- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThySoul
senior tag
Máshol is láttam ezt a 30 órát mint érvet, de nem tudom megérteni miért. Tök igaz az állítás, a fővonal bőven kivihető 30 óra alatt, nem azt nyilatkozta hogy minden zegzugot át tudsz nézni ennyi idő alatt. Egy open world játéknál az ilyen állításokkal a főtörténet szálra szoktak gondolni, ugyanitt van ez is.
Redditen lassan minden poszt arról szól hogy Limgrave nem is volt kicsi meg dugig lesz úgy is tartalommal, ha valaki mégis lemeri írni hogy 40 eurót soknak érez egy kiegészítőért (mert egyébként ez tényleg sok, semmilyen kieg nem kerül ennyibe kb) akkor meg lepontozzák. Hiába na, kissé toxikusak a From rajongók lol
Más: elkezdtem a DLC karit de nagyon szenvedős a játék eleje
rengeteg az üresjárat, buildhez szükséges dolgok gyűjtögetése stb. Lehet picit félrerakom és folytatom tovább a DS3 SL1-et, csak félek hogy a rengeteg quest miatt ha nem kezdek neki most nem végzek a DLC-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jelszókezelők
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest