- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Netfone
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Google Pixel topik
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ave
tag
válasz
beencee #2057 üzenetére
Köszönöm szépen a felajánlott díjad és tőleg jól is esne mivel láttam milyen szép kis munkákat vittél véghez
azonban magát a postot kicsit sértőnek találom.
Talán nem kellene hülyének nézni.
1. A linkelt megoldást nem az ujjamból szoptam ki hanem benne volt a topikban, gondolom nem vakra került bele. A méretek adottak hiszen az említett linkből csak az usb hosszabítást használnám, a többi részt nem.
2. Én végig TV OUT ra gondoltam lehet hogy az elején nem egyértelműen írtam ezt le, de a szövegköryezetből adódik a dolog nem kéne ezen lovagolni.
3. Szerintem a téma amit felhoztam pontosan hogy a HTPC topikhoz kapcsolódik mivel azt szeretnék csak igazándiból se pénzem se időm jelenleg egy külön célgép kialakítására ha már a meglévő erőforrást tudnám használni (azt hiszem nem is lenne értelme másik géppel kínlódni mivel a végeredmény még gyakorlott barkácsolóknak és htpc tulajonak sem tökéletes)
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest