Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Kupa 0/4
1. meccs: Támadok 75. percen keresztül 0 gól, mindent véd a kapus meg kapufa, egyszer előrebassza a labdát magasan a védőm simán elérné ehelyett a fejelés helyett amit nyomtam neki tüdőn fejeli Cruyfft aki ettől nyilván nem esik el hanem továbbmegy a védőm összeesik. Loose.
2. meccs: Full press, 2 ziccer az elején Dinhonak nincs kedve, Stoichkov 3 tekerés 35 méterről 3 gól. Húztam a kapust de minek
Loose.
3. meccs: Megint 60 perc dominálás, egyszer elfut rálövi a világ faszáról kapusom kiüti szélre a támadónak, 1 bepassz középre ahol áll 5 védőm vs 1 támadó, nem a védők nyertek
Kaptam még egy tekerést a végén. Loose.
4. meccs: Halvány lila fingja nincs a védekezésről, de az AI mindenhova követ mint egy jó kutya, csellel nem lehet elmenni mellette, ha meg igen felrúg de mivel csel nem szabálytalan.
Kétszer lefut Salahval szélen, egyszer izomból rásprinteltem Bremerrel és nyomtam a tacklet azt mintha gumiból lenne lepattantam róla, mindkétszer bepassz középre Thiago Silva azt se tudja hol van háttal a labdának, 2 gól. Loose.Egyedül én tehetek róla, hogy még esélyt adok ennek a nyomorék játéknak. Semmi másról nem szól ez a szar csak, hogy a Nyugat-Európai lúzereknek legyen egy minimális sikerélményük attól, hogy felpofozgatnak minket csórókat. Ők meg griddyzgetnek táncikálnak, körbefutkározzák a félpályát, meg 2-3 gólos vezetésnél trükközgetnek mintha egyébként lenne bármi közük ahhoz, hogy timed nélkül 5/5 40 méteres lövésük gól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest