- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domy
aktív tag
Nem is olyan régen, alig több mint egy hete váltottam pár privátot egy fórumtárssal, és a Madvr-ről faggattam, továbbá arról, hogy az új 13-as béta XBMC hogy viszonyul hozzá minőségben?
Azóta összeállt a Brazos rendszerem, így leírom a tapasztalataimat néhány mondatban.
Az Openelec 13-as beta verzió tökéletesen működik, viszont egyrészt nem kezeli az USB-s hangkártyámat (DXIO Pro), másrészt az upscaling szűrői gyakorlatilag nem működnek jól, így a 720p-s anyagok "szép" pixelesek és maradnak, és a tömörítési blokkok is jól kivehetőek.
Kapott a rendszer második körben egy Windows 7-et, majd utána gyorsan egy Windows 8.1-et, ennél maradtam. Bár a 7-essel komoly gondjaim nincsenek, valahogy mégis az az érzésem, hogy hangminőségben a 8.1 jobb, kiegyensúlyozottabb, a kép pedig mindkét esetben számomra megfelel. Működnek az upscaling szűrők is, a képminősége pedig mintha jobb lenne, mint a 12.3-as XBMC-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Nők, nőügyek (18+)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest