- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
válasz
Nandinagy #5494 üzenetére
Konzol? Még ha az lenne... Az asszony nézi a netflixet, a gyerek robloxozik a haverjaival, én meg pc-n toltam wi-fivel, úgy, hogy az ablakban van a router. Semmi kábeles net
Volt olyan győzelmem, hogy fent középen pirossal villogott valami, ami a netre utalt, miközben 3-4 mp időközönként beakadt úgy 1-2 tizedmásodpercre...
És még így is volt sok sikerélményemDe a patch után vége, nem tudom mi történt. Körülnézek a világban, hogy mi újság más dolgokkal
Szegény gold VVD, Puskás 92 és Ginola 89 meg reszketve várja az eladás pillanatát -
thebigK
addikt
válasz
Nandinagy #5375 üzenetére
Az a passing stat azért csalóka, mert hiába 82 a passing, de a short pass 90, a long 89, a vision 87, szóval teljesen rendben van. Csak ugye nem igazán van kiemelkedő statja, ami indokolná az árát, max jók a playstyle-ok, a passzolás meg a stamina rendben és kb ennyi
-
EA's hit
őstag
válasz
Nandinagy #5209 üzenetére
Fel ev alatt baromi sok jo ikont lehetett mar kirakni. Blanc, Maldini, Schmeichel, Pirlo, Lahm, Del Piero, plusz dragabb kategoriaban Zidane, Dalglish, Eusebio, es biztos vanmeg akit kifelejtek. Ebbol 4-et csak az nem rakott ki, aki nem akart, vsgy aki nemregkezdett
Nalam Schmeichel, Maldini, Del Piero, Zidane, Pirlo es Garrincha is kezdo, ezekbol csak a brazil az aki lutri ikon packbol jott.
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy #5209 üzenetére
én is szinte csak SBC-kből dolgozom: Schmeichel, Maldini (mindjárt kész) és Del Piero
Jó, nekem mondjuk volt egyszer mákom és valamelyik icon packból jött egy Vieira.
Ezzel a 4 ikonnal viszonylag könnyű a linkelés, de nem tudom Vieira és Del Piero meddig lesz használható. Jelenleg még mindkettő nagyon jó, Maldinivel meg nagyjából TOTS-ig fixen tervezek -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy #5099 üzenetére
Az R1-et kb rutinból nyomom védekezésnél
.
Mondjuk R1x2-vel a cutback gólokat lehet egész jól hatástalanítani a 16oson belül.
Mezőnyben igyekszem elkerülni. Köszi a tippetA matchmaking az hogy van hogy ha valaki 1-8ban van (igen, van ilyen) akkor is qrva erőseket dob
?
Tudom, skill issue.German cross-t már hallottam, de majd nézek róla tutorialt, mert fogalmam sincs, hogy mikor és hogyan érdemes használni.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #5099 üzenetére
Az utolsó tanácsod kipróbálom. Bár a jobb játékos akkor nem passzol hanem az agyatlan ai jatekosom cselezi ki. A szerelés meg... Én nekem bizonyos meccseken sosem sikerül szerelni. És az tuti minusz egy ember. Mindig mellé lép.
A wl sorsolás meg. Tényleg ez az egyetlen lehetőség. De ez így nagyon fair. Ha egy győzelem után kikapsz, akkor simán kaphatod azt,aki 18 győzelem után begyűjtött egy vereséget. Vagy ha win streak számít, akkor meg ha én 1et nyertem/ből, akkor adhatja azt aki 16 győzelem után kikapott,majd 17/16win után 1et nyert. Egyik sem igazságos. -
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #4742 üzenetére
Ertelek meg igaz is. En azert gondoltam csak a 83 es folotti packokat,minden mast kinyitok. Igy fodderem mindig van.
Tudom csinalni ezeket a 83x10 stb cuccokat.
Meglatom..Lehet elnyitom oket.Gaborz1,jo tanacs neked.
En tavaly minden letezo packomat eltettem.
200+ packal estem neki pentek 19.00 utan.
Vasarnap este fejeztem be ugy,hogy mar a vegen minden is duplicate lett es mindent quick selleztem el.
Annyira sok jatekosod lesz,hogy mar az agyad fog kifolyni hogy allandoan valami sbcbe kell betenni oket. ( megcsinaltam kozben zz,ramos sbc-t)
De nyilvan nem fogsz tudni olyanba mindig,ami meg is erne,hanem ilyen 80+ pickbe pl menni fog 85-86 lap is,mert kulonben nem tudsz tovabb nyitni.
Szoval ennek tenyleg semmi ertelme,plusz az ilyen gold packekbol meg electrum packekbol eselyed nincs totyra.
Huzni fogod az idodet kb vele,a turelmedet,meg ahogy irtam allandoan duplicate-et fogsz kapni.
Szoval igy szamnak soknak tunik,de ha van 150 olyan packed aminek meg nincs garantalt 83+ jatekosa,azok mind semmit nem ernek.. -
miro.
senior tag
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy #4693 üzenetére
Jó ez a téma, és asszem Nándi erre te tudsz válaszolni. Pont ma láttam h olyan skillbeli fölényt jelent a cselezés és annak megértése, mint amikor 15 évesen megértettem a különbséget a gangsta rap és a rímelős rap között.
Szerintetek melyek a legműködőbb cselek? Pl. csomó ellenfelem csinál olyat h megáll egyhelybe, és utána húzza rá. Dinhoval menő lenne párat betolni.
Meg min múlik h össze is jön majd a csel? Én "félek" megpróbálni, pedig nem a pingen múlik, az ma kiderült. És amit írtál, sztem nem állja meg a helyét élő ellenfél ellen, hiába gyakorolsz állóhelyzetben lévő védővel szemben trainingnél vagy SBben. Vhogy azt érzem ha a szimpla passz se jön össze, akkor majd az se fog. Láttam az unokaöcsköst, úgy megállt, áthúzta sarokkal, megállt, dobta ki Riisenek, lőtte kapásból. Utána még egy ilyen, de Lukakura jött ki. Előbbi ha én gólom lett volna akkor elmentem és 3x visszanézem.
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #4675 üzenetére
Ugy ertettem hogy unblock az ut ota.
Elkezdtem a 83+ es folotte levo packokat elrakni,van mar 17,ugy hogy ma leptem be igazabol az uj szezonban elsonek,de lehet elnyitom,mert nem vagyok benne biztos,hogy fogok vele katszani toty-ig. Egyszeruen unalmas lett a jatek.
Minden lap csillog mar,innen tenyleg csak a 500-700k folotti lapok nyomjak fel a pulzusom,a tobbi szar mar szvsz ugyanaz. Az evo resze semennyire nem erdekel,nem tudok beloluk jobbat kivenni,aki a kezdobombol jobb lenne..Most is itt ez a sociedados vedo cirka 20k-ert. Minek beletenni penzt meg idot masba? Kivettem ot pl padra.
A magas fodder citys jatekosok plusz kimmich vagy valamelyik kapus is unalmas mar a packekbol.
Tenyleg csak olyan jatekosok erdekelnenek,akiket meg eletemben nem nyitottam ki,de ezert ez annyira nem ad motivaciot hogy haaatha.
Roviden,kezdem megunni.. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy #4494 üzenetére
Asszem az elhivatottsággal nem lesz gond. Az időmmel talán igen.
Kifarmolom a bronz/ezüst 25-25 meccset. A ligás küldetéseket. A napi rewardokat, sbc-ket. Rámegyek a Squad battles-re is.
Ha WL-ben nem is gurítok majd nagyot, de heti 2-3 SBC-re jó lehetek, főleg a free pakkok miatt.A tegnapi 85+-ból mondjuk Griezmann, aztán Trent AArnold, végül dupla TS Bremer. Nem érte meg.
Pechemre már csak a nehezebbek maradtak. 😂
6x88, 2x89, 1x87 (3ToTW)
-
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #4119 üzenetére
Nekem múlt héten a patch előtt volt faxa. Probalgattam az exitlag programot. Minden király volt. Indítások egyből történtek a magas trough ball tökéletes, nem lassult be a csatár a passz pillanatában. Sok terület volt. Na mondom kafa a program. Egészen vasárnapig ment kiegyensúlyozottan. Azóta ugyanaz a szar. Azért így is meglett a 3. Osztály, de már nem úgy. Szóval nem a program segített. Egyszerűen ez ilyen. A legszembetűnőbb tényleg az indításnál van. Minden egy másodperccel később történik. Hétfőn 8kor is (nem hiszem hogy csúcsidő). De legalább látom melyik szerveren szívok.
-
miro.
senior tag
-
bubuska10
senior tag
-
Szigma70
addikt
válasz
Nandinagy #3741 üzenetére
Akinek qva sok pénze van, annak jobb dolga is akad, mint ezzel a fossal játszani.
Azért 5-10.000 eruró az kint is sok pénz ám.
Ezt csak a youtuberek , streamerek engedik meg maguknak sztem.
Normális ember nem költ ennyit erre a szarra.
Pld. én mióta nyomom 2016 óta a játék árán kívül egy petákot nem tettem bele -
Digestive
veterán
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #3519 üzenetére
Csak ebben a gond hogy 20 és 8 milisec között nincs ilyen különbség. De egy rosszabb nettel simán rosszabb lehet bárhol 20msnél. Szerintem a játékosok helyezkedése nagyon sokat számít. Egyik meccsen mindenki tömörül gyors, ott van, másik meccsen meg tele vagy üres területekkel. A taktikákba alig van különbség. Max a work ratek különbözőek, de azok se nagyon. Az meg szerintem bem gyíkemberség már, hogy állítgatja az ai-t a játék. Főleg mióta véletlenül néha ki is írta. Mondjuk azt adom, hogy az lenne a korrekt, ha kiírná az ellenfeled milyen connectionnal rendelkezik és te. És dönthetnél mibe mész bele.
-
thebigK
addikt
válasz
Nandinagy #3517 üzenetére
első szitu: szar a játék
második: szerintem korán próbáltad megjátszani a labdát, akkor szokott ilyet csinálni, ha előbb van passz/ívelés nyomva, még mielőtt ténylegesen elérné a labdát
harmadik: ebben a szituban átvételnél és utána ütni folyamat az l2-t a shield miatt, de attól függetlenül is megtarthatta volna
4-5-6: kabaré az egész. Az nálam is egyre gyakrabban fordul elő, hogy passznál nem lockol be, és szimplán leszarja a játékos, hogy ott gurul el előtte a labda, mert nem őt irányítom -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #3517 üzenetére
Persze ez látható érezhető. De tényleg szerinted mindig minden ellenfélnél ellened fúj a szél? Én sokat dühöngtem, már kevesebbet, de nekem inkább az a rossz az egészben, hogy amikor nyerek, akkor is azt látom, hogy hoho most ugyanaz neki mint nekem az előző meccsen. Már annyira kiszámítható az egész.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy #3476 üzenetére
Valahogy sokkal erősebb a mezőny, ami nem baj, csak furcsa, mert ahogy írtad, az előző fifákba szinte veretlenül lehetett felmenni div 5-ig (még egy 9/11wl wines átlagos játékos számára is, mint amilyen én vagyok), itt meg 4 napja nem tudok nyerni zsinórban 2 meccset a div7-ben, Dinho ide vagy oda.
De már div 8-ban is olyan érzés volt, mintha div 3 szerű ellenfelek ellen játszanék, mert minden forgolózást, kapuskihívást, ütemváltást, alapvonalas bepasszt, szögletből ollózós, meta cseleket ismernek. Ahányszor odaadják Sonnak vagy Griezmannak a labdát, elég megnyomniuk a finesset+lövést és garantált a gól. Én is gondoltam már mindenre, hogy megöregedtem, béna vagyok, szar a net, szar a kamerabeállítás, de mivel többen is ugyanezt tapasztaljuk, valszeg nem ezekről van szó .
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #3464 üzenetére
Amúgy nekem is az az érzésem, hogy gyakorlatilag olyan, mintha a játékot régen elhagyták volna a béna casual játékosok. Pl a védekezésben is mindenki ezt a magasabb szinten is használt behozza a védőt a támadóm elé, és már vált is le róla technikát használja elég sikeresen.
Ameddig az AI-t dinamikusan váltogatja a játék addig ez ilyen marad. Nagyon nem mindegy, hogy az ember Semi pro, vagy Pro, vagy world class AI ellen játszik. És akkor csak reménykedni tudok, hogy feljebb sosem állítja magát.A hitbox, meg a passzok fogadása valóban kritikán aluli. Tényleg sokszor nem vált rá magától, vagy másra vált. A löbbölt indítások is olyanok mintha nem lennének jól leprogramozva. Hiába látod, próbálod odaadni, kéne is tudni odaadni, erre ilyen indokolatlan szart ad.
Nekem amúgy a lőtt góljaim is gyakorlatilag mindig ugyanazok. Szélről passzolgatok egyre beljebb. Még középre érek ziccerbe. Ez ha jó a széljárás, akkor simán bejön többször is. Ha más az AI, akkor meg a passz mindig az ellenfélnek megy. Ez ilyen. Kicsit uncsi, de ez is hoz 9-11 wint. -
Atla
senior tag
válasz
Nandinagy #3170 üzenetére
Telekom Optika 2000/1000, Békés megye Szarvas,mégis 24 volt a legjobb pingem.
Átlagban 32.Szóval annyira nem jó,és ráadásul ugyanazokat tapasztalom.
Vizilabda,iszapbirkózás,trágyalé. Játékosaim alig mozognak ,passzaim elvesznek,labdát egyből elveszik,jobb analaog karos cselek néha meg se történnek.
Kellene egy szerver kishazánkba,de az tul sokba lenne az EA-nek. -
Bohus84
tag
válasz
"Ismerősi körömben a legjobb net az a telekom optika. Valakinek 16-18 Ms is van vele."
Nekem telekom optika van 1000mbites. és 30 alatt sosincs a ping. Lehet nekem is szét kéne néznem, hogy van e valami hiba vagy ez másnál mennyi? Warzone-ban is 30 a minimum. Pc-n tolom miket érdemes nézegetni?
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Te jó ég, utóbbival én is mennyit szenvedtem pár éve. Még a szüleimmel laktam, ott is telekom volt és elég rendszeresen szakadtak meg a meccsek, ledobott, DNF, stb.
Jeleztem a Telekomnak a problémát, de szerintem vagy 5x kellett mire léptek valamit. Volt, hogy a csaj resetelte a router és a végén megkérdezte segíthet-e még valamiben, ott már csak röhögtem. Meg volt valami szakértőbb fickó, akinek mondtam, hogy szerintem az eszközzel van a gond, de csak okoskodott, hogy biztos nem. Utána próbálták valami doboznál, de végül csak nekem lett igazam és cserélték a routert... -
szabyka95
őstag
válasz
Nandinagy #3117 üzenetére
ez nem igy van, amikor a kapcsolat letrejon, egy ugynevezett link training tortenik, ami alapjan megallapitja a host, hogy a host-kliens kozott mennyivel mehet a net, mennyit bir a kabel.
1 gbps, mind a 8 kabel az internet kabelben "jol kell mukodjon" (signal integrity)
Ha 1 is hibas, vagy tul hosszu a kabel es nincs shielding, akkor 100 mbps-en fog menni.Ez jatek szempontjabol nem szamit, mert a jateknak nem bandwidth kell.
Nekem digis net van, 20-22 ms a ping, erdelybol. Mas nettel 40-50 ms volt. Jobb a diginek a routingja az ea szerverekhez
-
bodnar123
őstag
válasz
Attól, hogy neked egyszer volt ilyen, attól még erre elég kicsi az esély. Ez nem optikai kábel. Hanem csukogatod rá az ajtót, akkor max a bemente mehet szét, de az eléggé észrevehető. Persze vehet kétezerért egy kábelt, de valószínűleg semmi köze a problémához. Én is már anno cserélgettem, gyanakodván. Semmit nem ért. A router, meg szolgáltatóválás, ami adna valamit. Meg esténként egy bárány áldozása az EA oltárán.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Na akkor majd veszek hátha csak ennyi a gond.
Amúgy a kontrollert is vissza küldtem a szervizbe és van egy olyan érzésem, hogy valami selejtes jött helyette is.
Ennek annyi a baja, hogy a jobb kar néha magától "kiugrik" a használat során, ami akkor kellene megtörténjen ha én azt magamtól felhúzom. Ilyenkor azt veszem észre, hogy egyszer csak visszakattan a helyére. K*rva idegesítő, zavarja az irányítást. Leginkább a lefelé húzás után szokott így csinálni. Ilyennel találkozott már valaki? -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Nandinagy #3105 üzenetére
Boxon elvileg hozza amit kellene. Kábelt nem cseréltem még, most egy Cat6 van, annál több ehhez nem tudom kellene-e. Meg ez ugye csak a két eszköz között van, kb. 1 méter. A router a Telekomos Sagemcom, anno az 1000 mbites nethez kaptuk. Vehetnék újat, de nem tudom érdemes-e, meg mennyire megoldható.
-
thebigK
addikt
válasz
Nandinagy #3025 üzenetére
egyetértek, főleg a mondandód utolsó részével, itt az a baj, hogy nincs átmenet. Van a meta, az op, a playstyle-ok adta előnyök, az r1 dribbling, ezek kombinációja 10/10x be fog válni. Ezeket nem használva viszont nem fogsz nyerni. Rá leszel előbb utóbb kényszerülve, legalábbis egy bizonyos szint felett. Nincs arany középút. Néha beakad egy szabadrúgásgól, egy szöglet utáni fejes (abból azért gyakrabban lehet gólt szerezni) csak épp maga a foci hiányzik a focis játékból, évről évre durvább mézesmadzagokkal, csalógatóbb köritéssel, csak szarabb feltételekkel/körülményekkel van megáldva ez az egész
-
EA's hit
őstag
válasz
Nandinagy #3020 üzenetére
Ez a kompetitív dolog is teljesen igaz. Ahogy írtam, közel 20 évig nagyon jól megvoltam a karrier móddal, imádtam a Fifát. De aztán amikor rájön az ember, hogy tízezer gép ellen lejátszott meccs után nem muszáj a 10001.-et is gép ellen tolni, hanem lehet más valós emberekkel versengeni, az egészen más, és persze erre is rákap az ember.
gjoe: nálam ez a nap közben-este ciklus mondjuk nincs meg, pl. tegnap este is majdnem falhoz basztm a kontrollert, annyira undorító volt a játék, pedig csak 3 olyan rivalst akartam lenyomni, ahol rúgok egy gólt, az objective miatt... kellett hozzá vagy 2 óra. Ma délelőtt meg sima 4 meccses győzelmi sorozat, mintha tényleg tök más játékról lenne szó.
-
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #2906 üzenetére
Hát nagyjából elég jól összefoglaltad a dolgot, bár lehet te még így is sokaknál jobb helyzetben vagy játékmenetileg. Számomra ami érthetetlen, hogy mind ezt érezzük, de valószínűleg az ellenfél is. Na most akkor hol az igazság. Van akinek kell a fax jó oldalán állnia. Na lehet ő mondja, hogy skill issue. Ezért volt anno az a konteóm, hogy nem teljesen megy ugyanaz a két távoli képernyőn. Amúgy tegnap extrán szar volt nekem az egész. De csak azért, hogy érezzük a dolgot, egyszer a középpályán ment a játék, majd hirtelen felgyorsult a dolog egy másodpercre, és a kp-om irányt váltott és elvette a labdát. Ellenkező irányba futottam, és nem is tudtam volna reagláni, mert begyorsult a játék. A labdák teleportálnak, a hitbox kritikán aluli. A játék sok kérdést felvet. Viszont komolyan venni nem lehet és nem is szabad.
Ja mellé ez a gól: [link]
Eleve nem értem, hogy a játék miért csinál magától ilyen sikertelen labdalenyúlásokat, majd utána a játék eldönti, hogy kötény az, amit még öreganyám is elvenne, aztán a támadó rosszul veszi át, de a játékosom nem szerel, de a blokk legalább jó lenne, ha lenne lába. De persze volt ilyen nekem is, csak így tényleg nincs miről beszélni. És ezek a dolgok furcsán szaporodnak akkor, amikor szar a kapcsolat. Na most mivel azt meg sosem tudod, hogy mennyire szar mert hazudik a játék a ping kiírásakor, így gyakorlatilag sosem tudhatod mi az ami rajtad múlt és mi az, amit a gép dobott. -
-
EA's hit
őstag
válasz
Nandinagy #2276 üzenetére
Részben ugyanarról írunk. "Én tutira veszem, hogy lesz majd olyan EVO amivel már egy húzott lapot tudsz tovább húzni akár wf-el vagy sm-el." Pont írtam, hogy Thuramot tök szívesen fejleszteném tovább, de a +1 def miatt nem lehet. Lehet hogy majd 2 hónap múlva egyszer lesz olyan kategória ahol igen, de addigra meg már pont nem fog kelleni
"Ez az EVO nagyjából arra jó amit Zimmi csinál, hogy a kedvenc csapatod játékosait kihúzod." Erre is pont ugyanazt írtam amit te is Nketiah-ékkal, hogy hiába húznám Fagiolit, Mirettit, Ilinget, nem érdemes, mert fejlesztve is szar lapok. Tehát igen, erre jó lehetne, de csak lehetne, mert úgy oldják meg, hogy igazán erre sem jó. Persze ha előre tudnám hogy 2 hónapon belül majd még 2x tudom őket fejleszteni, akkor lehet belevágnék, de így meg lutri. Gattit, Weaht meg Kerkezt kihúztam, de őket sem használom még csereként sem, ahogy mondtam lesz velük egy fun csapat csinálva, amit aztán lehet hogy sosem fogok majd használni.
Eltelt egy hónap, kiadtak már 10+ evot, abból igen sok fizetőset összesen 400k értékben, de kezdőben használt lapot eddig egyet sem tudtam vele fejleszteni. Illetve Thuram most a kezdőben van, de igazából kényszerből. Ez meg nem túl sok, ennek ellenére minden másodikat fizetősen adják ki nem is kevés pénzért.
-
EA's hit
őstag
válasz
Nandinagy #2270 üzenetére
Lehet hogy Llorente megér ennyit (vszeg meg), persze csak ha be is tudod építeni. Nekem pl. 0 db La Ligás/spanyol lapom van a csapatban, szóval nyilván nem fogok csak azért kihúzni egy drága lapot 40 meccsen, hogy pluszban az egész csapatot is át kelljen variálnom miatta. De ne csak azt nézd, hogy ez az egy evo 150k, hanem azt is, hogy egy hónapja jött ki a játék, kiadtak eddig ha jól számoltam 10-12 evot, abból 5 volt fizetős (volt két 50k-s, két 75k-s, meg ez a 150-es, kihagytam valamit?), és ha valaki mindet ki akarja húzni, az máris 400k, mindezt az első hónapban. Fifa pontban inkább össze sem számolom, pedig hát nyilván az az egyetlen céljuk vele.
Ez a Llorente is oké hogy jó lap lesz, ha beletolod a 40 meccset, de mire kész, már pont nem fog annyit érni. Kijön addigra 3 másik promo és simán lehet hogy nyitsz egy hasonló lapot a posztjára, vagy kijön egy olyan sbc amit egy hét alatt kiraksz klubból, ingyen, és hozza ugyanazt a szintet. Plusz ugye ha már ráköltesz 150k-t és beletolsz ~10 óra nettó játékidőt, ami kb. kiadja a 40 semi-pro sb-t, akkor nyilván nagyon el is kötelezed magadat mellette, mert ezek után nyilván 3 héttel később nem szívesen hagynád ki ha mégsem elég jó, vagy ha valami miatt ejtenéd a La Liga vonalat és másnak kellene a helye.
Közben meg a legnagyobb baja ennek az evonak is a pénz mellett a baromi nagy beszabályozás. Mindegyiket úgy találják ki, hogy 2-3 lapot legyen csak érdemes kihúzni, másokkal kár is szórakozni. Én pl. az elején felnyomtam 84-esre Thuramot, akit tök jó lenne tovább fejleszteni, még akár 150k-t is ráraknék a +3 upért, de nem lehet, mert egyel (!) magasabb a defendingje, mint az elvárás. Vagy pl. tök szívesen csinálnék használható lapot olyan Juve játékosokból, akik úgysem fognak semmi extrát kapni idén, de hiába néztem meg Mirettit és Fagiolit is a box-to-box evoba, vagy Iling Jr-t a szélsős cuccba, 40 meccs után is szar lapok maradnának még, aztán később vagy lehet majd tovább upgradelni őket, vagy nem, de ilyen lutrira nem cseszem el azt a 10 órát az életemből.
De mondom, a fő baj az, hogy egy hónap alatt 400k-t lehet csak az evo lapokra elverni, miközben láthatóan nem elég tartósak. Millióan húzták ki 50k-ért Fatit, aztán már most is alig látni valakinél, mert máris vannak jobb opciók a posztra. Év végére összesen simán lesz 10 milliós nagyságrend az összes evo teljes ára, csak egy plusz pénzszerzési lehetőségnek találták ki ezt is.
Ettől függetlenül én is elszórakozgatok vele, de csak az ingyeneseket nyomom, és vagy csak akkor csinálok meg egyet, ha valaki csapatba beillő, tényleg fasza lapot lehet kihúzni, vagy ha van olyan Juvés/magyar játékos, akit érdemes, belőlük csinálok egy fun teamet majd idővel (Weah, Gatti, Kerkez akiket eddig így felhúztam).
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy #2270 üzenetére
Azért azt ne felejtsd el, hogy 150-ért egy untrade lapod lesz. Míg piacról ha veszel azt később eladod és akkor sem került annyiba. És melózni sem kell érte. És amilyen szemetek majd jövő héten kiadnak egy jobb llorente lapot. Mint kubo sbc 50k, spec lap ami még jobb is az meg csak max 40k.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #1883 üzenetére
A skill dolog azért van becsípődbve, mert bizonyos helyzetekben (főleg a szélen), bizonyos dolgokat nem lehet levédekezni. Persze itt én nem pont a cselekre gondolok, hanem sokszor egy jó megtolás is elég. A váratlan dolog meg. Bizonyos dolgok ellen nem lehet védekezni időben. Ez a fociban is így van. Csak ilyenkor a másik védő besegít. Itt meg vagy igen vagy szándékosan ellenkező irányba távolodik a labdától. És itt jön a játék szar része ilyen szempontból. Mert ha Józsika megtolja super cancel stepvalamivel a labdát a védőm mellett, ahol van egy órszágútyni sáv és végig robog lelke rajta. De amikor a 16oson belül betolja a védő rengetegbe, és mindenki elmenekül a labda elől az nincs rendben. És ezt már sok sok éve meghagyták. Sőt, szerintem most még jobban hagyják. Az ellehetetlenítés meg. Te kb így játszol. 14-16 wint mész és eliteben vagy. Azért ezt nem nevezném ellehetetlenítésnek. Az, hogy néha lefaltolnak... Tök mindegy ha 10ből 4szer bejön. Ja és ez a dolog a szélen legtöbbször egyáltalán nem váratlan. Pontosan tudod, hogy ott fog elmenni, de amíg egy stepoverrel gyorsabban lódul meg, mint egy megtolással, vagy a védőd labda nélkül. Hát addig hagyjuk is. Cserébe mint fentebb írtam, a foci valós részei egyáltalán nem része a játéknak, mert a gép levédekezi. Persze nem mindig. Viszont a gép dönt.
A helyzetkihasználás. Az meg tényleg mindig olyan amilyen. Ugye ha kitiltanák a rásegített lövést, akkor nem kéne szuperman kapusokat használni. Bár van kétségem, hogy ha a passzok sem oda mennek néha ahova nyomod, akkor a lövés iránya is elveszne a Magyarország Németország útvonalon. -
thebigK
addikt
válasz
Nandinagy #1883 üzenetére
egyetértek Nándival, és ez minden évben ez van, kb a fifa18tól kezdve. Ott ha helyzetbe kerültél, lapos lövés, akkor gól. 19ben hiába játszottál szépen, ha minden második ellenfél spammelte az el tornado beadást, meg a kapásfinesse-t, ugyanúgy futottál az eredmény után. Aztán 20ra már nem is emlékszem. A 21ben a folyamatos bridge őrület, stepoverek, meg hogy a szélsővédők játszanak CB-t a glitches indítások miatt. Ha nem alkalmazkodtál, kikaptál, viszlát. Tavaly egy darabig a lengthy mizéria, a folyamatos trivelázás. Hagyjuk már. Tök jó ez a változatosság, csak mondjuk egy játékon belül kellene használhatóvá tenni többféle dolgot (idén max a playstyle-ok miatt van előrelépés ezügyben, de tökmindegy amíg leszaladsz controlled sprint segítségével a szélén, aztán bepasszolod és gól) és nem lenne ekkora kritika kb minden ember részéről
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Nandinagy #1802 üzenetére
Nekem csak furcsa hogy ugyanazok az emberek kapnak 1 héten belül lapot.Liverpoolban nemtudom Robertson mivel volt jobb mint Szoboszlai.Salah az ok ő a csapat legjobbja de szerintem második helyre már Dominik odaért.Kell még pár ilyen hónap és el fogják őtis ismerni.Azért akit egy Gerrardhoz hasonlítanak az azért jelent valamit.
Promohoz annyit hogy én a potm lapok miatt esetleg nem őket választottam volna a csapatból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A ventilátorok világában feltűnt a Noctua új, 120 mm-es bajnoka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged