- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo74
tag
Azért annyira nem ;-)
A stb megfelelő, az antenna szvsz kicsi hozzá. Valóban jó lehet minimum 80-assal indulni. És ugye még jön az, hogy az olcso.tv saját feladású csatornái az EB9A műholdról (9°E), míg bizonyos csatornák a Hotbird (13°E) műholdakról jönnek, tehát kell vagy egy másik fej, vagy egy monoblokk fej, ami két fej egyben. De ha elég az EB9A-s csatornák egy része, akkor ez a szett mondjuk egy 85-ös antennával már jó lehet.
Itt (http://hu.kingofsat.net/pack-hellohd.php) megnézheted, hogy a számodra fontos csatornák melyik holdról jönnek. -
bogyo74
tag
Az olcso.tv antenna igényét nem a hotbird, hanem az EB9A határozza meg, az gyengébb mifelénk, az olcso.tv által használt frekvencia meg még inkább. Arról nem is beszélve, hogy ott két fej van, a HB nincs fókuszban. Ez alapján (http://www.sat-tv-radio.hu/muholdismertetok/hot-bird-rendszer.html?Itemid=34) és a tapasztalatok alapján is, bőven elég egy 60-as.
-
GBogyó
tag
Jellemzően a HD-s kombó műholdvevők tudják.
Ilyen pl. a Vantage és klónjai (azt hiszem a sat.hu-n van egy eladó IllusionSat MAX2HD).
Fontos, hogy legyen hozzájuk alternatív szoftver, mert a kártyafogadójuk jellemnzően csak egyféle kártyát tudnak olvasni, alternatív szoftverek esetében viszont bármilyet.
Opció lehet még kártyafogadót venni hozzá, de ez további 8-10 ezer, nem éri meg.
Van talán 1-1 olyan vas, aminek problémája lenne az AAC hanggal, de jellemzően nincs velük gond, konkrét típusok esetében segítünk.
Olcsó megoldásnak van még az AMIKO, ez gyárilag conaxos, ha jól tudom. -
törölt tag
Itt nézz körül.
Kártyaolvasóval rendelkező dekódereknél. -
-
AMDFan
addikt
Nekem éppen ilyenem van, nyugodtan megveheted. A hozzáadott szoftver is kiváló, és most, hogy egy jóféle antenna van rákötve, máris gyönyörűen jön vele minden digitális adás. Ráadásul kicsi, laptophoz szerintem ideális.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet megnézni azt esetleg, hogy az m1 mikor ad HD-ban műsort?
-
nemtommi
senior tag
Köszi a tippet, de szerettem volna megúszni a kültéri antenna mizériát, ma vettem egy Hirschmann erősítős szobaantennát, amit a tetőtérbe tettem fel, de az kevés volt.
A következő egy Triax, vagy Hirschmann kültéri lesz, csak még össze kell dobnom hozzá az állványt...Ui: van egy eladó fél napos beltérim 4k-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged