- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
Zirowe #10495 üzenetére
Dupla fejtartó ASTRA-HOTBIRD vételére, ezek szerint megoldhato.
Dupla fejtartó ASTRA-HOTBIRD vételére normál 90-es parabolához.
-
gyiku
nagyúr
van mar vmi hir a dune dvb-c tunerrol? itt azt irjak, hogy erkezik, de a cikk tavalyi.
-
gyiku
nagyúr
milyen medialejatszok vannak most a piacon dvb-c tunerrel? hol tudnek rajuk keresni? iponon nincs ilyen opcio.
-
gyiku
nagyúr
válasz
DeathAdder #9740 üzenetére
1024x768 is van, ami csak hd ready, de a 720p-t tudja, az is sokkal szebb, mint az sd.
-
gyiku
nagyúr
dupla
-
gyiku
nagyúr
hi, marciusban lejar a kabeltv husegem es nem kivanom meghosszabbitani, mert egy kalap szar. milyen megoldas van huseg nelkuli tanyeros tevezesre lehetoleg minel tobb hd adassal es esetleg havidij/huseg nelkul? ket tv-m van.
-
gyiku
nagyúr
van olyan belteri muholdvevo, ami tud dvb-t + alkalmas mindigtv extrara is?
-
gyiku
nagyúr
üllő-n milyen a dvb-t vetel? lehet erdemes ezen a vonalon gondolkodni, mint alairni 1 ev szart vmelyik szolgaltatonal, hiaba van 40-100 csatorna, egyik sem erdekel, sosincs rajta semmi. rtlklub kellene (hirado+f1), + discovery/natgeo esetleg. erre meg jo a mindigteve is. szerintetek?
-
gyiku
nagyúr
azt nem talalom, tudnal linket adni? MSI DIGIVOX Micro HD talaltam, ez jo lehet nekem?
-
gyiku
nagyúr
hi, milyen usb-s dvb-t tunert nezzek, ha laptopon szeretnem a vb-t nezni? m1 adja. legolcsobb mukodokepes verzio erdekel.
-
gyiku
nagyúr
válasz
JohnBeehive #1538 üzenetére
koszi
-
gyiku
nagyúr
válasz
wassermann #559 üzenetére
olyat hallottam, hogy idovel 30-40 ingyenes ado lesz majd, igaz ez? mert ha jon igy a natgeo+discovery, mar mondom is le trekabelt... (ill, ha lejar a huseg, akkor mindenkepp, max nem kotok ujat massal)
-
gyiku
nagyúr
válasz
wassermann #406 üzenetére
nekem az smplayerrel kepregeny
-
gyiku
nagyúr
válasz
nemtommi #376 üzenetére
en meg vecses, vagy trekabel, vagy upc. mikor koltoztem be, akkor csak tre volt, igy most iszom a levet. nincs gond veluk, csak neha elmegy az adas, kicsit fuj a szel, mar nincs natgeo + stb
meg kiba draga.
mondjuk 4 rugo a teve (analog II-es csomag) de 9 ropi a 8/512 net
/upc tv silver 4500, chello silver 10/2 meg 6.500/ ez igy 12k vs 11k, node 2 mega up, nem 512, lol.
ja, es analog kabelteve kell, nem vagyok hajlando boxokat kapcsolgatni. nem azert van 2 faxa tevem, hogy vmi gagyi doboz gagyi iranyitojat nyomogassam.
pedig elobb utobb az lesz, nem hiszem, hogy majd csak ugy siman jon a hd a falbol
-
gyiku
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #348 üzenetére
csak ne legyen elavult, mire kabelen is szorjak a cuccot. lasd mostani dvb-t tevek, kb mind mpeg2es, kenhetik a hajukra a tulajok.
-
gyiku
nagyúr
válasz
wassermann #343 üzenetére
nincs parabola, nem is tervezek, hatha ez is megteszi
-
gyiku
nagyúr
homalyositsatok fel legyszi. ha mar lesz sok csatorna, amit dvb-t sugaroznak, nem csak 1-2. ha veszek mondjuk egy ilyent, akkor lemondhatom kabelteve elofizetest? 2 tevenel 2 doboz kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest