- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
krmk
csendes tag
válasz
Vilexica #4907 üzenetére
Szia!
Részemről:
Algo: Előttem szólókkal kb. egytértek, azt fűzném még hozzá, hogy én Nyitrait skippelném. Igaz, nem sajt tapasztalat, hanem egy haveré, de a haver egy másik egyetemen linalg gyakvez, és ő azt mondta, hogy eszméletlenül nagyképűen és lekezelően viselkedik. Ez a haver nem szokott alaptalanul mondani dolgokat.
(hogy hogy tanít, azt nem tudom, de ha az embert a hozzáállás kiborítja, akkor jobb hagyni a dolgot)
Logika: Gazdagról van tapasztalatom, ő rendes.
Nummod: Attól függ mennyire vágod. Ha csak túlélni szeretnéd, akkor Bozsik, egyébként Krebsz (vagy esetleg László).
JAVA:
Lengyel tudtommal egy equalst nem tud helyesen megírni javaban (túlterhel és nem felüldefiniál), szóval ő elég távolról kerülendő. Szabóhoz akkor menj ha nagyon vágod eleve, mert ha úgy mész, hogy majd gyakon tanulod meg, azt se fogod érteni, hogy miről van szó, ráadásul nagyon meg is fogod utálni. Sztem a nyerő Zaicsek vagy Neuwirth. Mindketten elég szimpatikusak, Neuwirth nekem tartott is java alkalmazásokat, és nagyon jó volt. (a többieket nem ismerem)
-
krmk
csendes tag
Neuwirth Istvánról tud vki vmit?
-
krmk
csendes tag
Köszi szépen, ha ő jó akkor valszeg ő lesz, mert így 2 óra lyukasórát megspórolok.
-
krmk
csendes tag
Sziasztok!
Valaki Kósa Balázsról tud vmit? (Adatbázisok) Vagy kinél érdemes azt? (ő lenne a legjobb időpontban, de akár Nikovits is szóba jöhet, csak ő rosszabbkor van)
Esetleg java alkalmazásokból Kitlei, Zaicsek, Kustra trióból ki lenne jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i9 9900 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged