- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
nemtommi #376 üzenetére
en meg vecses, vagy trekabel, vagy upc. mikor koltoztem be, akkor csak tre volt, igy most iszom a levet. nincs gond veluk, csak neha elmegy az adas, kicsit fuj a szel, mar nincs natgeo + stb
meg kiba draga.
mondjuk 4 rugo a teve (analog II-es csomag) de 9 ropi a 8/512 net
/upc tv silver 4500, chello silver 10/2 meg 6.500/ ez igy 12k vs 11k, node 2 mega up, nem 512, lol.
ja, es analog kabelteve kell, nem vagyok hajlando boxokat kapcsolgatni. nem azert van 2 faxa tevem, hogy vmi gagyi doboz gagyi iranyitojat nyomogassam.
pedig elobb utobb az lesz, nem hiszem, hogy majd csak ugy siman jon a hd a falbol
-
válasz
nemtommi #357 üzenetére
Simán lehet bízni a visszavert jelekben is. Ebben a tesztben például az illető pontosan ezt használta ki, hogy a szemközti házról visszaverődő jeleket fogta be. Valamint egy lecsupaszított coax kábelt használt antennának, amit elvezetett az ablakig.
És ahogy látom 99%-os jelet ért el, és ugyebár nem volt közvetlen rálátása.Írtam, nekem ilyen antennám van a tetőn. Ezzel fasza minden.
Bár kéne rajta kicsit igazítani, mert szellemképes az RTL.Eddig milyen antennával néztél/néztetek tévét? Illetve a ház hogy néz tévét?
-
válasz
nemtommi #337 üzenetére
Itt van:
Ha nem látszik jól, kattints a képre, bejön nagyban.De hogy még kényelmesebb legyen a dolgod, itt van a csatorna lista .chl-ben is
Ez a sima tetőantennával (nem parabola) fogható DVB-T-s adások listája. Csak Budapesten, illetve a teszt adások sugárzási területén.
Nálam, a III. kerületben minden fasza.
Gyönyörű a FULL HD!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest