- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikszilva
csendes tag
én algoritmusból a Kőhegyit javasolnám ha fontos hogy a jóó jegy megdobja az átlagod
mikor én voltam az 1.év nem sikerült,a övetkezöben ujra felvettem,
egy gyerek átment más tanárhoz,és ott megcsináltak konzultácion az elözö évi ZH.t
nekem odaadta megnézni,és csodákat ujra azt adta59 pontos lett
/jegy= 4
a másik ZH-hoz is irtam keveset.ezért lett 4es -
bbazsy
őstag
hmm. bizottságot egészen biztosan Te választasz, szóval mára már tisztába kéne lenni azzal, hogy ki lesz. nem ? vagy estiseknél nem így van ?
mind1, ha nem tudod, akkor TO megmondja a 3 ember nevét, akinél felelni fogsz.bizonyításokat élből felejtsd el, senkit nem fog érdekelni, hogy milyen ügyes és okos vagy
ha van könnyű, akkor esetleg, de záróvizsga lényege szerintem, hogy átnézd amit eddig tanultál. nyilván itt előjönnek azok a tárgyak, amikből végigpuskáztad a vizsgákat, azokkal lesznek gondok
2 hét elég, mi is ennyi idő alatt csináltuk. (2 hét szakdoli írás vizsgákkal, 2 hét záróvizsgára).
nem tudom mit mondtak, de szinte egészen biztos, hogy tételt _fogsz kapni_. és az meg 80%, h olyan témában, amilyenben a szakdolid írtad. akkor van gáz, ha előtted azt már megkapták, akkor bizony random megy a tételosztás...
de általában jófejek, itt már nem szivatásról szól a dolog. nyilván meg kell tudni szólalni, de onnantól elvileg sima. én konkrétan ebédszünet után vizsgáztam, legalább a felénél csak 1 tanár volt bent, nem akartuk a többieket megvárnifelvételi meg semmi, az kisujj. annyi a gond vele, hogy 0 felkészülési idő van, tehát vagy tudod skillből amit kérdeznek, vagy így jártál. azért vannak ott is elég nagy választható tárgyak, be tudnak kérdezni. de általában amit észrevettem, hogy a szép/hasznos dolgokra kíváncsiak...
ha van még kérdésed, nyugodtan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged