- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ave
tag
válasz
beencee #2057 üzenetére
Köszönöm szépen a felajánlott díjad és tőleg jól is esne mivel láttam milyen szép kis munkákat vittél véghez
azonban magát a postot kicsit sértőnek találom.
Talán nem kellene hülyének nézni.
1. A linkelt megoldást nem az ujjamból szoptam ki hanem benne volt a topikban, gondolom nem vakra került bele. A méretek adottak hiszen az említett linkből csak az usb hosszabítást használnám, a többi részt nem.
2. Én végig TV OUT ra gondoltam lehet hogy az elején nem egyértelműen írtam ezt le, de a szövegköryezetből adódik a dolog nem kéne ezen lovagolni.
3. Szerintem a téma amit felhoztam pontosan hogy a HTPC topikhoz kapcsolódik mivel azt szeretnék csak igazándiból se pénzem se időm jelenleg egy külön célgép kialakítására ha már a meglévő erőforrást tudnám használni (azt hiszem nem is lenne értelme másik géppel kínlódni mivel a végeredmény még gyakorlott barkácsolóknak és htpc tulajonak sem tökéletes)
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő