- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtommi
senior tag
Thx.
Egyre biztosabb leszek benne, hogy a tuner a hibás. Felhoztam a pincéből egy ősrégi Thomson tévét, rádugtam a beltérit, láss csodát, a m1-tv2-rtlk elsőre kristálytiszta...
Mondjuk fixtv már szemcsés volt, de abban nem vagyok biztos, hogy azt is Széchenyi-hegyről tolják-e.
Megmaradok az USB-s megoldás mellet, a PCI-osok nyújtotta plusszot nem használnám ki. -
nemtommi
senior tag
Pár hónapja van T-Home két tévéhez, addig egy rablóbanda kábeltévé volt.
Antenna mióta itt élek, nem volt a házon, azaz a tetőtérben találtam egy bilincset, amire valszeg réges-rég egy antenna lehetett felszerelve.
Ez most direkt a tuneremhez lett volna beüzemelve, de most már kezdem ebben is elveszteni a bizalmamat, mivel még az analóg adásokat is gány módon (f-f) veszi.wasserman: a jelenlegi beltérimen is van, de nem segített
jahh igen, a lecsupaszított kábelt is próbáltam már...igaz 3m csupaszítás után meguntam
-
nemtommi
senior tag
válasz
wassermann #353 üzenetére
Izé, mi verné vissza a jelet?
Próbáltam már nem egy antennával, de eddig semmi remény
Száva utcait meg Tétényi fennsík-Péterhegy-Kamaraerdő árnyékolja -
nemtommi
senior tag
Köszi a tippet, de szerettem volna megúszni a kültéri antenna mizériát, ma vettem egy Hirschmann erősítős szobaantennát, amit a tetőtérbe tettem fel, de az kevés volt.
A következő egy Triax, vagy Hirschmann kültéri lesz, csak még össze kell dobnom hozzá az állványt...Ui: van egy eladó fél napos beltérim 4k-ért
-
nemtommi
senior tag
Hahó Leadtek-esek!
Akinél műxik az összes csatorna, át tudna dobni nekem egy csatorna listát? (*.chl)
Üdv.:
nemtommi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Home server / házi szerver építése
- Vicces videók
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest