- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ave
tag
válasz
beencee #2057 üzenetére
Köszönöm szépen a felajánlott díjad és tőleg jól is esne mivel láttam milyen szép kis munkákat vittél véghez
azonban magát a postot kicsit sértőnek találom.
Talán nem kellene hülyének nézni.
1. A linkelt megoldást nem az ujjamból szoptam ki hanem benne volt a topikban, gondolom nem vakra került bele. A méretek adottak hiszen az említett linkből csak az usb hosszabítást használnám, a többi részt nem.
2. Én végig TV OUT ra gondoltam lehet hogy az elején nem egyértelműen írtam ezt le, de a szövegköryezetből adódik a dolog nem kéne ezen lovagolni.
3. Szerintem a téma amit felhoztam pontosan hogy a HTPC topikhoz kapcsolódik mivel azt szeretnék csak igazándiból se pénzem se időm jelenleg egy külön célgép kialakítására ha már a meglévő erőforrást tudnám használni (azt hiszem nem is lenne értelme másik géppel kínlódni mivel a végeredmény még gyakorlott barkácsolóknak és htpc tulajonak sem tökéletes)
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest