- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
andben
csendes tag
Nem tudja vki h ebben az új 2013-as IK tantervben az egy kötelező blokk(kooperatív/külsős/erasmus) az estis MSC-ekre nem vonatkozik remélem?
Ugye estisnek az alap órarendet is nehéz összeválogatnia és bejárnia munka mellett nemhogy egy nappalis képzéből egy blokkot csinálni. Amik tipikusan 8-tól 2-ig vannak...
-
andben
csendes tag
1.-2. :Vmi olyasmi van h meg kell lennie a 60 kreditednek, amit el tudnak fogadni!
Mivel ez kell a felvételihez ezért nincs szintfelhozó ha már felvételiztél és elkezdted!Ha ez a 60 kredit nincs meg akkor nem igazán tudom h mi van elvileg 1-2 félévet kapsz behozd,de ezt igazából nemtom!
3. Támaszkodik a bscre!
4.-5. A felvételin már túl vagyok. Túl lehet élni
Az Msc-ről nem tudok még nyilatkozni! Most kezdem... De sztem megéri!
-
andben
csendes tag
MSC:
Szoftvertechnológia speciális területei modulról hallottam pár dolgot:
Formális módszerek a szoftverfejlesztésben: erre szoktak panaszkodni!
Logikai programozás: pkata is back...! Szal...!Amúgy meg a kötelező tárgyak eléggé a Sike t. úr -féle progtech tovább gondolása!
De igazából én is csak hallottam ezt-azt...!
-
-
andben
csendes tag
Egyébként MSC-n szoftvertechnológián tud vki sávot (blokkot?/modult?) ajánlani?
http://www.inf.elte.hu/karunkrol/oktatas/tantervek/Tantervihalok/PTI_MSc_szofttech_esti.pdf
Asszem úgy van h van két kötelező :S0 és S1 és a maradék 4-ből kell választani 2-őt asszem:
S2- programozási nyelvek (funkc programozás, eiffel, prog nyelvek, c++ haladó)
Ez biztosan választom!S3-intelligens rendszerek (MI továbbgondolása)
Ez biztosan érdekes, de kicsit túl elméleti. Sztem ez akkor jó ha vki komolyan gondolja és megy tovább phd-ra (?)S4-osztott rendszerek továbbgondolása!; oszt.r. analízis; j2ee nagyfeladat ; előadó-Kozsik
ez az egyik jelölt a java miattS5- szoftvertechnológia spec esetei:
formális módszerek; logikai programozás (prolog: pkata) sw minőségi aspektusa
Na igazából az S2-t biztosan és az S4 és S5 közül kellene egyet választani. Az S5 pkata miatt meggondolandó.... Bár a form módzserek biztos h érdekes valószínűleg inkább az S4 lenne a jobb a java miatt!
Választ köszönöm!
-
andben
csendes tag
Kösz szépen a választ!
A bizottságnak utánanézek akkor, sztem biztos h fontos az is, mert lehet h az általa tanított tárgyakból feltehet 1-1 kérdést!Hát szűk 2 hetünk van rá végülis tényleg vannak olyan tárgyak, amik kevésbé mentek jól akkor azokat kell átnézni jobban! A diplomám az algoritmusok+java azok jól mentek/mennek hálistennek!
Igen tényleg ezt a beszélgetés+rálátást akarják megnézni a tanárnő szerint is!A felvételitől tényleg kevésbé tartok, mert addigra már vmi csak van a kezedben meg ott azért lehet tárgyat választani!
-
andben
csendes tag
Hát parázunk rendesen mindannyian...! És senki nem tud semmit. Max. azt h valószínű Hunyadvári lesz a felelős, tehát a form. nyelveket extra át kell nézni... Ezt is hol lehet tutira tudni h ki aznap a záróvizsgafelelős?
Én speciel voltam már záróvizsgán más egyetemen, ami 3 tárgy volt. Itt a záróvizsga tételsor gyakorlatilag az ÖSSZES EDDIGI tárgyból szemezget témákat....
Itt:
http://www.inf.elte.hu/karunkrol/szervezet/dekanihivatal/to/szigorlat_nagyprogram_zarovizsga/Zrvizsga/PTIBSc_zv_tetelek.pdf
Pl. itt kapunk 2 tételt és végig mondjuk? És ha mondjuk olyan tanár nincs bent aki ért a diff. egyenletekhez akkor azt nem kapom...?Szal egy kicsit sok tekintve h van még vizsgánk, diplomát is kell még írni illetve van még msc felvételi! Szal lesz rá kb 1,5-2 hetünk... Elég-e vajon?
ÉRdekes még az MSc felvételitől sem parázok annyire mert tudom h ott legalább lehet választani a tárgyak közül...
A diploma felelős tanár nyugtatgatott h nem fogják annyira komolyan venni ha pl. nem tudod a Cauchy tétel bizonyítását pontosan, inkább a rálátást nézik! Persze neki könnyű...
Szal a kérdés az h menniyre veszik komolyan? Mert az anyag hatalmas ha ezt mind meg kell tanulni az nagyon sok...!
-
andben
csendes tag
Hello!
Most diplomáznánk BSC-n(esti proginfo) és mennénk tovább Msc-re. Az a baj h senki nem tud semmit h mennyire nehéz a záróvizsga, a védés és a felvételi. Vki túljutott már ezeken és tud róluk mondani vmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged