- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
Aguinaga #7400 üzenetére
Ez a 82X20 drágább is relatíve mint a 83X10, vagy a 84X5, és még ráadásul sokkal szarabb is. Nem is érdemes belefeccölni a foddert, mert max azt kapod vissza
Az utóbbi időben alig riválsoztam, ezért jócskán visszaestem, talán asszem 6 ba.
Lényegtelen, ..... most, hogy megtoldották a rewardokat kicsivel, mondom akkor megcsinálom a 7 wint. Ez meg is lett kb. 10 meccs alatt, ellenben az utcsó csekkponton állva, 2 win kellene , hogy feljebb menjek, de nem.
2 napja nem tudom abszolválni
1 win, 1 bukó, vagy döntetlen, de tuti 2 win nincs egymás után.
Olyan csapatok, ahol gold B.Fernandesek, KDB, Kamawinga lealázza a középpályámat. Gold Benzema vagy Kane, Grizi mindenkit is lefut és mindent is belő, nálam meg vagy kapufa, vagy az ötösön bellülről is felé, vagy a kapus szuper heró.
Persze mind német, vagy németben élő török, lengyel , arab.
Esnek kelne az embereim. Saját csapattársban bukik fel a csatár, 1 passz nem megy emberhez, és gyök kettő sebesség. Mintha nem húznám az R2-t.
Driblingelni, skilt csinálni nem lehet,fake shotnál kibassza a stadionból a labdát.
És ez 16-18-as pinggel.
Szánalom, bezzeg már nincs szín a RAL listában, amiben ne lenne lap.
Év végére kb. 110-es ratingű ezüst lapokkal fogunk futkározni, már aki kibírja addig idegbaj nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest