- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Vilexica #5082 üzenetére
nem ismerem
amúgy http://markmyprofessor.com/ <- ismered? Mondjuk ő itt sincs fenn, gondolom vmi új tanár.
-
proof88
addikt
válasz
Vilexica #5079 üzenetére
Legéndi Java-ra, egyértelmű!!! Nagyon jó!
Lengyel jófej, Vöröst nem ismerem.
Van hogy órán derül ki a tanár.szerk.: ja igen Szabó Attila ha kisufó akkor ő is jó... de nála még nem voltam de tudom h jófej.
Török Márknál Adából voltam. Amúgy ő is jófej, csak néha morcos az arckifejezése.
-
krmk
csendes tag
válasz
Vilexica #4907 üzenetére
Szia!
Részemről:
Algo: Előttem szólókkal kb. egytértek, azt fűzném még hozzá, hogy én Nyitrait skippelném. Igaz, nem sajt tapasztalat, hanem egy haveré, de a haver egy másik egyetemen linalg gyakvez, és ő azt mondta, hogy eszméletlenül nagyképűen és lekezelően viselkedik. Ez a haver nem szokott alaptalanul mondani dolgokat.
(hogy hogy tanít, azt nem tudom, de ha az embert a hozzáállás kiborítja, akkor jobb hagyni a dolgot)
Logika: Gazdagról van tapasztalatom, ő rendes.
Nummod: Attól függ mennyire vágod. Ha csak túlélni szeretnéd, akkor Bozsik, egyébként Krebsz (vagy esetleg László).
JAVA:
Lengyel tudtommal egy equalst nem tud helyesen megírni javaban (túlterhel és nem felüldefiniál), szóval ő elég távolról kerülendő. Szabóhoz akkor menj ha nagyon vágod eleve, mert ha úgy mész, hogy majd gyakon tanulod meg, azt se fogod érteni, hogy miről van szó, ráadásul nagyon meg is fogod utálni. Sztem a nyerő Zaicsek vagy Neuwirth. Mindketten elég szimpatikusak, Neuwirth nekem tartott is java alkalmazásokat, és nagyon jó volt. (a többieket nem ismerem)
-
-
skoda12
aktív tag
válasz
Vilexica #4920 üzenetére
Úgy tudom törvény van rá, hogy a hallgatók x %-ának tanulmányi ösztöndíjat kell kapnia a nappali tagozaton. Általában 2 körüli átlagra már jár valamekkora összeg. Min-max korlát nincs. 4.97-es átlagra 25600 kaptam ebben a félévben, lineáris képletet használnak, tehát kiszámolhatod, hogy kb mennyit kapnál most az átlagodra.
-
peterszky
őstag
válasz
Vilexica #4907 üzenetére
Algoritmusok és adatszerkezetek 1. :
Ásványi; Varga; Nyitrai; Nagy; Giachetta; Máriás; Veszprémi; Kőhegyi;Logika és számításelmélet GY. :
Gazdag; Alagi; Tichler;Numerikus módszerek 1. :
Krebsz; László; Lerchner; Bozsik;Kiss;Programozási nyelvek JAVA EA+GY. :
Legéndi;Szabó; Dudás; Lengyel; Török; Zaicsek; Neuwirth;Formális nyelvek és automaták EA+GY. :
Tichler; Nagy;Ásványi; Gazdag; Hunyadvári; Veszprémi;
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest