Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• beencee

őstag

ave, szerintem csináld meg. Én komolyan felajánlok neked valami díjat, ha ezt megcsinálod...
    Ráadásul szerintem több világcég is komolyan érdeklődne az itt leírt - vagy csak sejtetni engedett - találmányaid iránt (lásd a 15 eres kábel jelátvitele koaxon, d-sub bemenettel rendelkező Samsung CRT TV, valamint az 5 méterenként erősítést igénylő UTP kábel, hogy csak a nagyobb méretű gyöngyszemeket idézzem...)

És mindez onnan jutott eszedbe, hogy
    (1) a linkelt megoldásban az úriember átvitt ismeretlen hosszúságon (hiszen a 20 métert csak az USB-nél írta le) UTP kábel felhasználásával kompozit video + kétcsatornás analóg hangot (ez akárhogyan számolom maximum 3 érpár), illetve
    (2) USB kábelt próbált meghosszabbítani 20 méterre UTP kábel segítségével és arra jött rá, hogy nála ez csak USB hubok alkalmazásával működött.

Hogy ezek után hogyan jött a te megoldásodban hozzá a koax kábel, a dvi-dsub átalakító és a többi zavaros dolog :F Szerintem neked is jót tenne (könnyebben végig tudnád gondolni), illetve mi is könnyebben tudnánk segíteni, ha legalább egy egyszerű Móricka ábrán lerajzolnád (ahogyan az általad linkelt projektnél is van) kábel és csatlakozótípusok megjelölésével, hogy mit is szeretnél... Ha már - ellentétben jelen topik témájával - HTPC-t nem szeretnél :U

Új hozzászólás Aktív témák