- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony Xperiának annyi?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoki92
senior tag
-
thebigK
addikt
válasz
Zimmi91 #3755 üzenetére
A hero megszant egy Toure-val, de ugyanaz a bajom, mint a cb poszton. Ki padozzon? A 43-2-1et ingame annyira nem erzem mint a 4-4-2t, de igy most tenyleg nemtudom kit, kiket tegyek a padra. Van sbc de jong, if valverde, centurions bonmati aki kurvajo, meg most ez a toure
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Zimmi91 #3575 üzenetére
Én nyomnám, de ... 15 meccsből nem hogy nem tudtam feljebbi div-be lépni, de a következő köztes pontot se tudtam elérni. Képtelen voltam egymás után 2 meccset nyerni. Szent Maxit mindenki lefutja, Dembele úgy forog, mint öreganyám, az ellenfél védői mindenhol is ott vannak egyből, akár 3an is, nálam szétnyílnak, egyhelyben állnak. Ha passzolni akarok, tök mind1, hogy merre, és hiába van 2 játékosom is közel, fix, hogy a ketté közé megy és ellenfél egyből ott is van. Képtelenség játszani. Meccs közben feldobja, hogy a kapcsolatom is fos. Lesz@rom, ha kikapok, de ne így
, totw Ter Stegen mindent SE véd ki, túloldalon tök mind1 ki van, ha netán eltalálom a kaput, akkor fix védés.
Komolyan mondom, ennyire fos még nem volt
FIFA... izé EA FC, és akkor igaz is, ez az első, nyilván a legszarabb.Aztán ott van még, hogy kb. a packok nem elég, hogy nem adnak semmit, cserébe legalább 99%-ban untrade. Ennyi packot szerintem eddig max. év végéig nyitott az ember (kis túlzással na), mint ebben a részben, de a pack luck az a béka segge alatt van jó sokkal. (Persze valakinek meg dupli TS Dinho.
) Duplicate, na ez még szép, ha betoltam szinte az összes gold lapot SBC-be és nyitok 2 csomagot, fix, hogy már ott virít minimum 1-2 dupli. Konkrétan az üres club-ba is duplit fogsz nyitni!
Legyen minden untrade, kelljen mindenbe TOTW játékos. A TOTW játékosok nyitásának a lehetőségét rakjuk szinte 0-ra. SBC-ből szerezhetnek, minimum 2 csapatért. Upgrade sbc-ből se tudjanak nagyon nyitni. Rakunk ki óránként óriási mega rare super extra limitált 2000 játékost adó csomagokat, csupán csak pár ezer forintért, majd lesz benne csilli-villi promo lap (TOTW továbbra se), amik amúgy szar lapok és semmit se érnek a piacon, illetve a játékban se, dehát úgyis untrade.
Egyszóval: zseniális egy játék, és hatalmas stratéga az EA.
Megyek is, nyomok pár Rivals-t meg SB-t. -
EA's hit
őstag
válasz
Zimmi91 #3457 üzenetére
Pontosan. Egyébként vicces, hogy ha a club name miatt reportolsz (néha idegből rányomok, ha nem csal a gyerek, csak simán undorítóan/szarráhúzva játszik, és nem tudok mást csinálni), akkor 1 napon belül mindig jön a fent is bemásolt sablon levél, hogy megvizsgálták, és nem tesznek semmit. Bezzeg ha cheating miatt reportolok valakit teljesen indokoltan, akkor SOHA nem jeleznek vissza, hogy egyáltalán vizsgálták-e, tiltották-e a gyökeret, bármi.
-
bodnar123
őstag
válasz
Zimmi91 #3140 üzenetére
Ezt szerintem beszívtuk. Ebben a játékban már ahhoz is szerencse kell, hogy megkapd, amit meg kéne kapnod. Jó nincs hiú reményem, hogy bármi értelmes lenne a 100k packban. De azért az, hogy oda sem adják, mert inkompetens barmok gyülekezete.... Ez van. Elképzelem, hogy egy 84es duplicate volt benne.
-
|AP|
veterán
válasz
Zimmi91 #1758 üzenetére
nem tudom lesz-e folytatása a mostani evolution lapoknak.
A Golden Glow-t elengedtem, nem volt kedbem fejlődős lappal rivals és WL meccseket játszani.
Ráadásul szerintem rossz lapot is választottam, mert a max. fejlődés után is csak 67 lenne a Pace (Miley bronz lapjával kezdtem el) Szóval ez nálam kuka.
Ha Fatit vagy Danjumát lehetne még később továbbfejleszteni annak örülnék, de ezt a CM-es evolutiont én feladtam
Az újakat sem kezdtem el, jó lenne ha tisztázódna, hogy egy lapot csak egyszer lehet fejleszteni, vagy lesz ezeknek folytatása. Mert ha nem, akkor nem ölök bele energiát -
gjoe
addikt
válasz
Zimmi91 #1141 üzenetére
Amúgy lehet benne valami. Tavaly minden ilyet rögtön mwgcsinaltam és nyitottam is. Soha semmi nem jött.
Amugy ha kaptam is valamit az kedd szerda volt. Most idén eldontottem csak ezeken a napokon nyitok és reggel. Eddig nekem bejott.
Ezt is csak kivancsisgbol nyitottam. Vannak csomagok de ez a promo nem hoz lázba, így majd jövő hét talán.
Haaland úgyse jön a többi meg nem ér semmit. Mire fejlődnek valahova addig lesznek jobb lapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lexus, Toyota topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest