- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Összeraktam egy kvázi-HTPC-t, amit használok munkára is monitorral. A képátvitelt megoldottam HDMI kábellel, viszont most azt kéne még megcsinálnom, hogy a hangot kitegyem 5.1-es aktív hangszórókra. A hagszórókhoz kapott jack-jack kábelek túl rövidek, ráadásul 3 db sztereo kábel van hozzá. Nem szeretném, ha a szoba össze vissza lenne kábelezve, úgyhogy azon gondolkozom, hogy létezik-e olyan 6 eres kábel, ami képes lenne átvinni a 6 analóg jelet úgy, hogy a minősége ne nagyon romoljon. Rákerestem, hogy milyen 6 eres kábelt lehet kapni mostanában és kétfélét találtam. Egyrészt riasztókábelt, gondolom ez nem annyira jó, és a régen népszerű 6 pólosú DIN csatlakozókkal szerelt kábel. Azt szeretném kérdezni a hozzáértőktől, hogy valamelyik alkalmas lehet kiváltani a 3 db sztereo kábelt? Kb. 5 métert kéne áthidalni.
Előre is köszi!
ata843
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest