- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
#04441088 #7400 üzenetére
rosszul tetted. legjobb módszer, ha tudod, hogy melyik antenna ad feléd, akkor elinditod vlc-t dvb-t modban, megadva neki a frekvenciat es a 8 mhz-et, aztan az fut, es kozben jarkalsz, mozgatod az antennat, aztan neha be-bejön az adas, es akkor latod melyik a jo antenna pozicio, pl. nekem egyik szobaban ment jol, masikban meg sehogy sem, laptoppal jarkaltam az udvaron stb. pl. elozo szobamban itt a viragtarto tetejen volt a helye az antennanak, 40%-os szint/minoseg volt, nemtom melyik, de ment vele szinte tokeletesen mindegyik adas.
-
Kaisi
csendes tag
válasz
#04441088 #7300 üzenetére
Hi Staker,
Az USB-s kütyüről beszélsz? Nekem működik de csak egy helyen a lakásban, persze beltéri erősítős antennával csutra felcsavarva. Szerencsémre itt van a móri adótorony nem messze (én csókakőn lakom) de szerintem pont árnyékban így tényleg csak 1 hely van ahol tudok fogni valamit. Hozzá kell tennem hogy a TV-m tunerje sokkal jobban veszi mint ez az USB-s szutyok. Amúgy nem lenne rossz. Lehet átviszem majd Mórra és kipróbálom ott is...
Meg persze nem lenne rossz ha megemelnék az adó teljesítményét is. Persze erre mondhatnátok teljes joggal hogy próbálkozzak tetőantennával... -
upszilon
őstag
-
upszilon
őstag
válasz
#04441088 #7193 üzenetére
Ezen estem túl én is. Akkor kezdtem madzagokkal kísérletezni...
(#7194) zhagyma: Köszi a választ! Van egy kis bot-antennám, amivel ezt az usb-s kütyüt árulták. Az kb azt csinálja amit te mondsz. Hát azzal semmi sem jön. Tudom, hogy a kb 10-15 centi a jó méret, de ha egyszer a kétméteres dróttal sokkal erősebb jel jön, akkor mire gondolhatok?
Ha növelni akarod a vett jel erősségét, akkor tedd a koax lecsupaszított végét közvetlenül egy 20x20-s fémlap vagy tésztaszűrő elé. Így fordítsd a venni kívánt jel irányába.
Ezt pontosan hogy érted? Raktam én mindenhová a a pontosan 20X20-as fémlapot, de semmi erősítést nem csinált.
Az a baj, hogy amíg nincsen vétel, a Kaffeine nem mutat térerőt. Emiatt nehezen haladok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest