Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
klaczi
üzenetére
Próbáltam Win7 és Win8.1 alatt is (utóbbi nem is találkozott még más tunerrel), de semmi. Legalább a DVB-T-nek mennie kellett volna, hiszen az üzemel jelenleg is egy Alcor DTV Duo-val.
De mint írtam, itt a revízió is okozhatja a különbséget, az enyémen van egy papír, hogy rev2-es. Az első változatnál a LinuxTV.org is írja a "BDA 2875 TVTuner, BDA 2875 DVB-C Tuner"-t, gondolom ezt találta meg a Windows (majd azért nézz rá az Eszközkezelőben, ha lesz időd, hogy mi van kiírva).Én nem mondom, hogy rossz a Delock, de sajnos náluk is többféle hardver létezik ugyanannál az eszköznél. Az occó kínai tuner meg legalább olcsó (bár azért a 6-7 ezer Ft-ot nem feltétlenül nevezném annak), aztán majd meglátjuk, hogy mennyire fog működni. Na meg azt se felejtsük el, hogy ahhoz folyamatosan jönnek ki az új driver-ek, míg a Delock esetében csak a hivatalos oldalon nincs fenn semmi, így ha a Windows alapból nem ismeri fel (márpedig a rev2-est nem akarja), akkor marad a hozzá adott CD...
Amúgy kiemeltem a lényeget, mert úgy látszik, az elkerülte a figyelmed.

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- ÚJ Creality Hi
- STARTECH 4-Port PCIe Gigabit Network Adapter Card új 4db
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Ryzen5 4500/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann