Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Mezga Aladár #19886 üzenetére
Na, írtam fentebb, hogy az enyém 880g, Sempron @X2.
Egymásra rakom a drivereket ill. van amikor van uninstallálok is, kedvemtől függöen.
'Oszt működik minden. Mondom, az az a gép ahol még nem volt frame drop és 24p problémám soha. (Na jó, az elején 1 óráig volt mire rájöttem, hogy elfelejtettem kikapcsolni a maximált ablakot XBMC-benazóta beégett a tudatomba és azzal indítok.)
Egyébként ha magyarázatot akarsz akkor az a magyarázatom, hogy ilyen az IT. Szakmám is, elég racionális ember is vagyok, tudom, hogy 0 és 1 sorozatából mindig determinisztikus eredménynek kell születni... aztán mégse az lesz. Ezt is tudom.
A desktop gépet most raktam újra, ahogy írtam: intel. Vmi Windows Host manager felkiáltójeles ikon figyelt a tálcán és csak force close-ra csukta be shutdown-nál. Mindig ott virított az első fél napban.
Aztán windows frissítés után eltűnt.
Előtte se láttam ilyet soha (se ezen a gépen, se máshol, Intelen, AMD-n) se ezután nem fogok.
Ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Formula-1
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen processzort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest