előtt megvizsgálja a gép konfigurációját és csak a szükséges összetevőket rakja fel. El tudom képzelni, hogy valami kellhet még neki a HDMi-hez. Rákötöm mindkét megjelenítőt, bekapcsolom mindegyiket, aztán ha nem megy úgy se, akkor rápróbálok a telepítő CD-vel. Hátha.
Köszi az infókat. Tegnap éjszaka kicsit elkeseredtem emiatt és csalódottan feküdtem le... Többet vártam az Inteltől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő