Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz Ed Parker #15912 üzenetére

    Ráment az egész napom, de XBMC-vel sikerült, nagyjából... :D

    Szóval, AMD Control Center: a létező összes pipát kivettem mindenhonnan, azaz a képjavító funkciók száma nulla. YCbCr 4:4:4. Arra nem jöttem rá, hogy miért ugrik vissza mindig a 23Hz beállítás 24Hz-re a szoftverben, ez vajon így természetes?

    Másik HDMI bementet kellett választanom a tévén, és ezzel lehet szórakozni tovább, hiszen már tudom PC és "normál" módban is küldeni a tévé felé a jelet, ugye a tévé képjavító funkciói miatt ez sem mindegy.

    Gyakorlatilag sikerült egy médialejátszóhoz viszonyítva 90%-os képet elérnem. Utolérni, túlszárnyalni most már csak szoftveres baxakodás, ill a tévé beállításán múlik, ehhez több idő szükségeltetik. Hang kezdetektől fogva OK, HD audio is megy tökéletesen. Be kell valljam sokkal kényelmesebb kezelni, mint egy médialejátszót. Rengeteget csapongok filmek között, nekem ez kánaán :D

    Egy dolog zavar, bizonyos ideig tökéletes a lejátszás, majd el szeretnék indítani egy filmet és diavetítés lesz belőle. Akármit csinálok úgy marad, restartolnom kell, hogy megjavuljon.

    Az XBMC testreszabhatósága kiváló, nagyon bejön. A függőleges szinkronizálás menüpontra még nem jöttem rá mire jó.

    Köszönöm a tippeket, privi segítségeket. Eddig nem igazán hittem, de világos, hogy van létjogosultsága a htpc-nek, még a legkiválóbb media és BD playerek mellett, vagy helyett is.

Új hozzászólás Aktív témák