- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
Van egy logitech z5500-am amit szeretnem a hetvegen epulo HTPC-hez hasznalni ha osszejon. Nem tudom ki mennyire ismeri, de anno azert vasaroltam, mert a Samsung C650-hez nem volt szukseg egy egesz home cinemara, mert a tv maga USB-s vinyorol siman lejatsza az mkv-t es tarsait(igy nem volt szuksegem dvd lejatszora vagy kek lemezes lejatszora), de szerettem volna elvezni a DTS hangot, igy jutottam el ehhez a szetthez, mert ez magaban, kepes dekodolni a DTS hangsavot. Tehat nem egy komplett hazimozi szett dvd lejatszoval, csak egy hangfalszett DTS dekoderrel egybekotve.
Itt az alabbi konfig egy resze, amibol epitve lesz:
Core I3 2105
4gb 1600-memo
ASRock Z68 Extreme3 Gen3 - - ATX - LGA1155
Socket - Z68 - USB 3.0 - Gigabit Ethernet, spdifASUS ENGT440 DC SL/DI/1GD3 - GF GT
440 - PCI Express 2.0 x16 - 1 GB DDR3 - DVI, HDMI (
HDCP )Sajnos nem ertek a hang reszehez a dolognak, kerem segitsetek. A logitechre, tudok analog es optikai kabelt tenni, ott viszont nincs HDMI bemenetem sajna. OS-nel XBMC-re gondoltam win 7 alatt. Az alaplapon van optikai kimenetem… ilyet meg sosem hasznaltam nincs vele tapasztalatom hogy mit lehet rajta kikuldeni es mit nem gondolok itt DTS, DTS-HD es a tobbi rovidites es tarsai
A segitseget elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest