- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
Be kell menni, kérdezni, hallgatózni. Velem rendesek voltak, ahogy láttam-hallottam, mással is. Nyilván ha úgy mész oda, hogy ha találsz megfelelő cuccot, el is viszed, komolyabban vesznek. Én egy Onkyo TX-SR608 erősítőt hoztam el és egy KEF C7 hangfalpárt, kereken 200-ért... Az erősítő azóta is megvan, a hangfal meg "sógornál" egy Pio VSX-420-szal. Én meg vettem egy Canton hangfalpárt, ezzel kész is a rendszer két éve. És bár csak sztereó, őszintén szólva nem is hiányzik több hangszóró.
És hát a használt nyilván jobban megéri, csak egyrészt rizikó, másrészt meg ha senki nem vesz újat, előbb-utóbb használt se lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest