Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
ave, szerintem csináld meg. Én komolyan felajánlok neked valami díjat, ha ezt megcsinálod...
Ráadásul szerintem több világcég is komolyan érdeklődne az itt leírt - vagy csak sejtetni engedett - találmányaid iránt (lásd a 15 eres kábel jelátvitele koaxon, d-sub bemenettel rendelkező Samsung CRT TV, valamint az 5 méterenként erősítést igénylő UTP kábel, hogy csak a nagyobb méretű gyöngyszemeket idézzem...)
És mindez onnan jutott eszedbe, hogy
(1) a linkelt megoldásban az úriember átvitt ismeretlen hosszúságon (hiszen a 20 métert csak az USB-nél írta le) UTP kábel felhasználásával kompozit video + kétcsatornás analóg hangot (ez akárhogyan számolom maximum 3 érpár), illetve
(2) USB kábelt próbált meghosszabbítani 20 méterre UTP kábel segítségével és arra jött rá, hogy nála ez csak USB hubok alkalmazásával működött.
Hogy ezek után hogyan jött a te megoldásodban hozzá a koax kábel, a dvi-dsub átalakító és a többi zavaros dolog
Szerintem neked is jót tenne (könnyebben végig tudnád gondolni), illetve mi is könnyebben tudnánk segíteni, ha legalább egy egyszerű Móricka ábrán lerajzolnád (ahogyan az általad linkelt projektnél is van) kábel és csatlakozótípusok megjelölésével, hogy mit is szeretnél... Ha már - ellentétben jelen topik témájával - HTPC-t nem szeretnél 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szerintem neked is jót tenne (könnyebben végig tudnád gondolni), illetve mi is könnyebben tudnánk segíteni, ha legalább egy egyszerű Móricka ábrán lerajzolnád (ahogyan az általad linkelt projektnél is van) kábel és csatlakozótípusok megjelölésével, hogy mit is szeretnél... Ha már - ellentétben jelen topik témájával - HTPC-t nem szeretnél