- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A karcsúság ára
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Hát a Rage-t én is várom,de úgy tűnik,nem lesz multija...és innentől akkor felesleges is lesz érte pénzt adni.
Egyébként nem a linearitás a baj,hanem amikor a lineáris játékban az ember vagy megakad,vagy unatkozik,vagy átkozódik a sok ellen-kevés lőszer-stb.miatt...szóval ha jól meg van csinálva a játék,akkor legalább így "filmszerűbb" hatást kelt,mert haladsz,történnek az események.DE ha állandóan valami gond van,akkor kijön a linearitás hibája,főleg hülye ügyességi részeknél,stb,mert akkor általában az van,hogy nincs ellen,nem találja az ember rögtön a kiutat,rosszabb esetben még le is esik-meghal,stb.
Egyébként a régi Duke-ben pont az volt ajó,hogy meg lehetett a pályát csinálni ideális úton mindent lesz...va másfél perc alatt is,meg minden titkot,ellent megtalálva másfél óra alatt is.
Ráadásul variálhattál egyszerre az összes fegyóval,vagy pl.egy átlag szobába,stb.vezetett több útvonal is,ha rossz helyre mentél,sok ellen vagy le voltál pukkanva,elmehettél feltápolni vagy másik megoldást keresni.Itt meg vagy megcsinálod ami kell hamar,és pörögsz,vagy szétunod magad,lesed a szinte üres szobát,mi van.Tényleg nem lett volna nagy dolog teletömi legalább titkos helyekkel,még egy lineáris CoD-ban is ottvannak a külömböző titkos begyűjtenivalók,stb. -
Silenzio
addikt
Azt is írja, hogy szitésőn nídid, tehát ez még nem tisztázott. Eztmár olvastátok? Azért súlyosan szubjektív a csávó. Egyrészt az UE3-as játékok fele kb. pont így néz ki, másrészt provokatív kérdésem van: mit kell csinálni a Crysis 2-ben vagy a CoD játékokban? Lőni, lőni és lőni, végignézni a szkripteket meg néha veszettül nyomogatni a billentyűket, ritmusra. Még hogy elavult. Egyesek teljesen meg vannak hülyülve manapság.
-
AthlonXP
őstag
Az szép volt! Beletelt kis időbe, amíg átjutottam az akadályokon, meg az elején le is estem párszor..
A 2 lányt meg nem vettem észre, hogy Olsen-ék lennének ( nem is tudtam ezt..
), sajna nem sokáig élvezhetjük a társaságukat..
A BigFoot is jó volt, mekkora ugratásokat lehet csinálni vele! Na meg élvezettel keresztül hajtani a disznókon!
Volt 1-2 hely ahol el is rontottam az érkezést, aztán lehetett lökdösni, amíg újra talpra állt a kicsike. De szerencsére a lövések nem nagyon hatották meg, viszont ha az állandó tankolást kihagyták volna belőle, akkor nem haragudtam volna meg az biztos. De azért jó volt az.(#528) Lorenzo9 A gyógytáska hiányához csak annyit fűznék hozzá, hogy gondolom nem akartak ezzel tökölni a készítők, hisz ma már nagyon ritka az ilyen az FPS-ekben. Egy kis CoD utánérzés... Ahogy ők elhagyták, sorban utánuk mindenki, így ez rész mára feledésbe merült...
-
BandiHUN
veterán
hát jaja,de nem is úgy mondanám,hogy a szépség,hanem pár hely össze van rakva,pár hely meg egyszerűen üres,kevés a tereptárgy...
Ami pedig számomra mindennél nagyobb gáz,hogy oda lett a titkos helyek keresgélése,a titkos szobák.
Egyszerűen bár nem is lehet,mert sokkal lineárisabb,mint az eredeti,de nincs is miért nagyon mászkálni,jó,ok,az ego-t lehet növelni pár dologgal,de a haszontalan szobák,stb.tényleg nem érik meg nagyon a felfedezést,a pisálás,stb.egyszer poén,de ne feledjük,a régi Duke-ben ez gyógyászati céllal is ment,itt egyszer iszol,slagolsz,stb,és utána mégegyszer nem fogsz időt tölteni vele...
Életerő-csomagok,gyógytáska,hol vagytok?
A multiról ne is beszéljünk...de szerettem a gyógytáskára tenni a lézeres bombát,rekesz kinyit és BUMM
De itt az sincs.El lehetne lenni,de szeró nélkül?Így mod se lesz soha hozzá,bár tudtommal nem is terveznek mod toolst,remélem nem lesz pofájuk lehúzós dlc-khez...Nem rossz játék,de nem elég öreg és nem elég új,és benézték,mi lesz a fontos...vicces azt hinni,hogy pár beszólás adta a Duke lényegét,a multira meg olyan,mintha a StarCraft2-t kihozták volna multi nélkül...nevetséges,hogy egy ilyen közismert és remekül működős multijú motorral ez a hülye hostrendszernél nem futotta többre... -
AthlonXP
őstag
Ja-ja, bizony.
A 2 iskolás csaj se semmi, még ott az elején pl. amikor Duke játszik a tv-n, a 2 lány meg vele.Most meg egy olyan pályához értem, ahol úszni kell kb 3 métert, de rögtön szitkozódott, hogy tönkremegy a sérója...
Nagy arc.
Meg vannak néhol a falon ezek a mellek, amiket meg lehet ütögetni, ott is van egy szövege, pl. a "Hmm, erős szilikon bázisú életforma..."
A frizbiket dobáltam én is rendesen, meg a bekapcsolva hagyott gépeket is lehet nyomkodni, csajos képek vannak rajta. Néha elszórva vannak különféle újságok is. Mondjuk azt a Dead Space-s figurát még nem láttam, pedig igyekszek benézni mindenhova..A képekről meg annyit, hogy Fraps-al próbáltál képet csinálni benne, azzal is olyan?
-
Sonja
nagyúr
Te vagy az első, aki fel is ismeri.
Egyébként gondolom easter egg.
Van több is, pl. az eredet filmből az a pörgettyű is van.
http://www.kephost.com/images4/2011/6/10/wq0ttvmw1fcecjcii9ko.jpg
-
mephi666
nagyúr
ejnye... nálam is rángatózott időnként... pedig gtx460/hd5850-hez képest a 9600gt sehol sincs...
akkor nem az én készülékemben volt a hiba... (sokkal komolyabb grafikával rendelkező játékok lazán mennek 1280x1024-ben, high-on, fsaa nélkül)
ui: kíváncsi lennék azért én is véleményre
a külföldi értékelések lehangolnak... (habár, ha krájziszon nevelkedett vérpistikék tesztelik, nem is számítok másra... minden szubjektív)
#383: nem kapcsoltad be a film grain-t? elvileg az szemcsésít a képen, mintha filmet néznél
(demóban láttam ilyen opciót... de mondjuk a left4dead-ben is volt ilyen)
-
Vistaboy
veterán
Igazság szerint én sem tudom pontosan, hogy miért nem tetszik. Simán szar. Vártam már én is a játékot, erre a demó pofán csapott, végig sem tudtam vinni, mert meguntam a kocsis rész után.
Amivel pedig még öt percig sem tudok játszani, az nálam felejtős, akár Duke, akár más.
Viszont igaz, hogy egy rövid - elcseszett - demó nem a legreálisabb alap, de a Dragon Age 2 után (Ahol már a demónál észlelhető volt, hogy ez nem az lesz, amire vártam, mégis megvettem, mert hát mégis csak Dragon Age 2. Pofára is estem.
), szóval inkább várnék egy kicsit, ÉS HA Zsoccc megkér, hogy írjak róla tesztet, ÉS HA ehhez tud szerezni nekem egy tesztpéldányt, ÉS HA akkor azt mondom, okés, akkor talán visszavonom, hogy szerintem egy rossz játék lett a DNF.
-
polonic
félisten
Igen steames lesz, oda kell beregisztrálni.
(#259) kovsol
Akkor nem jól írták ki a weblapra.
----------
Nagyon beteg a játék. Olyan szöveg van benne, majd meglátjátok.
Csak azt nem tudom, hogy az inteles gépemhez minek teszi fel az amd dual core optimizert. . .
Amúgy meg: Hail to the King, Baby!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A karcsúság ára
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Vezetékes FEJhallgatók
- eFootball
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest