- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hy!
ennek a kinai kis usb-s gagyi dvb-t vevonek a driveret hol talalom neten? -
törölt tag
Kiralysag van. Ma a delelottom rament erre a kinai tunerre... Hoztam haveroktol 2 szoba, 2 tetőantennát. Fordítgattam minden fele....Neha ritkan felment 80%-ra a jel, de nem fogott egyetlen csatornat semi. Annyira ideges lettem, hogy megfogtam egy kalapacsot es szetvertem a tunert. Tema lezarva. Pedig nem vagyok idegbeteg tipus... Valamikor a gepemmel bajlodtam 2 hetig mire mukodesre birtam.
-
törölt tag
Nah asszem én itt befejeztem.
Vettem egy ilyen szutykot, 4 ezer pézé, próbáltam minden szomszéd antennájával... Kab-hegy, Mór, Siófok felé állítva.
Max. 10% ig jutott el. Nem a jelerősség, az mindig 0 volt, hanem a jelminőség.
Betelt a pohár, nem fogok többet sz*rakodni ezzel a ... al.Meg is hirdetem, hátha kell valakinek.
-
törölt tag
Itt nézz körül.
Kártyaolvasóval rendelkező dekódereknél. -
törölt tag
Kérdés:
Ha veszek egy antennát, akkor muszáj felvinnem a padlásra/felszerelni a tetőre vagy lehet, hogy elég lesz a szobában is? -
törölt tag
Minél nagyobb dBi-s DVB-T tetőantennát veszek annál nagyobb az esély arra, hogy fogja a jelet?
-
törölt tag
És akkor mit kellene vennem? Milyen szobaantennát vagy milyen tetőantennát? Vagy micsodát? Esetleg házilag épiteni valamit
-
törölt tag
Nekem senki nem segít?
Légyszi ajánljatok pár szoftvert USB-s DVB-T-s cucchoz
Illetve valami megoldást arra, hogy ha nem lesz elég a kis antenna, akkor mit csináljak?
Valami nagy fényhez kössem az antennátvagy
-
törölt tag
Holnap megjön az USB-s DVB-T tunerem.
Milyen programokat tegyek fel? -
törölt tag
Sziasztok!
DVB-T USB-s Tv tunert szeretnék venni max. 5e Ft-ért. Úgy gondoltam, hogy előbb elnézek a közelben lévő Media-ba, aztan ott vagy talalok ennyiert vagy nemTehát milyen tunert ajánlanátok?
Ehhez adnak egy kis antennát. Azzal is vehető az adás rendesen vagy kellene valami más?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 9060XT/RX9070/RX9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung 870 EVO 256GB 2,5" SSD
- Samsung 960 256GB M.2 NVMe SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest