Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Kupa 0/4 :D
    1. meccs: Támadok 75. percen keresztül 0 gól, mindent véd a kapus meg kapufa, egyszer előrebassza a labdát magasan a védőm simán elérné ehelyett a fejelés helyett amit nyomtam neki tüdőn fejeli Cruyfft aki ettől nyilván nem esik el hanem továbbmegy a védőm összeesik. Loose.
    2. meccs: Full press, 2 ziccer az elején Dinhonak nincs kedve, Stoichkov 3 tekerés 35 méterről 3 gól. Húztam a kapust de minek :D Loose.
    3. meccs: Megint 60 perc dominálás, egyszer elfut rálövi a világ faszáról kapusom kiüti szélre a támadónak, 1 bepassz középre ahol áll 5 védőm vs 1 támadó, nem a védők nyertek :D Kaptam még egy tekerést a végén. Loose.
    4. meccs: Halvány lila fingja nincs a védekezésről, de az AI mindenhova követ mint egy jó kutya, csellel nem lehet elmenni mellette, ha meg igen felrúg de mivel csel nem szabálytalan. :D Kétszer lefut Salahval szélen, egyszer izomból rásprinteltem Bremerrel és nyomtam a tacklet azt mintha gumiból lenne lepattantam róla, mindkétszer bepassz középre Thiago Silva azt se tudja hol van háttal a labdának, 2 gól. Loose.

Egyedül én tehetek róla, hogy még esélyt adok ennek a nyomorék játéknak. Semmi másról nem szól ez a szar csak, hogy a Nyugat-Európai lúzereknek legyen egy minimális sikerélményük attól, hogy felpofozgatnak minket csórókat. Ők meg griddyzgetnek táncikálnak, körbefutkározzák a félpályát, meg 2-3 gólos vezetésnél trükközgetnek mintha egyébként lenne bármi közük ahhoz, hogy timed nélkül 5/5 40 méteres lövésük gól.

Új hozzászólás Aktív témák