Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
A jel erősségéről csak annyit, hogy amikor itt jártak a digis szerelők alapból 66-72 decibelt mértek Ezt nagyjából az STB is kijelezte 100%-os minőséggel társítva.
Erre a szerelő azt mondta: "Sokan a fél karjukat is odaadnák, ha ilyen jelük lenne"
De azért próbából ráemeltettem (82), ami a dvb-c kártyára nem volt hatással. Viszont az analóg kártya képe gyönyörűen beszemcsésedett. (ezt így is hagytuk, így most egy 6dB-s csillapítóval nézem.)És most egy újabb csavar.
Biztos sokan találkoztak már azzal a ténnyel, hogy a tv-kábel ráz!!! (például amikor össze akarta kötni valahol, amikor az a gépbe, tv-be volt csatlakoztatva.
Ez szóba került ma a munkahelyemen, mire az egyik kollégám felvetette, hogy ugyan mérjem már meg, mert ő még ilyenről nem is hallott. (én már több helyről is)Megtettem: 97.5 Volt AC!
??????
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest