Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz bodnar123 #3466 üzenetére

Dehogy tüntek el. Pont erről beszéltem. Régen div3-ig vereség nélkül felmentem mert látszott a különbség köztem meg egy div4-5s játékos között tudásban. Tudtam cselezni,védekezni,kombinativ játék ami kell. Most meg ezek kurvára nem kellenek. Semmi nem kell a játékhoz. Vegyél egy Salah-Griezmann-Son triót állj be 5 védőre azt tekergessél 40 méterről. Garantáltan benyal az ellenfél 2-3 gólt. Mostmár kell tudni védekezni? Dehogy kell, hát ha a pálya másik végén rohangál a játékossal az AI akkor is levédekezik mert a gép végig előttem marad, meg minden játékosom 2 centis fogásban van.

Azért szarabb az idei játék mert egyre nagyobb terhet raknak az AI-ra, csak mondjuk szerverek nélkül elvan baszva az egész. Az idei szerelések kritikán aluliak emiatt. Közelebb vagyok a labdához gyakorlatilag én birtoklom erre ha lövést/passzt nyomok fogja azt beszerel az ellenfél elé a játék. Ha az ellenfél kicsit hosszan tolja meg a labdát és pont szemben van velem a labda, nyomok egy szerelést a kibaszott védőm 100%, hogy nem a labdát rugja telibe hanem vagy teljesen más irányba szerel vagy telibebassza a támadót. Csak az a baj, hogy egy mostani kontrollerrel te nem fogod tudni precizen kivitelezni a szereléseket, mert olyan finom mozgásra nem képes. Nem hiába van annyi tizenegyes. Mondjuk azok is megérnek egy misét mikor a blokkoló védőbe belerúg a támadó mert túllendül a lába azt tizi. Zseniális :D

Egyébként ez az EA-s event is egy vicc kategória. 0 kreativitás, mindenki trivella meg tekerés meg beadás. Ez a szomorú, hogy oké verseny, de konkrétan nem látsz mást csak ezt. Az EA meg veri a mellét, hogy igen, ez a mi játékunk.

Új hozzászólás Aktív témák