Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Ráment az egész napom, de XBMC-vel sikerült, nagyjából...

Szóval, AMD Control Center: a létező összes pipát kivettem mindenhonnan, azaz a képjavító funkciók száma nulla. YCbCr 4:4:4. Arra nem jöttem rá, hogy miért ugrik vissza mindig a 23Hz beállítás 24Hz-re a szoftverben, ez vajon így természetes?
Másik HDMI bementet kellett választanom a tévén, és ezzel lehet szórakozni tovább, hiszen már tudom PC és "normál" módban is küldeni a tévé felé a jelet, ugye a tévé képjavító funkciói miatt ez sem mindegy.
Gyakorlatilag sikerült egy médialejátszóhoz viszonyítva 90%-os képet elérnem. Utolérni, túlszárnyalni most már csak szoftveres baxakodás, ill a tévé beállításán múlik, ehhez több idő szükségeltetik. Hang kezdetektől fogva OK, HD audio is megy tökéletesen. Be kell valljam sokkal kényelmesebb kezelni, mint egy médialejátszót. Rengeteget csapongok filmek között, nekem ez kánaán

Egy dolog zavar, bizonyos ideig tökéletes a lejátszás, majd el szeretnék indítani egy filmet és diavetítés lesz belőle. Akármit csinálok úgy marad, restartolnom kell, hogy megjavuljon.
Az XBMC testreszabhatósága kiváló, nagyon bejön. A függőleges szinkronizálás menüpontra még nem jöttem rá mire jó.
Köszönöm a tippeket, privi segítségeket. Eddig nem igazán hittem, de világos, hogy van létjogosultsága a htpc-nek, még a legkiválóbb media és BD playerek mellett, vagy helyett is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Projektor topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi