- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Összeraktam egy kvázi-HTPC-t, amit használok munkára is monitorral. A képátvitelt megoldottam HDMI kábellel, viszont most azt kéne még megcsinálnom, hogy a hangot kitegyem 5.1-es aktív hangszórókra. A hagszórókhoz kapott jack-jack kábelek túl rövidek, ráadásul 3 db sztereo kábel van hozzá. Nem szeretném, ha a szoba össze vissza lenne kábelezve, úgyhogy azon gondolkozom, hogy létezik-e olyan 6 eres kábel, ami képes lenne átvinni a 6 analóg jelet úgy, hogy a minősége ne nagyon romoljon. Rákerestem, hogy milyen 6 eres kábelt lehet kapni mostanában és kétfélét találtam. Egyrészt riasztókábelt, gondolom ez nem annyira jó, és a régen népszerű 6 pólosú DIN csatlakozókkal szerelt kábel. Azt szeretném kérdezni a hozzáértőktől, hogy valamelyik alkalmas lehet kiváltani a 3 db sztereo kábelt? Kb. 5 métert kéne áthidalni.
Előre is köszi!
ata843
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest